Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

Ps. Mam nadzieje, że Arek i Somes będą

tak jak Guru wspomnial bede w tym czasie w pracy

Ogolnie to wszędzie są napinki i kwasy tak było jest i będzie ...... czym więcej ludzi tym więcej do ogarnięcia

Prosty przykład małżeństwo ( 2 osoby nie licząc teściowej) i w większości przypadków nie umieją się dogadać.

Więc największą sztuką jest dać sobie po szlagu ( wyrzucić to z siebie ) jedni wolą publicznie inni w 4 oczy i potrafić współżyć dalej

bardzo dobrze napisane

z mojej strony powiem tylko tyle ze..... albo lepiej zamilkne. nadal bede moja sprawe zalatwial osobiscie z Rudi tak jak to robie od 2 miesiecy, zeby znow nie bylo, ze nie potrafie zalatwic spraw osobiscie. z mojej strony THE END

ej chopy ale momy za loknami pikno zima

no pikno, pikno gdyby nie to, ze odcina mnie od swiata. Somes jak jutro wpadniesz to najpierw lapiemy sie za lopaty do odsniezania :decayed:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11983

• Pucek

11721

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

z jednej strony mi trochę glupio, że wczoraj dałem się trochę ponieść... (tak powiedzcie ze jestem pipka)... ogólno spotowej akcji :embarrassed:

2. k**wa nigdy więcej :quattro::decayed: - dziś odśnieżali moja ulicę - ruszam i się zakopałem ;( ale przejeżdżały 4 d*py w golfie - prawie jak reklama z ERY :kox: :kox: :kox: :kox: wysiadły jednej siadła za kierownica a z 3 wypychałem autko :kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

ale przejeżdżały 4 d*py w golfie - prawie jak reklama z ERY :kox: :kox: :kox: :kox: wysiadły jednej siadła za kierownica a z 3 wypychałem autko

:shocked:

gdzie to było - jadę się tam zakopać :decayed:[br]Dopisany: 29 Styczeń 2010, 10:35_________________________________________________rozumiem numery masz :naughty: rejestracyjny i komórkowe :naughty:

Opublikowano

ale przejeżdżały 4 d*py w golfie - prawie jak reklama z ERY :kox: :kox: :kox: :kox: wysiadły jednej siadła za kierownica a z 3 wypychałem autko

:shocked:

gdzie to było - jadę się tam zakopać :decayed:[br]Dopisany: 29 Styczeń 2010, 10:35_________________________________________________rozumiem numery masz :naughty: rejestracyjny i komórkowe :naughty:

ośka :kox: :kox: :kox: :kox: :good:[br]Dopisany: 29 Styczeń 2010, 10:37_________________________________________________w sumie niby nic takiego a zaraz inny humor z rana :cool1:

Opublikowano

lece do pozniej :witch:

Opublikowano

Pucek chcesz d*py zima wyrywać :naughty:.................upier..ol wał :polew:

Opublikowano

Witam! :hi::shocked: O Curwa

Opublikowano

no tak, tak Gregor, Krolu wyrywa panienki od samego rana wiec nie ma co sie dziwic

Opublikowano

ooooooo wreszcie jesteś - wszystko przez Ciebie - już nawet do SG nie wpadaj :polew:

Ps. pamiętasz o wpłacie zaliczki na zimowy

Opublikowano

no tak, tak Gregor, Krolu wyrywa panienki od samego rana wiec nie ma co sie dziwic

Nie chodzi o to, ale o to że jestem jakieś 100 stron do tyłu :przebiegly:

Miron właśnie przelałem, Krolu, Miron dzięki za przypomnienie :good::wink4:

Kto dzisiaj wpada na spota oprócz mnie??

Opublikowano

ja - czy Ci się to podoba czy nie :decayed:[br]Dopisany: 29 Styczeń 2010, 11:14_________________________________________________Gregor strzel jeszcze PW do Jarko że kasa przelana :wink4:

Opublikowano
Nie chodzi o to, ale o to że jestem jakieś 100 stron do tyłu

wiem, wiem to byla taka ironia :wink4:

Kto dzisiaj wpada na spota oprócz mnie??

ja bym moze wpadl ale najpredzej o 20:30 jak normalnie z roboty wyjde

Opublikowano

:hi: z rana

Widzę że wczoraj się troche porobiło na forum ... powiem szczerze - nie znam tematu i chyba dobrze mi z tym :decayed::wink4:

Tak jak Miron pisał , chyba nie mamy prawa mówić komuś kto ma przyjeżdzać a kto nie !! krótka piłka - niechcesz z kimś rozmawiać to nie rozmawiaj , nikt nikogo nie przmusza do lubienia się itd ...

Miron i jak -> wpier**l wszyscy dziś ??? - wyspałeś się coś ?? :evil: hehehe_________________________________________________

Opublikowano

ooooooo wreszcie jesteś - wszystko przez Ciebie - już nawet do SG nie wpadaj :polew:

ja - czy Ci się to podoba czy nie :decayed:

A co ja zaś narobiłem? :embarrassed::blink:

Opublikowano

wyspałem się na maxa :disgust:

jaki wpier......... - ktoś tam krzesła i stół przywozi................sąd sobie zrobimy :polew:[br]Dopisany: 29 Styczeń 2010, 11:19_________________________________________________

ja - czy Ci się to podoba czy nie :decayed:

A co ja zaś narobiłem? :embarrassed::blink:

.........a bo wszyscy przez 20 stron pisali, że coś do mnie masz, że jak przyjdziesz to pogadamy i takie tam

a ja sobie nie przypominam, żeby coś na Ciebie pisał

Opublikowano

dobra ja spadam do roboty :hi: co zlego to nie ja :embarrassed:

Opublikowano

ja też zaraz zmykam :wink4:[br]Dopisany: 29 Styczeń 2010, 11:23_________________________________________________ :polew: :polew: :polew:

Gregor - ja żartowałem :decayed:

Opublikowano

to ja może zrobię listo kto - kogo dziś bije i za co :decayed:

Opublikowano

mnie wpisz jako uciekający przed wszystkimi :polew: tylko nie wiem jak mi to będzie z moim brzuchem wychodzić :polew:

Opublikowano

mnie wpisz jako uciekający przed wszystkimi :polew: tylko nie wiem jak mi to będzie z moim brzuchem wychodzić :polew:

:polew: :polew: