Pucek Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Ty fioletowy się tak nie śmiej bo ja za 30 minut będę u ciebie po długopisy moje [br]Dopisany: 04 Luty 2010, 20:13_________________________________________________I Miron od razu offline bo pojechał mi wpierw dać - właśnie wysłał PW.. mama powiedziała ADAŚ WSTAWAJ i się obudziłeś :gwizdanie:
diman Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 guru dawaj to mnie przywieziesz przy okazji z parkingu :gwizdanie: a i ja se odbiore
Guregoru Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 guru dawaj to mnie przywieziesz przy okazji z parkingu :gwizdanie: a i ja se odbiore Ale to muszę najpierw zjeść [br]Dopisany: 04 Luty 2010, 20:28_________________________________________________ Ale się zdziwisz jak z Dimanem wpadniemy
Pucek Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 a Ty z czego lachasz? [br]Dopisany: 04 Luty 2010, 20:29_________________________________________________ guru dawaj to mnie przywieziesz przy okazji z parkingu :gwizdanie: a i ja se odbiore Ale to muszę najpierw zjeść [br]Dopisany: 04 Luty 2010, 20:28_________________________________________________ Ale się zdziwisz jak z Dimanem wpadniemy johnny bravo?
miron78 Opublikowano 4 Lutego 2010 Autor Opublikowano 4 Lutego 2010 Ale się zdziwisz jak z Dimanem wpadniemy z Dimanem ? dziewczyne zmieniłeś [br]Dopisany: 04 Luty 2010, 20:30_________________________________________________długopisy możecie jutro odebrać - będę w Szczecinku
Guregoru Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 guru dawaj to mnie przywieziesz przy okazji z parkingu :gwizdanie: a i ja se odbiore Ale to muszę najpierw zjeść [br]Dopisany: 04 Luty 2010, 20:28_________________________________________________ Ale się zdziwisz jak z Dimanem wpadniemy johnny bravo? Pierogi
Pucek Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Ale się zdziwisz jak z Dimanem wpadniemy z Dimanem ? dziewczyne zmieniłeś dobrze że nie napisałeś o byłej dziewczynie :gwizdanie:[br]Dopisany: 04 Luty 2010, 20:31_________________________________________________sama ELYTA siedzi na śląskich Pucek, gregory, Guregoru i 0 Gości przegląda ten wątek. :>
Guregoru Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 sama ELYTA siedzi na śląskich Pucek, gregory, Guregoru i 0 Gości przegląda ten wątek. :> I tak ma być
diman Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Ale się zdziwisz jak z Dimanem wpadniemy z Dimanem ? dziewczyne zmieniłeś dobrze że nie napisałeś o byłej dziewczynie :gwizdanie:[br]Dopisany: 04 Luty 2010, 20:31_________________________________________________sama ELYTA siedzi na śląskich Pucek, gregory, Guregoru i 0 Gości przegląda ten wątek. :> e tam tez mi elita no no
Pucek Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 sama ELYTA siedzi na śląskich Pucek, gregory, Guregoru i 0 Gości przegląda ten wątek. :> I tak ma być no co tam ? cisza jak nie wiem :gwizdanie:
diman Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 chory jestem a musze do roboty isc i nic mi sie nie chce ;(
Pucek Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 chory jestem a musze do roboty isc i nic mi sie nie chce ;( koniec leberstwa za dużo tego, Miron nic nie robi, Diman to samo, Królu też, tylko ja zapierdalam :gwizdanie: robić lebry :>
Pucek Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Dobra to ja się zbieram przywieź mi długopis i jedno zimne piwko :gwizdanie:
diman Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 chory jestem a musze do roboty isc i nic mi sie nie chce ;( koniec leberstwa za dużo tego, Miron nic nie robi, Diman to samo, Królu też, tylko ja zapierdalam :gwizdanie: robić lebry :> ktos musi robic takie zycie ktos musi jebac na tych na gorze [br]Dopisany: 04 Luty 2010, 20:42_________________________________________________ Dobra to ja się zbieram przywieź mi długopis i jedno zimne piwko :gwizdanie: wlasnie z tym piwkiem do mnie giba :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 4 Lutego 2010 Autor Opublikowano 4 Lutego 2010 Dobra to ja się zbieram przywieź mi długopis i jedno zimne piwko :gwizdanie: sratatata[br]Dopisany: 04 Luty 2010, 20:43_________________________________________________ chory jestem a musze do roboty isc i nic mi sie nie chce ;( koniec leberstwa za dużo tego, Miron nic nie robi, Diman to samo, Królu też, tylko ja zapierdalam :gwizdanie: robić lebry :> ktos musi robic takie zycie ktos musi jebac na tych na gorze [br]Dopisany: 04 Luty 2010, 20:42_________________________________________________ Dobra to ja się zbieram przywieź mi długopis i jedno zimne piwko :gwizdanie: wlasnie z tym piwkiem do mnie giba :gwizdanie: a potem do mnie - to co mam lecieć do żabki :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Dobra to ja się zbieram przywieź mi długopis i jedno zimne piwko :gwizdanie: sratatata a Ty co taki jakiś? :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi