SoMeS Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 Krolu fotelik kox jak znajdziesz drugi to już będzie to miało sens [br]Dopisany: 06 Luty 2010, 23:23_________________________________________________Pucek co to za ławka
miron78 Opublikowano 6 Lutego 2010 Autor Opublikowano 6 Lutego 2010 z wieczora Mirek jak załatwisz kogoś do polerki to puść dane do przelewu podzielimy się kosztami bo i tak miałeś w c**jowym stanie lakier
krolu Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 [br]Dopisany: 06 Luty 2010, 23:19_________________________________________________Krolu - teraz sam widzisz jak mi ciężko przy 2 fotelach i tylnej kanapie skóra - chyba sama w sobie jest cięższa :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 6 Lutego 2010 Autor Opublikowano 6 Lutego 2010 A-rek - jeżeli chodzi o profi ( ale naprawdę profi ) polerke to oczywiście jestem chętny i każdy kontakt z polecenia mile widziany na nastepnym spocie dam ci namiary ok
SoMeS Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 skóra - chyba sama w sobie jest cięższa :gwizdanie: jest jest... stare fotele jedną ręką wyjmowałem a te kubły co mam teraz to we dwóch mieliśmy problem przy mocowaniu
miron78 Opublikowano 6 Lutego 2010 Autor Opublikowano 6 Lutego 2010 Somes - wybaczam Ci - ale nie prubój przy kupnie mojej fury zbijać ceny z powodu ciulatego lakieru i rys
SoMeS Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 Somes - wybaczam Ci - ale nie prubój przy kupnie mojej fury zbijać ceny z powodu ciulatego lakieru i rys nie no spoko najwyżej jak ją będę od Ciebie brał to uznamy że lakier igła
gregory Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 Somes - wybaczam Ci - ale nie prubój przy kupnie mojej fury zbijać ceny z powodu ciulatego lakieru i rys Tak się kupca załatwia
SoMeS Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 Tak się kupca załatwia my już dawno gadaliśmy o tym że mi ją pod koniec roku za 50 kółek sprzedaje
miron78 Opublikowano 6 Lutego 2010 Autor Opublikowano 6 Lutego 2010 Tak się kupca załatwia my już dawno gadaliśmy o tym że mi ją pod koniec roku za 50 kółek sprzedaje a druga rata za rok [br]Dopisany: 06 Luty 2010, 23:55_________________________________________________ Somes taka wpadka jeszcze na odjezdne Gregor - to było chyba celowe z jego strony - wyczuł skubany, że jak pojedzie to mu konto skasuje
SoMeS Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 a druga rata za rok mówimy o rublach tak? spadam pod prysznic bo skończyłem dzisiaj z rezeniem
gregory Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 Gregor - to było chyba celowe z jego strony - wyczuł skubany, że jak pojedzie to mu konto skasuje Spoko, jak sam se prawie swoje tematy kasuje to ty też możesz powiedzieć że to przez przypadek, miałeś klinkąć ikonkę "mianuj klubowiczem" a obok była ikonka "usuń konto" no i się nacisło [br]Dopisany: 06 Luty 2010, 23:59_________________________________________________ spadam pod prysznic bo skończyłem dzisiaj z rezeniem Co rezałeś prysznic w A4
A-rek Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 dobra to jestem, to o czym to mowilismy Gregor jak tam austriaczki?
miron78 Opublikowano 6 Lutego 2010 Autor Opublikowano 6 Lutego 2010 dobra to jestem, to o czym to mowilismy Gregor jak tam austriaczki? oooooooo Guru :gwizdanie:[br]Dopisany: 07 Luty 2010, 00:09_________________________________________________o rezaniu :gwizdanie:[br]Dopisany: 07 Luty 2010, 00:09_________________________________________________a jest nasz nowy kolega ?
Pucek Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 dobra to jestem, to o czym to mowilismy Gregor jak tam austriaczki? oooooooo Guru :gwizdanie:[br]Dopisany: 07 Luty 2010, 00:09_________________________________________________o rezaniu :gwizdanie:[br]Dopisany: 07 Luty 2010, 00:09_________________________________________________a jest nasz nowy kolega ? jaki nowy kolega? o mnie mówisz? raczej nie, mnie to już macie pełne d*py :polew: [br]Dopisany: 07 Luty 2010, 00:12_________________________________________________ Gregor jak tam austriaczki? Pucek ja nic nie mówiłem :gwizdanie: trzymam pysk na kłódkę :>
gregory Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 ja nic nie mówiłem :gwizdanie: trzymam pysk na kłódkę :> Ty klachulo Austriaczki znaczy cesarki :>
Rekomendowane odpowiedzi