A-rek Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Ps2. I niestety żegnam będę może wieczorkiem jak się uda a jak nie to dopiero jutro wieczorkiem dopiero co wrociles i znowu wyjezdzasz? chyba ci sie spodobalo :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Ps2. I niestety żegnam będę może wieczorkiem jak się uda a jak nie to dopiero jutro wieczorkiem dopiero co wrociles i znowu wyjezdzasz? chyba ci sie spodobalo :gwizdanie: spodobało mu się to spotykanie z "kolegami" Guru, a było chociaż fajnie?
diman Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 co tu taka cisza nie ma postawowych spamerow to jest cisza
Patrikos28 Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 no tak .... i jak tam Miron w końcu pojechał do Istebnej ?
diman Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 no tak .... i jak tam Miron w końcu pojechał do Istebnej ? nie wiem jak to sie skonczylo czy szusuja czy nie
egon47 Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 http://moto.allegro.pl/item903233787_audi_a4_s4_b5_stylizacja_na_b7_tuning_lifting.html powiem wam ze dal bym sie nabrac ciekawie to wyglada
Patrikos28 Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 [quote name= :yeah: :yeah:egon47 ] http://moto.allegro.pl/item903233787_audi_a4_s4_b5_stylizacja_na_b7_tuning_lifting.html powiem wam ze dal bym sie nabrac ciekawie to wyglada od przodu cięzko sie kapnąć ,że to nie B7 , tylko płacić 6 tysiaków za coś takiego trochę szkoda za taką kasę niezłe mody idzie zrobić ... tak na 220-230 KM :gwizdanie: ale w sumie lans to lans
egon47 Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 [quote name= :yeah: :yeah:egon47 ] http://moto.allegro.pl/item903233787_audi_a4_s4_b5_stylizacja_na_b7_tuning_lifting.html powiem wam ze dal bym sie nabrac ciekawie to wyglada od przodu cięzko sie kapnąć ,że to nie B7 , tylko płacić 6 tysiaków za coś takiego trochę szkoda za taką kasę niezłe mody idzie zrobić ... tak na 220-230 KM :gwizdanie: ale w sumie lans to lans ciekawe jak by samemu sprobowac to moze w 3 by sie zmiescilo
Patrikos28 Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 [quote name= :yeah: :yeah:egon47 ] http://moto.allegro.pl/item903233787_audi_a4_s4_b5_stylizacja_na_b7_tuning_lifting.html powiem wam ze dal bym sie nabrac ciekawie to wyglada od przodu cięzko sie kapnąć ,że to nie B7 , tylko płacić 6 tysiaków za coś takiego trochę szkoda za taką kasę niezłe mody idzie zrobić ... tak na 220-230 KM :gwizdanie: ale w sumie lans to lans ciekawe jak by samemu sprobowac to moze w 3 by sie zmiescilo jak byś miał dostęp do bardzo tanich częsci to może i tak powiem Ci że za samego lakiernika musiałbyś dać ponad tysiaka bo to 4 elementy do lakierowania plus cieniowanie na drzwi ... pewnie cale wzmocnienie na chlodnice by trzeba z B7 , zderzak z grilem lampki ...itp czyli kupe kasy :gwizdanie:[br]Dopisany: 07 Luty 2010, 18:05_________________________________________________lepiej śmigać ładnym zadbanym B5 niż takie coś robić , jakbyś to policzył to mogło by sie okazać że lepiej sprzedać B5 trochę dołożyc i kupić B6
SoMeS Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 no i wróciłem... świetne warunki dziś były by poszaleć z wieczora Panowie ponawiam pytanko... nie ma ktoś garażu lub czegoś takiego dziś na moment tylko do przekładki kół użyczyć?
