diman Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 o jest i recaro jestem jestem :kox: zaraz znów tam idę spać.. na chwile tylko do domu przyszedłem sprawdzić co an forum się dzieje w sumie nic sie nie dzieje
SoMeS Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 wróciłem ahh od razu inna trakcja dzięki wielkie Keżor [br]Dopisany: 07 Luty 2010, 23:20_________________________________________________pusto tu to gaszę światło :gwizdanie:
SoMeS Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 :kox: tak co by tylko plam na nim nie było spadam spać
A-rek Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 ogólnie jest spoko, ale ojciec rozwalił ADRa co to narobil :?: Lecę ........ bo trzeba niebawem do stolicy jechać na kolejne egzaminy kiedy zdajesz tą mature ? Matura przy tym ............ to jest pikuś ........ pan pikuś a to prawko na "B" robisz? nie na "B" tylko na "A6"
miron78 Opublikowano 8 Lutego 2010 Autor Opublikowano 8 Lutego 2010 Arek - ale jaja - zadzwoniłem z ciekawości do tych Szymocic a oni już mają zajęte praktycznie wszystkie wekendy
A-rek Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Arek - ale jaja - zadzwoniłem z ciekawości do tych Szymocic a oni już mają zajęte praktycznie wszystkie wekendy na ten rok :?: ja dzis zalatwie tel do tego drugiego orodka w Szymocicach. a jaka jest wstepna data :?:[br]Dopisany: 08 Luty 2010, 10:21_________________________________________________ ...bry z rańca...
Rekomendowane odpowiedzi