Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jaką ? na czyj temat ?

dobrze wiesz o co mi chodzi...

Myślę że większość wie...

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11983

• Pucek

11721

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jaką ? na czyj temat ?

nie bój się tego powiedzieć na głos - Somes

Opublikowano

widzę że gorąca atmosfera u was wiem że za oknem mróz ale już zelżał więc się tak nie grzejcie :gwizdanie:

wpłaciłem na zlota

tak tylko napomniałem bo jakiś wysłannik szatana mi pw pisze że zaliczni nie wpłaciłem pewnie odwet za długopis :evil:

pozdro ziomki

Opublikowano

jaką ? na czyj temat ?

Myślę że większość wie...

dokładnie... tylko wyczuwam że nie każdemu jest na rękę tak bezpośrednio wszystko powiedzieć jak ja... dlatego taka ankieta rozwiała by wątpliwości...

Opublikowano

a jak jesteście miętkie fajki - to ja powiem .. o Rudi...

Opublikowano

jaką ? na czyj temat ?

nie boje się... powiem szczerze... mało kto chce tej osoby tutaj i tyle

Opublikowano

jaką ? na czyj temat ?

no nie do końca - o mnie ? o Rudi ? nawet jeżeli wynik będzie najgorszy z najgorszych to co niby ma on zmienić ? coś zmienił w stosunku do Twojej osoby ?

Opublikowano

jaką ? na czyj temat ?

no nie do końca - o mnie ? o Rudi ? nawet jeżeli wynik będzie najgorszy z najgorszych to co niby ma on zmienić ? coś zmienił w stosunku do Twojej osoby ?

:decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

Dajcie sobie po liściu i będzie spokój, bo aż się odechciewa tu wchodzić. :blink:

ja moge ci napisac co mi sie odechciewa wiec po h..j takie glupie posty. nie znasz mojej sprawy to nie mow mi jak mam ja rozwiazac

Opublikowano

jaką ? na czyj temat ?

nie boje się... powiem szczerze... mało kto chce tej osoby tutaj i tyle

i to jest wg mnie najbardziej chamski post na tej stronie

Opublikowano

przecież nikt Ci nie karze nic robić... tu chodzi o uświadomienie zdania na ten temat i tyle... rozmawiam dużo z ludźmi także poza forum i wszędzie słyszę to samo... nickami rzucał nie będę bo mogą sobie nie życzyć :wink4:[br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 23:56_________________________________________________

i to jest wg mnie najbardziej chamski post na tej stronie

ale najbardziej prawdziwy..

Opublikowano

może mamy selekcje zrobić kto może tutaj wchodzić, pisać i wpadać na zloty

kilka postów wstecz napisałeś, że to jest forum publiczne

Opublikowano

Dajcie sobie po liściu i będzie spokój, bo aż się odechciewa tu wchodzić. :blink:

ja moge ci napisac co mi sie odechciewa wiec po h..j takie glupie posty. nie znasz mojej sprawy to nie mow mi jak mam ja rozwiazac

tylko nie odchodź :notworthy:

kto będzie do top 3 d*py wrzucał , jak nie Ty ? :decayed::polew: :polew:

Opublikowano

tylko nie odchodź :notworthy:

kto będzie do top 3 d*py wrzucał , jak nie Ty ? :decayed::polew: :polew:

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Stary, nie napinaj się tak. :cool1: Na luzaku sobie zażartowałem żeby atmosferę rozluźnić, a Ty po mnie jedziesz... :disgust:

Powtarza się tu ostatnio średnio fajna atmosfera na Gliwickich i nie zachęca do odwiedzania wątku. Tyle, joł. :hi:

Opublikowano

ja też nie wszystkich lubię tak samo, jedni maja większe wady inni mniejsze a sa tacy co ich poprostu nie mają - i jakoś nie muszę tego pokazywać i potrafię funkcjonować na forum

Opublikowano

może mamy selekcje zrobić kto może tutaj wchodzić, pisać i wpadać na zloty

kilka postów wstecz napisałeś, że to jest forum publiczne

ja się po prostu nie boje o tym powiedzieć.. w d*pie mam co kto myśli ja wyrażam bezkompromisowo swoje zdanie... a w tym wypadku jest to zdanie znacznie większej liczby osób...

Opublikowano

ja też nie wszystkich lubię tak samo, jedni maja większe wady inni mniejsze a sa tacy co ich poprostu nie mają - i jakoś nie muszę tego pokazywać i potrafię funkcjonować na forum

Miron wady ma każdy więc każdy może być mniej czy więcej lubiany...

Opublikowano

miło, że o mnie wspomniałeś :decayed:

Opublikowano

miło, że o mnie wspomniałeś :decayed:

:nabijasie: :nabijasie: