egon47 Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 http://demotywatory.pl/589620/Dziewczyny cos na temat
Pucek Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 ale zeście temat rozkreciliscie to wam tez odpowiem ze kuzwa bylem za dobry przez 3,5 roku dla jednej i mnie zdradzila...;/ dobrze ze tego pierscionka zarecznowego z brylantem jej niedalem co kupilem no popatrz. ja z moja jestesmy malzenstwem od 2,5 roku, a znamy sie od 4 lat i czasami zaluje ze tak szybko sie zwiazalem. wiem, ze gdyby nie wesele to raczej juz nie bylibysmy razem.... ciekawe jakby teraz moje zycie wygladalo :gwizdanie: :> no ciekawe ale kawaler to też ma przerąbane :gwizdanie: trzeba stawiać drinki żeby się pobawić a tak to za free
egon47 Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 ale zeście temat rozkreciliscie to wam tez odpowiem ze kuzwa bylem za dobry przez 3,5 roku dla jednej i mnie zdradzila...;/ dobrze ze tego pierscionka zarecznowego z brylantem jej niedalem co kupilem no popatrz. ja z moja jestesmy malzenstwem od 2,5 roku, a znamy sie od 4 lat i czasami zaluje ze tak szybko sie zwiazalem. wiem, ze gdyby nie wesele to raczej juz nie bylibysmy razem.... ciekawe jakby teraz moje zycie wygladalo :gwizdanie: :> no ciekawe ale kawaler to też ma przerąbane :gwizdanie: trzeba stawiać drinki żeby się pobawić a tak to za free przypimnial mi sie tekst z Kariera Nikosia Dyzmy " Teraz to nawet żona d*py ci za darmo nieda"
A-rek Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 trzeba stawiać drinki żeby się pobawić a tak to za free no to jest ten plus jesli oczywiscie nie ma tych dni :> ale z drugiej strony czy ty wiesz ile w miesiacu trzeba wydac na zone zeby byla zadowolona i chciala zawsze jak ty chcesz? przeliczajac to wychodzi chyba taniej postawic kilka drinkow co weekend
Kędzior Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 [imgt]http://demotywatory.pl/903264/Niektorzy[/imgt] muhehehe :polew: niewiem czemu się obrazek niepokazał ale jak klikniecie to wyskoczy w nowym oknie
Pucek Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 trzeba stawiać drinki żeby się pobawić a tak to za free no to jest ten plus jesli oczywiscie nie ma tych dni :> ale z drugiej strony czy ty wiesz ile w miesiacu trzeba wydac na zone zeby byla zadowolona i chciala zawsze jak ty chcesz? przeliczajac to wychodzi chyba taniej postawic kilka drinkow co weekend na szczęście to tej mojej zawsze się chciało niekiedy miałem już dosyć
Guregoru Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Dobra spróbuję jeszcze raz [br]Dopisany: 08 Luty 2010, 19:26_________________________________________________
Kędzior Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 trzeba stawiać drinki żeby się pobawić a tak to za free no to jest ten plus jesli oczywiscie nie ma tych dni :> ale z drugiej strony czy ty wiesz ile w miesiacu trzeba wydac na zone zeby byla zadowolona i chciala zawsze jak ty chcesz? przeliczajac to wychodzi chyba taniej postawic kilka drinkow co weekend na szczęście to tej mojej zawsze się chciało niekiedy miałem już dosyć hehe dajno nr :gwizdanie: :polew:
Pucek Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 trzeba stawiać drinki żeby się pobawić a tak to za free no to jest ten plus jesli oczywiscie nie ma tych dni :> ale z drugiej strony czy ty wiesz ile w miesiacu trzeba wydac na zone zeby byla zadowolona i chciala zawsze jak ty chcesz? przeliczajac to wychodzi chyba taniej postawic kilka drinkow co weekend na szczęście to tej mojej zawsze się chciało niekiedy miałem już dosyć hehe dajno nr :gwizdanie: :polew: :laghing2:[br]Dopisany: 08 Luty 2010, 19:29_________________________________________________no Guru Witamy otwórz się przed nami i napisz coś o swoich sprawach sercowych
Guregoru Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 no Guru Witamy otwórz się przed nami i napisz coś o swoich sprawach sercowych Nie mam czasu na takie pierdoły jak stały związek
egon47 Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 http://demotywatory.pl/475068/Niektore-dziewczyny-sa-jak-slomki moj opis na GG
Pucek Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 nawet MR. RURKA jest :> dziś mamy "rozmowy w tłoku?" no Królu, masz okazje żeby pogadać nie tylko o alkoholu
egon47 Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 albo http://demotywatory.pl/116558/Chcesz-klucz-do-ich-serca
krolu Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 nawet MR. RURKA jest :> dziś mamy "rozmowy w tłoku?" no Królu, masz okazje żeby pogadać nie tylko o alkoholu już ci kiedyś n gg pisałem o tych sprawach - ja mam mega dylemat i ogólnie nie wesoło...
Pucek Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 albo http://demotywatory.pl/116558/Chcesz-klucz-do-ich-serca ta po lewej taka sobie, natomiast ta po prawej...nie powiem jej nie nawet MR. RURKA jest :> dziś mamy "rozmowy w tłoku?" no Królu, masz okazje żeby pogadać nie tylko o alkoholu już ci kiedyś n gg pisałem o tych sprawach - ja mam mega dylemat i ogólnie nie wesoło... to jednak dalej problem nie rozwiązany :gwizdanie:
krolu Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 nie zdecydowałem się jeszcze i tkwię w absurdzie po uszy...
Kędzior Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 nawet MR. RURKA jest :> dziś mamy "rozmowy w tłoku?" no Królu, masz okazje żeby pogadać nie tylko o alkoholu już ci kiedyś n gg pisałem o tych sprawach - ja mam mega dylemat i ogólnie nie wesoło... nadal niewiesz czy wolisz kobiety czy chłopców? :polew:
krolu Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 może absurd to złe słowo... tkwię rozerwany[br]Dopisany: 08 Luty 2010, 19:36_________________________________________________ nawet MR. RURKA jest :> dziś mamy "rozmowy w tłoku?" no Królu, masz okazje żeby pogadać nie tylko o alkoholu już ci kiedyś n gg pisałem o tych sprawach - ja mam mega dylemat i ogólnie nie wesoło... nadal niewiesz czy wolisz kobiety czy chłopców? :polew: idź na katowickie
Pucek Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 nie zdecydowałem się jeszcze i tkwię w absurdzie po uszy... no to chyba najwyższy czas podjąć męską decyzje [br]Dopisany: 08 Luty 2010, 19:36_________________________________________________ nawet MR. RURKA jest :> dziś mamy "rozmowy w tłoku?" no Królu, masz okazje żeby pogadać nie tylko o alkoholu już ci kiedyś n gg pisałem o tych sprawach - ja mam mega dylemat i ogólnie nie wesoło... nadal niewiesz czy wolisz kobiety czy chłopców? :polew: Ty kiedyś pojeździsz w bagażniku
Rekomendowane odpowiedzi