gregory Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 ja nic nie mówiłem :gwizdanie: trzymam pysk na kłódkę :> Ty klachulo Austriaczki znaczy cesarki :> a teraz przeproś :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Ty se lubisz pogadać przeca o nic cię nie oskarżałem jak mi mówisz coś w tajemnicy to nikomu tego nie zdradzam :gwizdanie: a że sobie lubię pogadać to też jakaś brednia bo przecież jestem cichy i spokojny, dodam jeszcze czuły chłopak Wiem synku, ani przez chwilę nie pomyślałem że ty jesteś klachula, to było ironicznie igraj tak dalej, a będziesz miał zaszczyt w Bukowinie znów spać na podłodze, ale koło guru, owinięty stretchem i z fajką w pupie Ejjjjj, to było zarezerwowane do Guru Oto mój spamerski 1000-ny post http://www.a4-klub.pl/smf/silniki_benzynowe/all_magnetyczne_korki_miski_olejowej_jakies_opinie-t116142.0.html;new#new
Pucek Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 igraj tak dalej, a będziesz miał zaszczyt w Bukowinie znów spać na podłodze, ale koło guru, owinięty stretchem i z fajką w pupie i na korytarzu na ostatnim pietrze lepiej nie, bo jak Poziek by wpadł to obawiam się że z fajki by nic nie zostało
miron78 Opublikowano 6 Lutego 2010 Autor Opublikowano 6 Lutego 2010 ja nic nie mówiłem :gwizdanie: trzymam pysk na kłódkę :> Ty klachulo Austriaczki znaczy cesarki :> a teraz przeproś :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Ty se lubisz pogadać przeca o nic cię nie oskarżałem jak mi mówisz coś w tajemnicy to nikomu tego nie zdradzam :gwizdanie: a że sobie lubię pogadać to też jakaś brednia bo przecież jestem cichy i spokojny, dodam jeszcze czuły chłopak Wiem synku, ani przez chwilę nie pomyślałem że ty jesteś klachula, to było ironicznie igraj tak dalej, a będziesz miał zaszczyt w Bukowinie znów spać na podłodze, ale koło guru, owinięty stretchem i z fajką w pupie Ejjjjj, to było zarezerwowane do Guru Oto mój spamerski 1000-ny post http://www.a4-klub.pl/smf/silniki_benzynowe/all_magnetyczne_korki_miski_olejowej_jakies_opinie-t116142.0.html;new#new wyprzedziłem Cię [br]Dopisany: 07 Luty 2010, 00:31_________________________________________________napisałem na Gliwickich zanim Ty go w technicznych napisałeś
SoMeS Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 a Ciebie choćbym chciał owinąć to nie dam rady ja mam na solarium taki dupny stretch dla kobiet w ciąży :polew:
gregory Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 a że sobie lubię pogadać to też jakaś brednia bo przecież jestem cichy i spokojny, dodam jeszcze czuły chłopak to brzmi prawie jak anons randkowy Słodziak się z niego robi co nie, ale to już nie mój wpływ, ja go tylko pouczam czasem o sprawach technicznych jeśli wiadomo o co chodzi [br]Dopisany: 07 Luty 2010, 00:32_________________________________________________ a Ciebie choćbym chciał owinąć to nie dam rady za dużo MC Znaczy złotych łuków
miron78 Opublikowano 6 Lutego 2010 Autor Opublikowano 6 Lutego 2010 a Ciebie choćbym chciał owinąć to nie dam rady ja mam na solarium taki dupny stretch dla kobiet w ciąży :polew: w sam raz na ręke
SoMeS Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 czuły chłopak [br]Dopisany: 07 Luty 2010, 00:33_________________________________________________ w sam raz na ręke na przedramię
gregory Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 ja nic nie mówiłem :gwizdanie: trzymam pysk na kłódkę :> Ty klachulo Austriaczki znaczy cesarki :> a teraz przeproś :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Ty se lubisz pogadać przeca o nic cię nie oskarżałem jak mi mówisz coś w tajemnicy to nikomu tego nie zdradzam :gwizdanie: a że sobie lubię pogadać to też jakaś brednia bo przecież jestem cichy i spokojny, dodam jeszcze czuły chłopak Wiem synku, ani przez chwilę nie pomyślałem że ty jesteś klachula, to było ironicznie igraj tak dalej, a będziesz miał zaszczyt w Bukowinie znów spać na podłodze, ale koło guru, owinięty stretchem i z fajką w pupie Ejjjjj, to było zarezerwowane do Guru Oto mój spamerski 1000-ny post http://www.a4-klub.pl/smf/silniki_benzynowe/all_magnetyczne_korki_miski_olejowej_jakies_opinie-t116142.0.html;new#new wyprzedziłem Cię [br]Dopisany: 07 Luty 2010, 00:31_________________________________________________napisałem na Gliwickich zanim Ty go w technicznych napisałeś Czekaj aż mi turbo załaduje
Pucek Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 a że sobie lubię pogadać to też jakaś brednia bo przecież jestem cichy i spokojny, dodam jeszcze czuły chłopak to brzmi prawie jak anons randkowy Słodziak się z niego robi co nie, ale to już nie mój wpływ, ja go tylko pouczam czasem o sprawach technicznych jeśli wiadomo o co chodzi [br]Dopisany: 07 Luty 2010, 00:32_________________________________________________ a Ciebie choćbym chciał owinąć to nie dam rady za dużo MC Znaczy złotych łuków oczywiście tylko czasem, bo dzisiaj prawie wygrałem no ale Gregory za to w sexie to jest ciemny
A-rek Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 Słodziak się z niego robi co nie, ale to już nie mój wpływ, ja go tylko pouczam czasem o sprawach technicznych jeśli wiadomo o co chodzi czyli gdzie sie znajduje punkt G i takie tam :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 Gregory prawda? a myslisz że się przyzna? poczekaj aż mu turbo załaduje bo inaczej to się nie kapnie
SoMeS Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 czyli gdzie sie znajduje punkt G i takie tam :gwizdanie: i do czego służy kobieta.. z czym to się je i te sprawy [br]Dopisany: 07 Luty 2010, 00:36_________________________________________________ a myslisz że się przyzna? myślałem że tu nie ma tajemnic
A-rek Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 no ale Gregory za to w sexie to jest ciemny czyli jednak w tym temacie ty jestes mistrzuniem
gregory Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 Słodziak się z niego robi co nie, ale to już nie mój wpływ, ja go tylko pouczam czasem o sprawach technicznych jeśli wiadomo o co chodzi czyli gdzie sie znajduje punkt G i takie tam :gwizdanie: Dokładnie gdzie się znajduje punkt G , kierownice spalin i Vagina
miron78 Opublikowano 6 Lutego 2010 Autor Opublikowano 6 Lutego 2010 dobra - trzeba się wyspać do jutra oczywiście Wy możecie pisać
Pucek Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 dobra - trzeba się wyspać do jutra oczywiście Wy możecie pisać dzięki za pozwolenie dziadku [br]Dopisany: 07 Luty 2010, 00:38_________________________________________________ wlaczcie TVN!!!! już dawno patrze
miron78 Opublikowano 6 Lutego 2010 Autor Opublikowano 6 Lutego 2010 dobra - trzeba się wyspać do jutra oczywiście Wy możecie pisać dzięki za pozwolenie dziadku [br]Dopisany: 07 Luty 2010, 00:38_________________________________________________ wlaczcie TVN!!!! już dawno patrze już dawno nagrywam
Rekomendowane odpowiedzi