diman Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 pojebalo was [br]Dopisany: 03 Luty 2010, 20:32_________________________________________________ noooo,,,,, hormony szaaaaaaaaaleja :banan1: :polew: co chciałeś chłopcze poczytac co piszą stare dziady :gwizdanie: mlodzieniec no
piterra Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 Krolu jeszcze raz taki numer i będziesz do końca roku odkurzał i kartofle obierał już ja Ci to załatwię właśnie dzwonię do Mamy Krola[br]Dopisany: 03 Luty 2010, 20:33_________________________________________________ pojebalo was [br]Dopisany: 03 Luty 2010, 20:32_________________________________________________ noooo,,,,, hormony szaaaaaaaaaleja :banan1: :polew: co chciałeś chłopcze poczytac co piszą stare dziady :gwizdanie: mlodzieniec no zwykły gówniarz
Guregoru Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 Krolu jeszcze raz taki numer i będziesz do końca roku odkurzał i kartofle obierał już ja Ci to załatwię właśnie dzwonię do Mamy Krola
Bulik Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 Krolu jeszcze raz taki numer i będziesz do końca roku odkurzał i kartofle obierał już ja Ci to załatwię właśnie dzwonię do Mamy Krola[br]Dopisany: 03 Luty 2010, 20:33_________________________________________________ pojebalo was [br]Dopisany: 03 Luty 2010, 20:32_________________________________________________ noooo,,,,, hormony szaaaaaaaaaleja :banan1: :polew: co chciałeś chłopcze poczytac co piszą stare dziady :gwizdanie: mlodzieniec no zwykły gówniarz ...a kopnąc Ci do kryki dziadu
krolu Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 Krolu jeszcze raz taki numer i będziesz do końca roku odkurzał i kartofle obierał już ja Ci to załatwię właśnie dzwonię do Mamy Krola Ty przeciwko mnie ? będziesz coś chciał... :kwasny:
piterra Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 Krolu jeszcze raz taki numer i będziesz do końca roku odkurzał i kartofle obierał już ja Ci to załatwię właśnie dzwonię do Mamy Krola Ty przeciwko mnie ? będziesz coś chciał... :kwasny: qrfa zacząłem się bać ale o to że się mogę nie dodzwonić a ty Bulik nie fulej bo Cię ze znajomych na NK wyrzucę :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Pucek Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 no jestem jestem trochę się dowiedziałem o klejach poliuretanowych, fenolowych i jeszcze tam jakiś, ogólnie w ciul informacji :gwizdanie: w piątek egzamin
diman Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 Krolu jeszcze raz taki numer i będziesz do końca roku odkurzał i kartofle obierał już ja Ci to załatwię właśnie dzwonię do Mamy Krola Ty przeciwko mnie ? będziesz coś chciał... :kwasny: qrfa zacząłem się bać ale o to że się mogę nie dodzwonić a ty Bulik nie fulej bo Cię ze znajomych na NK wyrzucę :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: to po co ze go tam wciagal :gwizdanie:
Bulik Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 a ty Bulik nie fulej bo Cię ze znajomych na NK wyrzucę :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: dobra wygrałeś
diman Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 no jestem jestem trochę się dowiedziałem o klejach poliuretanowych, fenolowych i jeszcze tam jakiś, ogólnie w ciul informacji :gwizdanie: w piątek egzamin czyli o tasmie nic nie mowili :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 no jestem jestem trochę się dowiedziałem o klejach poliuretanowych, fenolowych i jeszcze tam jakiś, ogólnie w ciul informacji :gwizdanie: w piątek egzamin czyli o tasmie nic nie mowili :gwizdanie: na kursie z obsługi "taśmy" byłem jakieś 2 lata temu
piterra Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 no jestem jestem trochę się dowiedziałem o klejach poliuretanowych, fenolowych i jeszcze tam jakiś, ogólnie w ciul informacji :gwizdanie: w piątek egzamin czyli o tasmie nic nie mowili :gwizdanie: bo to nie ten kurs
Guregoru Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 no jestem jestem trochę się dowiedziałem o klejach poliuretanowych, fenolowych i jeszcze tam jakiś, ogólnie w ciul informacji :gwizdanie: w piątek egzamin czyli o tasmie nic nie mowili :gwizdanie: na kursie z obsługi "taśmy" byłem jakieś 2 lata temu To zgłoś się jeszcze raz powiedz że ci się przyda
diman Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 no jestem jestem trochę się dowiedziałem o klejach poliuretanowych, fenolowych i jeszcze tam jakiś, ogólnie w ciul informacji :gwizdanie: w piątek egzamin czyli o tasmie nic nie mowili :gwizdanie: :gwizdanie: na kursie z obsługi "taśmy" byłem jakieś 2 lata temu no i takie zasadnicze bledy popelniasz
piterra Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 dobra Dimek czas odwdzięczyć się za "goń się szkapo jedna" panowie podziwiać to jest Dimek (ten w środku) w podstawówce http://www.sadistic.pl/smieszne_zdjecia-704,5953.htm
Bulik Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 dobra Dimek czas odwdzięczyć się za "goń się szkapo jedna" panowie podziwiać to jest Dimek (ten w środku) w podstawówce http://www.sadistic.pl/smieszne_zdjecia-704,5953.htm ...aaaaale paaa jaki biciol :polew: :polew:
Guregoru Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 dobra Dimek czas odwdzięczyć się za "goń się szkapo jedna" panowie podziwiać to jest Dimek (ten w środku) w podstawówce http://www.sadistic.pl/smieszne_zdjecia-704,5953.htm Ja nie mogę jak można doprowadzić dziecko do takiego stanu
Pucek Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 no jestem jestem trochę się dowiedziałem o klejach poliuretanowych, fenolowych i jeszcze tam jakiś, ogólnie w ciul informacji :gwizdanie: w piątek egzamin czyli o tasmie nic nie mowili :gwizdanie: na kursie z obsługi "taśmy" byłem jakieś 2 lata temu To zgłoś się jeszcze raz powiedz że ci się przyda pier**lisz, to była tylko chwila słabości :gwizdanie: teraz to znów śmigam jak szalony :> no i mam nową lampę na diodach, świecą lepiej jak HIDy w corsie Mironowej
Guregoru Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 no jestem jestem trochę się dowiedziałem o klejach poliuretanowych, fenolowych i jeszcze tam jakiś, ogólnie w ciul informacji :gwizdanie: w piątek egzamin czyli o tasmie nic nie mowili :gwizdanie: na kursie z obsługi "taśmy" byłem jakieś 2 lata temu To zgłoś się jeszcze raz powiedz że ci się przyda pier**lisz, to była tylko chwila słabości :gwizdanie: teraz to znów śmigam jak szalony :> no i mam nową lampę na diodach, świecą lepiej jak HIDy w corsie Mironowej Poczekaj aż zaś się zagapisz :gwizdanie: Oczywiście tego ci nie życzę
Pucek Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 nie bój się geju, tak czy siak będziesz owinięty stretchem z fajką w d*pie
Rekomendowane odpowiedzi