A-rek Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Ps. Mam nadzieje, że Arek i Somes będą tak jak Guru wspomnial bede w tym czasie w pracy Ogolnie to wszędzie są napinki i kwasy tak było jest i będzie ...... czym więcej ludzi tym więcej do ogarnięcia Prosty przykład małżeństwo ( 2 osoby nie licząc teściowej) i w większości przypadków nie umieją się dogadać. Więc największą sztuką jest dać sobie po szlagu ( wyrzucić to z siebie ) jedni wolą publicznie inni w 4 oczy i potrafić współżyć dalej bardzo dobrze napisane z mojej strony powiem tylko tyle ze..... albo lepiej zamilkne. nadal bede moja sprawe zalatwial osobiscie z Rudi tak jak to robie od 2 miesiecy, zeby znow nie bylo, ze nie potrafie zalatwic spraw osobiscie. z mojej strony THE END ej chopy ale momy za loknami pikno zima no pikno, pikno gdyby nie to, ze odcina mnie od swiata. Somes jak jutro wpadniesz to najpierw lapiemy sie za lopaty do odsniezania
krolu Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 z jednej strony mi trochę glupio, że wczoraj dałem się trochę ponieść... (tak powiedzcie ze jestem pipka)... ogólno spotowej akcji 2. k**wa nigdy więcej - dziś odśnieżali moja ulicę - ruszam i się zakopałem ;( ale przejeżdżały 4 d*py w golfie - prawie jak reklama z ERY :kox: :kox: wysiadły jednej siadła za kierownica a z 3 wypychałem autko :kox: :kox:
miron78 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2010 ale przejeżdżały 4 d*py w golfie - prawie jak reklama z ERY :kox: :kox: wysiadły jednej siadła za kierownica a z 3 wypychałem autko gdzie to było - jadę się tam zakopać [br]Dopisany: 29 Styczeń 2010, 10:35_________________________________________________rozumiem numery masz rejestracyjny i komórkowe
krolu Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 ale przejeżdżały 4 d*py w golfie - prawie jak reklama z ERY :kox: :kox: wysiadły jednej siadła za kierownica a z 3 wypychałem autko gdzie to było - jadę się tam zakopać [br]Dopisany: 29 Styczeń 2010, 10:35_________________________________________________rozumiem numery masz rejestracyjny i komórkowe ośka :kox: :kox: [br]Dopisany: 29 Styczeń 2010, 10:37_________________________________________________w sumie niby nic takiego a zaraz inny humor z rana
miron78 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2010 Pucek chcesz d*py zima wyrywać .................upier..ol wał
A-rek Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Witam! O Curwa no tak, tak Gregor, Krolu wyrywa panienki od samego rana wiec nie ma co sie dziwic
miron78 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2010 Witam! O Curwa ooooooo wreszcie jesteś - wszystko przez Ciebie - już nawet do SG nie wpadaj Ps. pamiętasz o wpłacie zaliczki na zimowy
gregory Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Witam! O Curwa no tak, tak Gregor, Krolu wyrywa panienki od samego rana wiec nie ma co sie dziwic Nie chodzi o to, ale o to że jestem jakieś 100 stron do tyłu Miron właśnie przelałem, Krolu, Miron dzięki za przypomnienie Kto dzisiaj wpada na spota oprócz mnie??
miron78 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2010 ja - czy Ci się to podoba czy nie [br]Dopisany: 29 Styczeń 2010, 11:14_________________________________________________Gregor strzel jeszcze PW do Jarko że kasa przelana
A-rek Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Nie chodzi o to, ale o to że jestem jakieś 100 stron do tyłu wiem, wiem to byla taka ironia Kto dzisiaj wpada na spota oprócz mnie?? ja bym moze wpadl ale najpredzej o 20:30 jak normalnie z roboty wyjde
kris_kilt Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 z rana Widzę że wczoraj się troche porobiło na forum ... powiem szczerze - nie znam tematu i chyba dobrze mi z tym Tak jak Miron pisał , chyba nie mamy prawa mówić komuś kto ma przyjeżdzać a kto nie !! krótka piłka - niechcesz z kimś rozmawiać to nie rozmawiaj , nikt nikogo nie przmusza do lubienia się itd ... Miron i jak -> wpier**l wszyscy dziś ??? - wyspałeś się coś ?? hehehe_________________________________________________
gregory Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 ooooooo wreszcie jesteś - wszystko przez Ciebie - już nawet do SG nie wpadaj ja - czy Ci się to podoba czy nie A co ja zaś narobiłem?
miron78 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2010 wyspałem się na maxa jaki wpier......... - ktoś tam krzesła i stół przywozi................sąd sobie zrobimy [br]Dopisany: 29 Styczeń 2010, 11:19_________________________________________________ ooooooo wreszcie jesteś - wszystko przez Ciebie - już nawet do SG nie wpadaj ja - czy Ci się to podoba czy nie A co ja zaś narobiłem? .........a bo wszyscy przez 20 stron pisali, że coś do mnie masz, że jak przyjdziesz to pogadamy i takie tam a ja sobie nie przypominam, żeby coś na Ciebie pisał
A-rek Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 dobra ja spadam do roboty co zlego to nie ja
miron78 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2010 ja też zaraz zmykam [br]Dopisany: 29 Styczeń 2010, 11:23_________________________________________________ :polew: Gregor - ja żartowałem
krolu Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 to ja może zrobię listo kto - kogo dziś bije i za co
miron78 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2010 to ja może zrobię listo kto - kogo dziś bije i za co mnie wpisz jako uciekający przed wszystkimi tylko nie wiem jak mi to będzie z moim brzuchem wychodzić
SoMeS Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 to ja może zrobię listo kto - kogo dziś bije i za co mnie wpisz jako uciekający przed wszystkimi tylko nie wiem jak mi to będzie z moim brzuchem wychodzić :polew:
Rekomendowane odpowiedzi