miron78 Opublikowano 7 Lutego 2010 Autor Opublikowano 7 Lutego 2010 zdjęcie nie bangla Majkel, to co, imperium? Chetnie Pucek ale mała śpi a nie mam jej z kim zostawic Ale nastepny weekend moze należeć do Nas bo sie z łańcucha zrywam
SoMeS Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 sie z łańcucha zrywam powiedz jeszcze że kaganiec też masz?
gregory Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 A ja nie mam TVN Gregor my na nia patrzymy Dżizes Krajs Nie ma to tamto muszę tu polsata cyfrowego przytargać
Pucek Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 zdjęcie nie bangla Majkel, to co, imperium? Chetnie Pucek ale mała śpi a nie mam jej z kim zostawic Ale nastepny weekend moze należeć do Nas bo sie z łańcucha zrywam no i tutaj zaczynają się moje obawy
A-rek Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 ale na tej focie taka sobie, tam była lepsza, mniejszy przebieg pewnie ja moge wiecej fotek zapodac
gregory Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 zdjęcie nie bangla Majkel, to co, imperium? Chetnie Pucek ale mała śpi a nie mam jej z kim zostawic Ale nastepny weekend moze należeć do Nas bo sie z łańcucha zrywam Następny likend to wiadomo gdzie impreza
SoMeS Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 o żesz Ty w morde http://allegro.pl/item902666001_audi_a8_s8_3_3_tdi_quattro.html
MAJKI Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 zdjęcie nie bangla Majkel, to co, imperium? Chetnie Pucek ale mała śpi a nie mam jej z kim zostawic Ale nastepny weekend moze należeć do Nas bo sie z łańcucha zrywam Następny likend to wiadomo gdzie impreza Bedziesz ?
gregory Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 ale na tej focie taka sobie, tam była lepsza, mniejszy przebieg pewnie ja moge wiecej fotek zapodac Pukło by się ,czemu nie
Pucek Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Pucek i co miał taką opaske na wąż 65? na spota Ci przytargam bo sklep zamykali o 14 a spawać skończyliśmy po 14 :gwizdanie: jak chcesz szybciej to nie ma sprawy
gregory Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 zdjęcie nie bangla Majkel, to co, imperium? Chetnie Pucek ale mała śpi a nie mam jej z kim zostawic Ale nastepny weekend moze należeć do Nas bo sie z łańcucha zrywam Następny likend to wiadomo gdzie impreza Bedziesz ? Owkors [br]Dopisany: 07 Luty 2010, 01:09_________________________________________________ zdjęcie nie bangla Majkel, to co, imperium? Chetnie Pucek ale mała śpi a nie mam jej z kim zostawic Ale nastepny weekend moze należeć do Nas bo sie z łańcucha zrywam Mirek a ty z łóżka piszesz ?
MAJKI Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Pucek i co miał taką opaske na wąż 65? na spota Ci przytargam bo sklep zamykali o 14 a spawać skończyliśmy po 14 :gwizdanie: jak chcesz szybciej to nie ma sprawy Spoko narazie sie trzyma a nie chce mi sie wchodzic w kanał a skakać jak Mirek nie bede
Pucek Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Mirek to taki kłamca, na spocie też, pożegnał się, wsiadł i niby pojechał, jak odpaliliśmy auta to podjechał i zapytał gdzie jedziemy a teraz pewnie siedzi bo Dorota kazała mu spać na kanapie :>
A-rek Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 http://allegro.pl/item902666001_audi_a8_s8_3_3_tdi_quattro.html
Pucek Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 no S8 ładna, tylko szkoda że babska skrzynia
MAJKI Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 zdjęcie nie bangla Majkel, to co, imperium? Chetnie Pucek ale mała śpi a nie mam jej z kim zostawic Ale nastepny weekend moze należeć do Nas bo sie z łańcucha zrywam Następny likend to wiadomo gdzie impreza Bedziesz ? Owkors Byle bym był o 7 rano w poniedziałek w domu
gregory Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 http://allegro.pl/item902666001_audi_a8_s8_3_3_tdi_quattro.html Śliczna i wygodna
SoMeS Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 no S8 ładna, tylko szkoda że babska skrzynia to a8 stylizowane na eske a skrzynia jedyna słuszna
gregory Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 zdjęcie nie bangla Majkel, to co, imperium? Chetnie Pucek ale mała śpi a nie mam jej z kim zostawic Ale nastepny weekend moze należeć do Nas bo sie z łańcucha zrywam Następny likend to wiadomo gdzie impreza Bedziesz ? Owkors Byle bym był o 7 rano w poniedziałek w domu Ja muszę być w poniedziałek na 7:00 wiadomo gdzie więc bez obaw
Rekomendowane odpowiedzi