Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Krolu fotelik kox :wink4: jak znajdziesz drugi to już będzie to miało sens :good:[br]Dopisany: 06 Luty 2010, 23:23_________________________________________________Pucek co to za ławka :polew:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11983

• Pucek

11721

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

z wieczora :hi:

Mirek jak załatwisz kogoś do polerki to puść dane do przelewu podzielimy się kosztami bo i tak miałeś w c**jowym stanie lakier :decayed::tongue4:

:decayed::tongue4:

Opublikowano

:polew:[br]Dopisany: 06 Luty 2010, 23:19_________________________________________________Krolu - teraz sam widzisz jak mi ciężko przy 2 fotelach i tylnej kanapie :decayed:

skóra - chyba sama w sobie jest cięższa :gwizdanie:

Opublikowano
A-rek - jeżeli chodzi o profi ( ale naprawdę profi ) polerke to oczywiście jestem chętny i każdy kontakt z polecenia mile widziany

na nastepnym spocie dam ci namiary :wink4:

ok

Opublikowano

skóra - chyba sama w sobie jest cięższa :gwizdanie:

jest jest... stare fotele jedną ręką wyjmowałem :tongue4: a te kubły co mam teraz to we dwóch mieliśmy problem przy mocowaniu

Opublikowano

Somes - wybaczam Ci - ale nie prubój przy kupnie mojej fury zbijać ceny z powodu ciulatego lakieru i rys :decayed:

Opublikowano

Somes - wybaczam Ci - ale nie prubój przy kupnie mojej fury zbijać ceny z powodu ciulatego lakieru i rys :decayed:

nie no spoko najwyżej jak ją będę od Ciebie brał to uznamy że lakier igła :decayed:

Opublikowano

:decayed: Tak się kupca załatwia

Opublikowano

my już dawno gadaliśmy o tym że mi ją pod koniec roku za 50 kółek sprzedaje :wink4:

:decayed:

Opublikowano

Somes taka wpadka jeszcze na odjezdne :rolleyes:

Opublikowano

my już dawno gadaliśmy o tym że mi ją pod koniec roku za 50 kółek sprzedaje :wink4:

:decayed:

a druga rata za rok :decayed:[br]Dopisany: 06 Luty 2010, 23:55_________________________________________________

Somes taka wpadka jeszcze na odjezdne :rolleyes:

Gregor - to było chyba celowe z jego strony - wyczuł skubany, że jak pojedzie to mu konto skasuje :decayed:

Opublikowano

a druga rata za rok :decayed:

mówimy o rublach tak? :decayed:

spadam pod prysznic bo skończyłem dzisiaj z rezeniem :tongue4:

Opublikowano

Gregor - to było chyba celowe z jego strony - wyczuł skubany, że jak pojedzie to mu konto skasuje :decayed:

Spoko, jak sam se prawie swoje tematy kasuje to ty też możesz powiedzieć że to przez przypadek, miałeś klinkąć ikonkę "mianuj klubowiczem" a obok była ikonka "usuń konto" no i się nacisło :decayed:[br]Dopisany: 06 Luty 2010, 23:59_________________________________________________

spadam pod prysznic bo skończyłem dzisiaj z rezeniem :tongue4:

Co rezałeś prysznic w A4 :shocked:

Opublikowano
:polew:
Opublikowano

dobra to jestem, to o czym to mowilismy :mysli:

Gregor jak tam austriaczki? :naughty:

Opublikowano

oooooooo Guru :gwizdanie:[br]Dopisany: 07 Luty 2010, 00:09_________________________________________________o rezaniu :gwizdanie:[br]Dopisany: 07 Luty 2010, 00:09_________________________________________________a jest nasz nowy kolega ?

Opublikowano

Pucek :baseball:

Opublikowano

oooooooo Guru :gwizdanie:[br]Dopisany: 07 Luty 2010, 00:09_________________________________________________o rezaniu :gwizdanie:[br]Dopisany: 07 Luty 2010, 00:09_________________________________________________a jest nasz nowy kolega ?

jaki nowy kolega?

o mnie mówisz? :polew:

raczej nie, mnie to już macie pełne d*py :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 07 Luty 2010, 00:12_________________________________________________

Pucek :baseball:

ja nic nie mówiłem :gwizdanie:

trzymam pysk na kłódkę :>

Opublikowano

nawet więcej :polew:

Opublikowano

ja nic nie mówiłem :gwizdanie:

trzymam pysk na kłódkę :>

Ty klachulo :tongue4:

Austriaczki znaczy cesarki :>