gregory Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Diman juz wiem co mi tak świszczało to powietrze z Turbiny mi ucieka bo delikatnie sie opaska poluzowała, zaraz ide w kanał żebym jutro gdzies nie stał jak spadnie do końca a najlepsze ze auto ma buta i nic na to nie wskazywało. A auto nie kopci?
Skydiver Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 oni już są - nikomu wpaść nie bronię - wpadaj Przygotuj Airbaga :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Witam nadrobiłem spamik gieje chory jestem a musze do roboty isc i nic mi sie nie chce ;( koniec leberstwa za dużo tego, Miron nic nie robi, Diman to samo, Królu też, tylko ja zapierdalam :gwizdanie: robić lebry :> A ja to niby nie zapierdalam, dziennie wstaję o 5:00 do roboty Ty i ta Twoja robota :gwizdanie: gapisz się na studentki i jeszcze Ci ojro dają
miron78 Opublikowano 4 Lutego 2010 Autor Opublikowano 4 Lutego 2010 oni już są - nikomu wpaść nie bronię - wpadaj NIE, DZIĘKUJĘ nawet mnie nie denedruj - sam się dowiedziałem 15 min temu, że przyjadą
Pucek Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 oni już są - nikomu wpaść nie bronię - wpadaj NIE, DZIĘKUJĘ nawet mnie nie denedruj - sam się dowiedziałem 15 min temu, że przyjadą mi się tłumaczyć nie musisz :gwizdanie:
gregory Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Witam nadrobiłem spamik gieje chory jestem a musze do roboty isc i nic mi sie nie chce ;( koniec leberstwa za dużo tego, Miron nic nie robi, Diman to samo, Królu też, tylko ja zapierdalam :gwizdanie: robić lebry :> A ja to niby nie zapierdalam, dziennie wstaję o 5:00 do roboty Ty i ta Twoja robota :gwizdanie: gapisz się na studentki i jeszcze Ci ojro dają Aaa....., tam zaraz się gapię, lekko obserwuję :>
Pelex Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Czy moze mi ktos podpowiedzieć jaki to grill jest? przed liftowy chyba nie?
Skydiver Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 siema ludziska moje :hi: :hi: :hi: Coś ostatnio Cie tu długo nie było
keżor Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Czy moze mi ktos podpowiedzieć jaki to grill jest? przed liftowy chyba nie? zwykły grill przedliftowy , wartość jakieś 60zł , poliftowy grill ma gruby chrom na obwódce
Pelex Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Czy moze mi ktos podpowiedzieć jaki to grill jest? przed liftowy chyba nie? zwykły grill przedliftowy , wartość jakieś 60zł , poliftowy grill ma gruby chrom na obwódce Tak myslałem że chodzi o ten hrom do okoła a wydaje mi sie ze ma też o jedno żeberko mniej nie
keżor Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Czy moze mi ktos podpowiedzieć jaki to grill jest? przed liftowy chyba nie? zwykły grill przedliftowy , wartość jakieś 60zł , poliftowy grill ma gruby chrom na obwódce Tak myslałem że chodzi o ten hrom do okoła a wydaje mi sie ze ma też o jedno żeberko mniej nie zobacz mój post napewno Ci pomoże http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_zakladal_ktos_tego_typu_grill-t105704.0.html
Pucek Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 spadam spać - tak, wiem, mało wiarygodne ale dzisiaj prawdziwe DOBRANOC
Patrikos28 Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 spadam spać - tak, wiem, mało wiarygodne ale dzisiaj prawdziwe DOBRANOC noc rezaczu
MAJKI Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Diman juz wiem co mi tak świszczało to powietrze z Turbiny mi ucieka bo delikatnie sie opaska poluzowała, zaraz ide w kanał żebym jutro gdzies nie stał jak spadnie do końca a najlepsze ze auto ma buta i nic na to nie wskazywało. A auto nie kopci? Własnie nie widzialem zeby kopcił, nie przerywał tez nic szedł jak burza. NIe to co wtedy jak miałem wąż rozerwany na 4 cm. Ale wróciłem i auto jest juz ciche nic nie świszczy jest jak u Dimana Tylko teraz znowu scyzoryk przestał działać, chyba bateria padła Q...wa kto to powtarza że audi sie nie psuje
krolu Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Diman juz wiem co mi tak świszczało to powietrze z Turbiny mi ucieka bo delikatnie sie opaska poluzowała, zaraz ide w kanał żebym jutro gdzies nie stał jak spadnie do końca a najlepsze ze auto ma buta i nic na to nie wskazywało. A auto nie kopci? Własnie nie widzialem zeby kopcił, nie przerywał tez nic szedł jak burza. NIe to co wtedy jak miałem wąż rozerwany na 4 cm. Ale wróciłem i auto jest juz ciche nic nie świszczy jest jak u Dimana Tylko teraz znowu scyzoryk przestał działać, chyba bateria padła Q...wa kto to powtarza że audi sie nie psuje by wy macie przekombinowane :decayed:
Rekomendowane odpowiedzi