Guregoru Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 gryziesz? jak pitbull :lol1: Chyba jak ratlerek
krolu Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Krolu pijesz reddsy, gryziesz czy ty czasem czegoś nieukrywasz? :polew: no dobra powiem to oficjalnie jak już się wydało : na serio to mam 105 koni a nie 90 :polew: :polew:
Kędzior Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 teraz możesz głośno i śmiało powiedzieć mam 3 cyfrową liczbę kuni hehe w dzisiejszych czasach jest tolerancja niebój się krzycz hehe wykrzycz to ulżyj sobie muhehehehe :polew: :polew:
SoMeS Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 gryziesz? jak pitbull :lol1: biedny Diman :polew:[br]Dopisany: 29 Styczeń 2010, 00:43_________________________________________________ teraz możesz głośno i śmiało powiedzieć mam 3 cyfrową liczbę kuni hehe w dzisiejszych czasach jest tolerancja niebój się krzycz hehe wykrzycz to ulżyj sobie muhehehehe :polew: :polew: jebłem :polew: Krolu pijesz reddsy, gryziesz czy ty czasem czegoś nieukrywasz? :polew: no dobra powiem to oficjalnie jak już się wydało : na serio to mam 105 koni a nie 90 :polew: :polew: było czuć wczoraj
Kędzior Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 _________________________________________________ teraz możesz głośno i śmiało powiedzieć mam 3 cyfrową liczbę kuni hehe w dzisiejszych czasach jest tolerancja niebój się krzycz hehe wykrzycz to ulżyj sobie muhehehehe :polew: :polew: jebłem :polew: hehehe
Kędzior Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 do jutra taka młoda godzina a już spać idą...
SoMeS Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 taka młoda godzina a już spać idą... niektórzy pobalowali wczoraj też będę leciał
Kędzior Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 taka młoda godzina a już spać idą... niektórzy pobalowali wczoraj też będę leciał hehe oko
SoMeS Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Serio spadam Na razie wszystkim spadam i ja
Kędzior Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Serio spadam Na razie wszystkim spadam i ja
Rekomendowane odpowiedzi