Patrikos28 Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 a gdzie on ma punkt w kato bo ja w sumie może też do Kato będę jechał , więc jak coś to będę już miał adres :gwizdanie:
krolu Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 dla tych co nie wchodzą na top3 laski: :boobs: :boobs:
bish - kopt Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 a gdzie on ma punkt w kato bo ja w sumie może też do Kato będę jechał , więc jak coś to będę już miał adres :gwizdanie: Gromadzka 36L
Patrikos28 Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 a gdzie on ma punkt w kato bo ja w sumie może też do Kato będę jechał , więc jak coś to będę już miał adres :gwizdanie: Gromadzka 36L dzięki [br]Dopisany: 05 Luty 2010, 11:46_________________________________________________ dla tych co nie wchodzą na top3 laski: :boobs: :boobs: :kox: :kox: Krolu Nasz " Król sterczących sutów "
SoMeS Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 Patrikos pijesz do mnie kilka postów wyżej? Dobry z rana Ja dziś nad ranem wróciłem
Patrikos28 Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 Patrikos pijesz do mnie kilka postów wyżej? Dobry z rana Ja dziś nad ranem wróciłem Z kąd Ci to do głowy przyszło Sam nie mam na kilka rzeczy które bym chciał do niunki wrzucić , bo niestety są inne wydatki I muszę coś na boku dorobić ,żeby co nie co jeszcze zrobić [br]Dopisany: 05 Luty 2010, 12:42_________________________________________________tak wogoole to
SoMeS Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 bry bry bry Panowie ma ktoś numer do Czestera? pilne :gwizdanie:
krolu Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 bry bry bry Panowie ma ktoś numer do Czestera? pilne :gwizdanie: Zarobiłeś to turbo bierzesz :kox: :kox:
SoMeS Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 Zarobiłeś to turbo bierzesz :kox: :kox: coś w tym stylu... ale jednak nie biorę... właśnie dostałem telefon... dzisiaj jeżeli uda mi się wyrobić na spota to będzie to mój ostatni gliwicki na długi długi czas...
Patrikos28 Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 Zarobiłeś to turbo bierzesz :kox: :kox: coś w tym stylu... ale jednak nie biorę... właśnie dostałem telefon... dzisiaj jeżeli uda mi się wyrobić na spota to będzie to mój ostatni gliwicki na długi długi czas... to co dzisiaj Somes stawia
miron78 Opublikowano 5 Lutego 2010 Autor Opublikowano 5 Lutego 2010 To na ile Somes jedziesz ? Pucek ............. za niedługo Patrikos Cię objedzie :gwizdanie: wiem........wiem........Pucek - że do czasu aż Ty na softa pojedziesz.............ale narazie objedzie Patrikos za decyzje Ogólnie coraz bardziej wyrezane furki mamy a wszystko przez forum.............. rok temu mało kto o modach mówił
Patrikos28 Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 właśnie Somes gdzie Ty kupowałeś wskaznik boost , gdzieś w rybniku jak możesz to podaj jakiś namiar na ten sklep ?
miron78 Opublikowano 5 Lutego 2010 Autor Opublikowano 5 Lutego 2010 Patrikos - zamawiam jazdę próbną po programie
SoMeS Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 cześć Mirek teraz mam w planach że jak już pojadę to mnie tu do końca roku nie zobaczą... wpadnę tylko w czerwcu na 18tkę siostry i jakieś wczasy pojechać
Rekomendowane odpowiedzi