diman Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 nie mam na razie żadnych fajnych felg... ;( jeszcze 4 poziomy i będą czarne BBS LM :kox: [br]Dopisany: 03 Luty 2010, 23:05_________________________________________________Ten biały w grze, jest tak lipnie odwzorowany ... ;( ja mam swoj kolor sam rezalem
Patrikos28 Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 co ten fioletowy na P.... tu robi :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 3 Lutego 2010 Autor Opublikowano 3 Lutego 2010 co ten fioletowy na P.... tu robi :gwizdanie: nigdzie go nie chcą - a wie, że tu się trzyma poziom
diman Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 co ten fioletowy na P.... tu robi :gwizdanie: weszy bo u niego w watku sie nic nie dzieje :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 co ten fioletowy na P.... tu robi :gwizdanie: Sprawdza ile nam do nich brakuje bo już się boją powoli
Patrikos28 Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 co ten fioletowy na P.... tu robi :gwizdanie: weszy bo u niego w watku sie nic nie dzieje :gwizdanie: to co idziemy zespamić jego wątek :gwizdanie:
diman Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 co ten fioletowy na P.... tu robi :gwizdanie: weszy bo u niego w watku sie nic nie dzieje :gwizdanie: to co idziemy zespamić jego wątek :gwizdanie: bo jak sie wkrecimy na obroty to im 100 postow przybedzie
Pucek Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 a ja się zasiedziałem na ebay-u i znów 4 strony spamu :gwizdanie:
bakuś Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 a ja się zasiedziałem na ebay-u i znów 4 strony spamu :gwizdanie: Czego tam szukasz?
diman Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 a ja się zasiedziałem na ebay-u i znów 4 strony spamu :gwizdanie: co kupiles cos
SoMeS Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 a tam .... dajesz Somes , ja przynajmniej zamieniam się w słuch :gwizdanie: No dobrze... Jestem tu jako reprezentant handlowy dla pewnej firmy.. prócz spotkań z klientami (od hiszpanów przez słoweńców po argentyńczyków) zajmuję się też tłumaczeniem i sprawami organizacyjnymi jak hotele itd z wypasu to najlepsze hotele, jedzenie i picie gdzie chcę, paliwo czy cokolwiek na co w ogóle mam ochotę jak drinki czy fajki to mam za free dodatkowo każdego dnia do kieszeni najniższa krajowa w pl :gwizdanie: to była tzw okazja której nie mogłem przepuścić [br]Dopisany: 03 Luty 2010, 23:23_________________________________________________a tak poza tym to
Pucek Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 a ja się zasiedziałem na ebay-u i znów 4 strony spamu :gwizdanie: Czego tam szukasz? dmuchanych lalek z pojemną pochwą :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 a ja się zasiedziałem na ebay-u i znów 4 strony spamu :gwizdanie: Czego tam szukasz? dmuchanych lalek z pojemną pochwą :gwizdanie:
diman Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 dobra pany ja sie zbieram bo jutro pierwsza szychta po 3,5 tygodniowej przerwie wiec musze sie wyspac bo nie dam rady do jutra
Pucek Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 a na poważnie to gwintu :gwizdanie: jak na razie to same nowe, w ogóle to nie znam szwabskiego i dobrze połapać się nie mogę :>
Pucek Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 dobra pany ja sie zbieram bo jutro pierwsza szychta po 3,5 tygodniowej przerwie wiec musze sie wyspac bo nie dam rady do jutra Kamil, kupiłeś tą blachę?
Rekomendowane odpowiedzi