MAJKI Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Pucek zobaczymy na jaką Ty trafisz Zobacz jak moja mi przystroiła pieknie auto do ślubu
Kędzior Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 dajcie chłopakowi spokój znalazł pierwszą laske w swoim życiu więc niech się nacieszy :polew: później będzie doceniał rady starszych i doświadczonych :polew: :polew:
SoMeS Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Pucek zobaczymy na jaką Ty trafisz Zobacz jak moja mi przystroiła pieknie auto do ślubu no nie gadaj że bavarką do ślubu jechałeś?
Pucek Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 dajcie chłopakowi spokój znalazł pierwszą laske w swoim życiu więc niech się nacieszy :polew: później będzie doceniał rady starszych i doświadczonych :polew: :polew: tak, Ty jesteś doświadczony Majkel, fajnie :> ja nie jestem zdobywcą, jestem romantykiem i tego się nie wstydzę
SoMeS Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 ja nie jestem zdobywcą, jestem romantykiem i tego się nie wstydzę w sensie że nie uznajesz bez świeczek?
Pucek Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 ja nie jestem zdobywcą, jestem romantykiem i tego się nie wstydzę w sensie że nie uznajesz bez świeczek? spadaj
Kędzior Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Pucek ja też kiedyś byłem romantykiem ale dzięki bogu przejrzałem na oczy nom pewno że doświadczony
Pucek Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Pucek ja też kiedyś byłem romantykiem ale dzięki bogu przejrzałem na oczy nom pewno że doświadczony jak długo mieszkałeś z Kobietą?
MAJKI Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Pucek zobaczymy na jaką Ty trafisz Zobacz jak moja mi przystroiła pieknie auto do ślubu no nie gadaj że bavarką do ślubu jechałeś? Pucek zobaczymy na jaką Ty trafisz Zobacz jak moja mi przystroiła pieknie auto do ślubu no nie gadaj że bavarką do ślubu jechałeś? Tak Somes 530d
Kędzior Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 mieszkać niemieszkałem ale swoje tam wiem
Pucek Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 mieszkać niemieszkałem ale swoje tam wiem jak nie mieszkałeś to gówno wiesz chłopaku
Kędzior Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 mieszkać niemieszkałem ale swoje tam wiem jak nie mieszkałeś to gówno wiesz chłopaku swoje tam wiem każdy miał inne przygody...
diman Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 mieszkać niemieszkałem ale swoje tam wiem jak nie mieszkałeś to gówno wiesz chłopaku :nabijasie:
Kędzior Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 mieszkać niemieszkałem ale swoje tam wiem jak nie mieszkałeś to gówno wiesz chłopaku :nabijasie: pojechał mi po gaciach
A-rek Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 znowu Pucek wlasnie teraz mi sie przypomnialo co sie u ciebie w zyciu dzialo kiedy sie poznalismy
krolu Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Pucek zobaczymy na jaką Ty trafisz Zobacz jak moja mi przystroiła pieknie auto do ślubu ja już to mówiłem, wcześniej Majkel - widziałem twoją na Pławniowicach i na spocie w ciąży i teraz - to za ""chiny" bym jej nie poznał
MAJKI Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Pucek ja też kiedyś byłem romantykiem ale dzięki bogu przejrzałem na oczy Piękne zdanie Życie dało mi nauczke bo tez kiedys byłem romantykiem, dopóki po 4 latach po przyjezdzie z wakacji powiedziała ze musimy sobie przerwe zrobić i sie spotykała juz z innym. Najgorzej ze po tej juz następna (żona) nie ma ze mną tak dobrze
diman Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 znowu Pucek wlasnie teraz mi sie przypomnialo co sie u ciebie w zyciu dzialo kiedy sie poznalismy pomieszkiwal z pewna fajna laska :gwizdanie:_________________________________________________
Pucek Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 mieszkać niemieszkałem ale swoje tam wiem jak nie mieszkałeś to gówno wiesz chłopaku swoje tam wiem każdy miał inne przygody... mieć przygody a mieszkać razem to dwa inne światy kiedyś sam zobaczysz :> jak teraz tak myślisz, to ciekawe co powiesz po spędzeniu 24h przez 3 lata z jedną laską :polew: obawiam się że zostaniesz wiecznym kawalerem [br]Dopisany: 08 Luty 2010, 18:44_________________________________________________Majkel, ta Twoja to serio się zmieniła teraz jest bardziej groźna, takie miałem wrażenie :>
Rekomendowane odpowiedzi