SoMeS Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 e rezacze czyt.krolu lub pucek lub gregor ktos z was zgubil piataka :gwizdanie: do odebrania u mnie na chaci oni sobie płacili za to wspólne spanie
diman Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 e rezacze czyt.krolu lub pucek lub gregor ktos z was zgubil piataka :gwizdanie: do odebrania u mnie na chaci oni sobie płacili za to wspólne spanie i w koncu im kasa wypadla :gwizdanie:
SoMeS Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 i w koncu im kasa wypadla :gwizdanie: ciekawe tylko czemu kićki były w ramie
krolu Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 było nas kilka osób i poszła 1x0,5 czyli w sumie trzeźwo było :gwizdanie: a Somes spał bo był zmęczony - nic więcej :gwizdanie: Krolu też był trzeźwy - na golasa biegał bo mu ciepło było a nie że % :gwizdanie: lasek też nie było :gwizdanie: Ps. Diman jak żyrafa...................zgwałcona :disgust: ściągałem tylko sweter a ty się już podnieciłeś a co do lasek to guru i somes są zadowoleni :polew:
SoMeS Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 a co do lasek to guru i somes są zadowoleni :polew: przecież to Ty spałeś między gościami z wiecznie gorącymi suszarami
krolu Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 a co do lasek to guru i somes są zadowoleni :polew: przecież to Ty spałeś między gościami z wiecznie gorącymi suszarami to było moje najszybsze leżenie :kox: :kox:
krolu Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 ktoś usunął mój post z działu kupię
Guregoru Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Dotarłem do domu Gregor wielkie dzięki za podwózkę Diman jeszcze raz wielkie dzięki za imprezkę no i podziękuj Kasi że z nami musiała wytrzymać Ps.
diman Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Dotarłem do domu Gregor wielkie dzięki za podwózkę Diman jeszcze raz wielkie dzięki za imprezkę no i podziękuj Kasi że z nami musiała wytrzymać Ps. spoko spoko mowi ze cicho bylismy
Guregoru Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Dotarłem do domu Gregor wielkie dzięki za podwózkę Diman jeszcze raz wielkie dzięki za imprezkę no i podziękuj Kasi że z nami musiała wytrzymać Ps. spoko spoko mowi ze cicho bylismy No no wiem przecież pamiętam
krolu Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Mam pytanie czy takie coś u mnie może zaistnieć i jak to się sprawuje? http://www.allegro.pl/item890604832_audi_a4_s4_b5_95_01_listwy_na_drzwi_tfb_tuning.html bo mam dość odchodzących tych czarnych listwę na drzwiach... 1. odpadła całkiem... 2 odchodzą po części... :wallbash: p.s. wiem że to jakiś laminat... ale to nie zderzak na drzwiach raczej nie popęka... [br]Dopisany: 31 Styczeń 2010, 14:31_________________________________________________albo może znacie jakaś alternatywę, żeby nie zakładać tego czarnego badziewia..
Pucek Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 jestem Diman - wielki RESPEKT!!! Kasia - jesteś WIELKA Impreza mega, Miron, jak poszedłeś to się dopiero zaczęło :polew: jakoś przed 5 szliśmy spać, a wstaliśmy parę minut po 10 :> jednym słowem było warto nie spać po nocce i spędzić wieczór z takimi talentami
SoMeS Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 [br]Dopisany: 31 Styczeń 2010, 14:39_________________________________________________Krolu o których listwach na drzwiach mówisz? tych górnych czy dolnych przyprogowych?
A-rek Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Krolu o których listwach na drzwiach mówisz? tych górnych czy dolnych przyprogowych? no raczej mowa o tych dolnych gumowych.... tez mam jedna do poprawy panowie ma ktos polakierowane progi i listwy w polifcie?
krolu Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 [br]Dopisany: 31 Styczeń 2010, 14:39_________________________________________________Krolu o których listwach na drzwiach mówisz? tych górnych czy dolnych przyprogowych? o tych górnych na drzwi.
SoMeS Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 o tych górnych na drzwi. podpasować podpasują i wyglądają fajnie sam się nad nimi kiedyś zastanawiałem
gregory Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Siemano! e rezacze czyt.krolu lub pucek lub gregor ktos z was zgubil piataka :gwizdanie: do odebrania u mnie na chaci To Krolu mi zapłacił symboliczną zaliczkę za to, że mógł koło mnie spać (bo więcej nie miał przy sobie, wszystko rozpuścił burżuj ale musiała mi gdzieś wylecieć z kieszeni. A za to, że się tak rozwalał to kropek mu się należy No i oczywiście wielkie WOW w stronę Dimana, za za***iście zorganizowaną imprezę, a Kasi za cierpliwość, że znosiła takie stado zdziczałych samców
Rekomendowane odpowiedzi