Guregoru Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 no prosze jest i nasz super rezacz chcesz w pysk? może być , najlepiej zimne To Pucek będzie musiał puloka na dworze trochę wcześniej wyciągnąć żeby zrobił się zimny
Pucek Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 no prosze jest i nasz super rezacz chcesz w pysk? może być , najlepiej zimne To Pucek będzie musiał puloka na dworze trochę wcześniej wyciągnąć żeby zrobił się zimny Guru, nie wiedziałem że znasz słowo "pulok" Rudi
miron78 Opublikowano 2 Lutego 2010 Autor Opublikowano 2 Lutego 2010 :polew: :polew: :polew: [br]Dopisany: 02 Luty 2010, 23:14_________________________________________________Pucek :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 02 Luty 2010, 23:15_________________________________________________będą z Ciebie ludzie
Guregoru Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 Guru, nie wiedziałem że znasz słowo "pulok" A tak mi jakoś wpadło
Pucek Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 :polew: :polew: :polew: [br]Dopisany: 02 Luty 2010, 23:14_________________________________________________Pucek :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 02 Luty 2010, 23:15_________________________________________________będą z Ciebie ludzie Miron :> no ja myślę że już nie długo odstąpisz mi tego VIPa
miron78 Opublikowano 2 Lutego 2010 Autor Opublikowano 2 Lutego 2010 :polew: :polew: :polew: [br]Dopisany: 02 Luty 2010, 23:14_________________________________________________Pucek :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 02 Luty 2010, 23:15_________________________________________________będą z Ciebie ludzie Miron :> no ja myślę że już nie długo odstąpisz mi tego VIPa jasne - mi tam nie jest potrzebny
Pucek Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 a znacie słowo "lulik" ? prędzej byś tak "go" nazwał niż "pulok"
miron78 Opublikowano 2 Lutego 2010 Autor Opublikowano 2 Lutego 2010 Miron nie wiesz czemu do wszystkich juz wysłano breloki i długopisy a do nos nic czyli do grupy ślaskiej\? ;( chyba muszę zapłacić
Pucek Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 Miron nie wiesz czemu do wszystkich juz wysłano breloki i długopisy a do nos nic czyli do grupy ślaskiej\? ;( chyba muszę zapłacić teraz już wiem skąd była kasa na imprezę u Dimana
Guregoru Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 a znacie słowo "lulik" ? prędzej byś tak "go" nazwał niż "pulok" A może kaban
miron78 Opublikowano 2 Lutego 2010 Autor Opublikowano 2 Lutego 2010 zapytam jutro kiedy do nas przesyłka
Pucek Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 a znacie słowo "lulik" ? prędzej byś tak "go" nazwał niż "pulok" A może kaban kaban to pewnie gorolskie określenie puloka :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 a znacie słowo "lulik" ? prędzej byś tak "go" nazwał niż "pulok" A może kaban kaban to pewnie gorolskie określenie puloka :gwizdanie: Sam jesteś gorol
Pucek Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 a znacie słowo "lulik" ? prędzej byś tak "go" nazwał niż "pulok" A może kaban kaban to pewnie gorolskie określenie puloka :gwizdanie: Sam jesteś gorol ja jestem ślązak, Ty jesteś gorol ZAPAMIĘTAJ
Guregoru Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 a znacie słowo "lulik" ? prędzej byś tak "go" nazwał niż "pulok" A może kaban kaban to pewnie gorolskie określenie puloka :gwizdanie: Sam jesteś gorol ja jestem ślązak, Ty jesteś gorol ZAPAMIĘTAJ Chciałbyś
Pucek Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 a znacie słowo "lulik" ? prędzej byś tak "go" nazwał niż "pulok" A może kaban kaban to pewnie gorolskie określenie puloka :gwizdanie: Sam jesteś gorol ja jestem ślązak, Ty jesteś gorol ZAPAMIĘTAJ Chciałbyś chciałbym bzyknąć tą z tego filmiku nic innego :>
kris_kilt Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 Pucek enjoy ! poprawia nastrój z rana
miron78 Opublikowano 2 Lutego 2010 Autor Opublikowano 2 Lutego 2010 :hi: Qri.....już pisałem kilka stron wcześniej ale pewnie nie czytałeś.................widziałem wczoraj Twoją furke, garażuje się u Daneckiego
Rekomendowane odpowiedzi