gregory Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Pyk Panowie ponawiam pytanko... nie ma ktoś garażu lub czegoś takiego dziś na moment tylko do przekładki kół użyczyć? Ja bym ci użyczył, ale nie ma w domu, a poza tym to nie wiem czy chciało by ci się jechać 50km w jedną stronę :gwizdanie:
diman Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Pyk Panowie ponawiam pytanko... nie ma ktoś garażu lub czegoś takiego dziś na moment tylko do przekładki kół użyczyć? Ja bym ci użyczył, ale nie ma w domu, a poza tym to nie wiem czy chciało by ci się jechać 50km w jedną stronę :gwizdanie: i dla tego to zaproponowal
egon47 Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Gregor kiedy Ty bedziesz w PL?? chodzi o Test Pipe;p
gregory Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 [quote name= :yeah: :yeah:egon47 ] http://moto.allegro.pl/item903233787_audi_a4_s4_b5_stylizacja_na_b7_tuning_lifting.html powiem wam ze dal bym sie nabrac ciekawie to wyglada od przodu cięzko sie kapnąć ,że to nie B7 , tylko płacić 6 tysiaków za coś takiego trochę szkoda za taką kasę niezłe mody idzie zrobić ... tak na 220-230 KM :gwizdanie: ale w sumie lans to lans ciekawe jak by samemu sprobowac to moze w 3 by sie zmiescilo Do mnie ten ulep wogóle nie przemawia, lepiej mieć zadbaną B5-tke jak Partikos pisze niż takie homo nie wiadomo. Poza tym to ciekawe jak wygląda serwisowanie takiego auta, pewnie tylko wykonawca wie jak ściągnąć zderzak Przecież tam musiał być przód wyciągnięty żeby ten zderzak pasował. Mój przeszczep zderzaka RS4 w porównaniu z tym to pikuś
SoMeS Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Ja bym ci użyczył, ale nie ma w domu, a poza tym to nie wiem czy chciało by ci się jechać 50km w jedną stronę :gwizdanie: chciało by mi się bo jestem zdesperowany jutro mam masę jeżdżenia załatwiania itd i mogę nie mieć na to czasu a chcę na tych kołach jechać [br]Dopisany: 07 Luty 2010, 18:52_________________________________________________ i dla tego to zaproponowal Diman a Ty mówiłeś że masz jakiegoś blaszaka kawałek?
egon47 Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 [quote name= :yeah: :yeah:egon47 ] http://moto.allegro.pl/item903233787_audi_a4_s4_b5_stylizacja_na_b7_tuning_lifting.html powiem wam ze dal bym sie nabrac ciekawie to wyglada od przodu cięzko sie kapnąć ,że to nie B7 , tylko płacić 6 tysiaków za coś takiego trochę szkoda za taką kasę niezłe mody idzie zrobić ... tak na 220-230 KM :gwizdanie: ale w sumie lans to lans ciekawe jak by samemu sprobowac to moze w 3 by sie zmiescilo Do mnie ten ulep wogóle nie przemawia, lepiej mieć zadbaną B5-tke jak Partikos pisze niż takie homo nie wiadomo. Poza tym to ciekawe jak wygląda serwisowanie takiego auta, pewnie tylko wykonawca wie jak ściągnąć zderzak Przecież tam musiał być przód wyciągnięty żeby ten zderzak pasował. Mój przeszczep zderzaka RS4 w porównaniu z tym to pikuś heh dokladnie ja tez bym takiego czegos niezrobil;p ale mozna sie nabrac
MAJKI Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 z wieczorka Nudy nudy nudy znowu siedze i popijam sobie ,chyba niedługo zmieniam klub A4 ale na AA :gwizdanie:
gregory Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Ja będę na weekend w PL tylko nie wiem czy dostępny będę w piątek już od rana czy dopiero w sobotę rano.
egon47 Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Ja będę na weekend w PL tylko nie wiem czy dostępny będę w piątek już od rana czy dopiero w sobotę rano. ahas kurde mogl bys byc w piatek to bys przywiozl mi na zlot rure bo na sobote jestem z kuzynem umowiony na wyciecie tlumika i dospawania koncowek wiec od razu bym sobie kat rure przekrecil
Rekomendowane odpowiedzi