miron78 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2010 z rana widze, ze na foto twarze usmiechniete wiec impreza udana ...............a gdzie tam udana wstawac pijaki !!!!!!!!!!!! [br]
Patrikos28 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 to pijusy jedne :gwizdanie: nawet nic nie napisali ,że będą wóde łoić
diman Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 z nas takie pijusy jak z Ciebie rezacz
A-rek Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 z nas takie pijusy jak z Ciebie rezacz Dimna chyba jeszcze jakies % we krwi
bish - kopt Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 to pijusy jedne :gwizdanie: nawet nic nie napisali ,że będą wóde łoić no dokładnie
miron78 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2010 było nas kilka osób i poszła 1x0,5 czyli w sumie trzeźwo było :gwizdanie: a Somes spał bo był zmęczony - nic więcej :gwizdanie: Krolu też był trzeźwy - na golasa biegał bo mu ciepło było a nie że % :gwizdanie: lasek też nie było :gwizdanie: Ps. Diman jak żyrafa...................zgwałcona
diman Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 było nas kilka osób i poszła 1x0,5 czyli w sumie trzeźwo było :gwizdanie: a Somes spał bo był zmęczony - nic więcej :gwizdanie: Krolu też był trzeźwy - na golasa biegał bo mu ciepło było a nie że % :gwizdanie: lasek też nie było :gwizdanie: Ps. Diman jak żyrafa...................zgwałcona leszczu wpadaj do nas na sniadanie
bish - kopt Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Dimna chyba jeszcze jakies % we krwi Dimna została zgwałcona ???
diman Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Dimna chyba jeszcze jakies % we krwi Dimna została zgwałcona ??? krakers ma chyba tez jeszcze %%% we krwi :gwizdanie:
bish - kopt Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Dimna chyba jeszcze jakies % we krwi Dimna została zgwałcona ??? krakers ma chyba tez jeszcze %%% we krwi :gwizdanie: aha to że ty - żyrafe, o kurde już myślałem
diman Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Dimna chyba jeszcze jakies % we krwi Dimna została zgwałcona ??? krakers ma chyba tez jeszcze %%% we krwi :gwizdanie: aha to że ty - żyrafe, o kurde już myślałem chyba jednak mam za duzo wsute bo nie czaje bazy
miron78 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2010 było nas kilka osób i poszła 1x0,5 czyli w sumie trzeźwo było :gwizdanie: a Somes spał bo był zmęczony - nic więcej :gwizdanie: Krolu też był trzeźwy - na golasa biegał bo mu ciepło było a nie że % :gwizdanie: lasek też nie było :gwizdanie: Ps. Diman jak żyrafa...................zgwałcona leszczu wpadaj do nas na sniadanie ja już na obiad czekam a Ty mi o śniadaniu gadasz
Bulik Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 all.Widze że tu sie dzieeeejjeee ,dlatego taki spokój był wczoraj na forum.wszyscy mieli :drunk: inne zajęcie.... :gwizdanie: ;( ;( ;(
SoMeS Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 ok uwollniłem się... dzięki Diman za imprezę kolacje, śniadanie, flaszki, spanie... tylko czemu tak drogo
piterra Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 oooooooooo fuckkkkkkkkkkkkkkk widzę że chyba nowy różowy nam przybędzie :polew: :polew: :polew: Somes chyba przeszedł inicjacje bo na fotce nr 1 on jako jedyny niebieski siedzi Więc go wzięli w obroty Ci Różowi pod dowództwem Fioletowego :polew: :polew: :polew: :polew: Ciekawe czy przeszedł te testy na Różowego :nabijasie:
SoMeS Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 oooooooooo fuckkkkkkkkkkkkkkk widzę że chyba nowy różowy nam przybędzie :polew: :polew: :polew: Somes chyba przeszedł inicjacje bo na fotce nr 1 on jako jedyny niebieski siedzi Więc go wzięli w obroty Ci Różowi pod dowództwem Fioletowego :polew: :polew: :polew: :polew: Ciekawe czy przeszedł te testy na Różowego :nabijasie: Miron chciałl siedzieć po mojej prawej że niby moją prawą ręką jest
piterra Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 a Krolu oczywiście przy kompie siedział :decayed: :decayed: [br]Dopisany: 31 Styczeń 2010, 12:38_________________________________________________a APUcek przy swoim Mistrzu :decayed: :decayed: :decayed:
bish - kopt Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 a Krolu oczywiście przy kompie siedział :decayed: :decayed: [br]Dopisany: 31 Styczeń 2010, 12:38_________________________________________________a APUcek przy swoim Mistrzu :decayed: :decayed: :decayed: każdy wg własnych zainteresowań
diman Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 e rezacze czyt.krolu lub pucek lub gregor ktos z was zgubil piataka :gwizdanie: do odebrania u mnie na chaci
Rekomendowane odpowiedzi