kris_kilt Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 z wieczora obecnym i tym nie , też Jeeedziemy rezacze 210 kmh na liczniku jeeedzieeemy!. na 4 biegu hehe ,
miron78 Opublikowano 2 Lutego 2010 Autor Opublikowano 2 Lutego 2010 akurat nie o Ciebie mi chodziło - i ogólnie to żart był
Pucek Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 widzę że niektórym władza odbija... :gwizdanie: no i ciekawe kto Mu dał taką władzę muszę do Hugo napisać PW :gwizdanie: co tam lenie? :>
miron78 Opublikowano 2 Lutego 2010 Autor Opublikowano 2 Lutego 2010 widzę że niektórym władza odbija... :gwizdanie: no i ciekawe kto Mu dał taką władzę muszę do Hugo napisać PW :gwizdanie: co tam lenie? :> sory Pucek - postaram się z tego zrezygnować
Guregoru Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 widzę że niektórym władza odbija... :gwizdanie: no i ciekawe kto Mu dał taką władzę muszę do Hugo napisać PW :gwizdanie: co tam lenie? :> Pucek
kris_kilt Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 akurat nie o Ciebie mi chodziło - i ogólnie to żart był heheeh , Mirek teraz przy co drugim żarcie musi dawać znać że to joke :polew:
Pucek Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 no Cześć żygolak Miron, no ja myślę... a tak w ogóle to jakoś nie widzę przywitania
Pucek Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 no prosze jest i nasz super rezacz chcesz w pysk?
miron78 Opublikowano 2 Lutego 2010 Autor Opublikowano 2 Lutego 2010 no Cześć żygolak Miron, no ja myślę... a tak w ogóle to jakoś nie widzę przywitania przepraszam Pucek - naprawde nie wiem jak to się stało :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: Ps. przelew poszedł
Pucek Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 no Cześć żygolak Miron, no ja myślę... a tak w ogóle to jakoś nie widzę przywitania przepraszam Pucek - naprawde nie wiem jak to się stało :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: Ps. przelew poszedł masz szczęście :gwizdanie: wybaczam! ps. żeby mi to było ostatni raz
Guregoru Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 no Cześć żygolak Miron, no ja myślę... a tak w ogóle to jakoś nie widzę przywitania przepraszam Pucek - naprawde nie wiem jak to się stało :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: Ps. przelew poszedł masz szczęście :gwizdanie: wybaczam! ps. żeby mi to było ostatni raz O k**wa co się tu dzieje
miron78 Opublikowano 2 Lutego 2010 Autor Opublikowano 2 Lutego 2010 no Cześć żygolak Miron, no ja myślę... a tak w ogóle to jakoś nie widzę przywitania przepraszam Pucek - naprawde nie wiem jak to się stało :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: Ps. przelew poszedł masz szczęście :gwizdanie: wybaczam! ps. żeby mi to było ostatni raz jasne, że tak - jeszcze raz przepraszam
Pucek Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 noo ja myślę oto nagroda dla tych którzy mnie przywitali...reszta niech żałuje :gwizdanie: http://www.youtube.com/watch?v=krgv1GfBB8o[br]Dopisany: 02 Luty 2010, 23:09_________________________________________________ no Cześć żygolak Miron, no ja myślę... a tak w ogóle to jakoś nie widzę przywitania przepraszam Pucek - naprawde nie wiem jak to się stało :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: Ps. przelew poszedł masz szczęście :gwizdanie: wybaczam! ps. żeby mi to było ostatni raz O ku***a co się tu dzieje a Ty kolego, następnym razem obudzisz się w stretchu i z fajką w d*pie :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 2 Lutego 2010 Autor Opublikowano 2 Lutego 2010 Pucek .....poznaję ją ..............to jedna z kelnerek w Bukowinie
Patrikos28 Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 no prosze jest i nasz super rezacz chcesz w pysk? może być , najlepiej zimne
Guregoru Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 no Cześć żygolak Miron, no ja myślę... a tak w ogóle to jakoś nie widzę przywitania przepraszam Pucek - naprawde nie wiem jak to się stało :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: Ps. przelew poszedł masz szczęście :gwizdanie: wybaczam! ps. żeby mi to było ostatni raz O ku***a co się tu dzieje a Ty kolego, następnym razem obudzisz się w stretchu i z fajką w pupie :gwizdanie: Ty uważaj żebyś czasami ty się tak nie obudził
Pucek Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 Pucek .....poznaję ją ..............to jedna z kelnerek w Bukowinie no ta co mi pomagała się przebrać w łazience :>
Rekomendowane odpowiedzi