MAJKI Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Ja pitole ale śnieżyca za oknem jutro będę chyba ze 2 godziny do auta się dokopywał Jedni maja Q a inni garaz P.s. Zaraz Mirek napisze ze jedni maja Q i garaz Czester własnie chciałem mu to samo napisac
Skydiver Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Inni maja garaż i Webasto ale nie mają Q ooo właśnie zapomnieliśmy że Sky ma Webasyf :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2010 spadam nadrobić to czego nie przeczytałem a konsekwencjami niech się zajmnie ktoś z poza naszego grona
A-rek Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 CO ZNÓW KU,..,,A TU SIE DZIEJE CO KTO MA COS DO MNIE? ja widzimy sie na spotach na zywo? tak więc dlaczego nikt nic nie mówi tylko tu na forum dopiero? ja jak narazie to tylko na zywo z toba rozmawiam ale jak sie wk...wie to moge opisac cala sytuacje tutaj na forum wyslalem ci PW i czekam na odpowiedz
Skydiver Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 CO ZNÓW KU,..,,A TU SIE DZIEJE CO KTO MA COS DO MNIE? ja widzimy sie na spotach na zywo? tak więc dlaczego nikt nic nie mówi tylko tu na forum dopiero? ja jak narazie to tylko na zywo z toba rozmawiam ale jak sie wk...wie to moge opisac cala sytuacje tutaj na forum wyslalem ci PW i czekam na odpowiedz I się zaczeło od początku :gwizdanie:
SoMeS Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 CO ZNÓW KU,..,,A TU SIE DZIEJE CO KTO MA COS DO MNIE? ja widzimy sie na spotach na zywo? tak więc dlaczego nikt nic nie mówi tylko tu na forum dopiero? ja jak narazie to tylko na zywo z toba rozmawiam ale jak sie wk...wie to moge opisac cala sytuacje tutaj na forum wyslalem ci PW i czekam na odpowiedz jak tak dalej będzie sytuacja wyglądać to postaram się o bana dla kogoś
kris_kilt Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 CO ZNÓW KU,..,,A TU SIE DZIEJE CO KTO MA COS DO MNIE? ja widzimy sie na spotach na zywo? tak więc dlaczego nikt nic nie mówi tylko tu na forum dopiero? ja jak narazie to tylko na zywo z toba rozmawiam ale jak sie wk...wie to moge opisac cala sytuacje tutaj na forum wyslalem ci PW i czekam na odpowiedz jak masz czas i brak zajęcia w chwili obecnej, to napisz na PW ocb , bo ja wogóle nie w temacie , a chciałbym wiedzieć co się dzieje w życiu klubowiczów hehehehehe
Bulik Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 CO ZNÓW KU,..,,A TU SIE DZIEJE CO KTO MA COS DO MNIE? ja widzimy sie na spotach na zywo? tak więc dlaczego nikt nic nie mówi tylko tu na forum dopiero? ja jak narazie to tylko na zywo z toba rozmawiam ale jak sie wk...wie to moge opisac cala sytuacje tutaj na forum wyslalem ci PW i czekam na odpowiedz I się zaczeło od początku :gwizdanie: obstawiamy zakłady :?: :?:
SoMeS Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 I się zaczeło od początku :gwizdanie: hehe
A-rek Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 jak masz czas i brak zajęcia w chwili obecnej, to napisz na PW ocb , bo ja wogóle nie w temacie , a chciałbym wiedzieć co się dzieje w życiu klubowiczów hehehehehe nie jestem swinia i narazie wole to miedzy nami zalatwic tylko w tym proble ze sprawa juz jakies 2 miesiace sie ciagnie
Guregoru Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Dobra tutaj jest koniec tematu jasne
bish - kopt Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 dziołchy tutaj akcja jak w brazylijskim serialu
Skydiver Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Dobra tutaj jest koniec tematu jasne Moderator zarządził :shocked:
Bulik Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 jak tak dalej będzie sytuacja wyglądać to postaram się o bana dla kogoś chcemy "kropki" :oklaski:
kris_kilt Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 jak masz czas i brak zajęcia w chwili obecnej, to napisz na PW ocb , bo ja wogóle nie w temacie , a chciałbym wiedzieć co się dzieje w życiu klubowiczów hehehehehe nie jestem swinia i narazie wole to miedzy nami zalatwic tylko w tym proble ze sprawa juz jakies 2 miesiace sie ciagnie ok , jak dla mnie olewka , niewiem ocb , i może i dobrze - w sumie do szczęścia mi to nie jest potrzebne , masz rację A-rek _________________________________________________ Pany , udanego wieczoru !! na mnie już wkońcu czas do domu pOOOOOOOzdrO !
Bulik Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Pany , udanego wieczoru !! na mnie już wkońcu czas do domu pOOOOOOOzdrO ! Kris to jak w domu neta niet?????
SoMeS Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 > >> > >>> Miał odbyć się mecz bokserski USA - Polska w Zakopanem. Stany > >> > >>> wystawiły > >> > >>> Tysona, a Polska oczywiście Gołotę. Jednak tuż przed samą walką > >> > >>> Gołota > >> > >>> złamał rękę i na gwałt potrzebny był jakiś bokser, > >> > >>> aby uniknąć kompromitacji. Trener wyskoczył na Krupówki i > >> > >>> zobaczył > >> > >>> wielkiego > >> > >>> górala. Podleciał i zapytał: > >> > >>> - Chcesz zarobić 100$? > >> > >>> - Noooo... chcę - odparł góral. > >> > >>> Trener wziął go do szatni, dał spodenki i rękawice i mówi: > >> > >>> - Wyjdź na ring, zasłoń się rękawicami i stój. Jak przetrzymasz > >> > >>> pierwszą > >> > >>> rundę dostaniesz pieniądze. > >> > >>> Góral wyszedł, Tyson go poobijał, ale góral przetrzymał. No to > >> > >>> trener > >> > >>> mówi: > >> > >>> - Jak przetrzymasz drugą dostaniesz 1000$. > >> > >>> Góral wyszedł, Tyson go już teraz mocno poobijał, no ale i tę > >> > >>> rundę > >> > >>> przetrzymał. > >> > >>> Trener zachwycony mówi: > >> > >>> - Jak przetrzymasz trzecią dostaniesz 10 000$ ! > >> > >>> Góral wyszedł, ale już ledwo zszedł po tej rundzie. A trener do > >> > >>> niego: > >> > >>> - Słuchaj jak wytrzymasz czwartą... > >> > >>> - Nie wytrzymam!!!!!! Wpierdolę w końcu czarnuchowi!!! :nabijasie:
Rekomendowane odpowiedzi