Pucek Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Wam to dobrze - pożartować możecie - a ja to w domu mam 5 razy gorzej niż w wojsku człowiek się źle popatrzy albo przyjdzie 3 min później i wpier..ol jakich mało :polew: prawie uwierzyłem :>
miron78 Opublikowano 8 Lutego 2010 Autor Opublikowano 8 Lutego 2010 ja też mam nike ............kur..a o czym Wy tu pierd..licie.....................czysty serial wenezuelski jak jest cicho to się nie podoba, jak jest młyn to też, jak piszemy jak ludzie to też nie... ma B7 i dalej nie wygodzisz jest dobrze - pitolcie dalej
egon47 Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Diman, Miron dam Wam w piątek namiary na tą laskę od Nike Tylko nie wiem o czym bedzieci z nią gadać bo ona dalej w obuwniczym pracuje o butach i ich NIKE
Bulik Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Wam to dobrze - pożartować możecie - a ja to w domu mam 5 razy gorzej niż w wojsku człowiek się źle popatrzy albo przyjdzie 3 min później i wpier..ol jakich mało :bicz3: :vava:
miron78 Opublikowano 8 Lutego 2010 Autor Opublikowano 8 Lutego 2010 Diman, Miron dam Wam w piątek namiary na tą laskę od Nike Tylko nie wiem o czym bedzieci z nią gadać bo ona dalej w obuwniczym pracuje wystarczy jak nam sznurówki pociągnie :gwizdanie:
diman Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 ja też mam nike ............kur..a o czym Wy tu pierd..licie.....................czysty serial wenezuelski co ty k**wa chcesz przeciez gruby temat idzie
MAJKI Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Wam to dobrze - pożartować możecie - a ja to w domu mam 5 razy gorzej niż w wojsku człowiek się źle popatrzy albo przyjdzie 3 min później i wpier..ol jakich mało Jasne jasne a Dorota łagodna jak baranek :gwizdanie: chyba że to taka zmyła z jej strony i dla nas taka jest a w domu
Pucek Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Wam to dobrze - pożartować możecie - a ja to w domu mam 5 razy gorzej niż w wojsku człowiek się źle popatrzy albo przyjdzie 3 min później i wpier..ol jakich mało Jasne jasne a Dorota łagodna jak baranek :gwizdanie: chyba że to taka zmyła z jej strony i dla nas taka jest w domu a może to prawda? Miron tak na prawdę w domu robi za kobietę, a Dorota go goni z baseballem
diman Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Diman, Miron dam Wam w piątek namiary na tą laskę od Nike Tylko nie wiem o czym bedzieci z nią gadać bo ona dalej w obuwniczym pracuje spoko tylko czy to nie czasami All Bandii
MAJKI Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Diman, Miron dam Wam w piątek namiary na tą laskę od Nike Tylko nie wiem o czym bedzieci z nią gadać bo ona dalej w obuwniczym pracuje spoko tylko czy to nie czasami All Bandii NIe no All to nie jest ale nie wiem czy nie Miriam Ale cyce ma
diman Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Diman, Miron dam Wam w piątek namiary na tą laskę od Nike Tylko nie wiem o czym bedzieci z nią gadać bo ona dalej w obuwniczym pracuje spoko tylko czy to nie czasami All Bandii NIe no All to nie jest ale nie wiem czy nie Miriam Ale cyce ma a to spoko to dasz nr zadzwonie i powiem "czesc jestem diman i mam NIKE zrobisz mi loda" :gwizdanie: :polew:
Pucek Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Diman, Miron dam Wam w piątek namiary na tą laskę od Nike Tylko nie wiem o czym bedzieci z nią gadać bo ona dalej w obuwniczym pracuje spoko tylko czy to nie czasami All Bandii NIe no All to nie jest ale nie wiem czy nie Miriam Ale cyce ma a to spoko to dasz nr zadzwonie i powiem "czesc jestem diman i mam NIKE zrobisz mi loda" :gwizdanie: :polew: Diman, z tej strony Cie nie znałem :gwizdanie:
Bulik Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 a to spoko to dasz nr zadzwonie i powiem "czesc jestem diman i mam NIKE zrobisz mi loda" :gwizdanie: :polew: ja wejdziesz w tych łyżwach to niebedziesz musiał nic mówic :naughty:
miron78 Opublikowano 8 Lutego 2010 Autor Opublikowano 8 Lutego 2010 Diman, Miron dam Wam w piątek namiary na tą laskę od Nike Tylko nie wiem o czym bedzieci z nią gadać bo ona dalej w obuwniczym pracuje spoko tylko czy to nie czasami All Bandii NIe no All to nie jest ale nie wiem czy nie Miriam Ale cyce ma a to spoko to dasz nr zadzwonie i powiem "czesc jestem diman i mam NIKE zrobisz mi loda" :gwizdanie: :polew: Diman, z tej strony Cie nie znałem :gwizdanie: bo jego butów nie widziałeś
Guregoru Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Diman, Miron dam Wam w piątek namiary na tą laskę od Nike Tylko nie wiem o czym bedzieci z nią gadać bo ona dalej w obuwniczym pracuje spoko tylko czy to nie czasami All Bandii NIe no All to nie jest ale nie wiem czy nie Miriam Ale cyce ma a to spoko to dasz nr zadzwonie i powiem "czesc jestem diman i mam NIKE zrobisz mi loda" :gwizdanie: :polew: Diman, z tej strony Cie nie znałem :gwizdanie: Pewnie bał się ujawnić żeby go Kaśka nie ...
Pucek Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Diman, Miron dam Wam w piątek namiary na tą laskę od Nike Tylko nie wiem o czym bedzieci z nią gadać bo ona dalej w obuwniczym pracuje spoko tylko czy to nie czasami All Bandii NIe no All to nie jest ale nie wiem czy nie Miriam Ale cyce ma a to spoko to dasz nr zadzwonie i powiem "czesc jestem diman i mam NIKE zrobisz mi loda" :gwizdanie: :polew: Diman, z tej strony Cie nie znałem :gwizdanie: bo jego butów nie widziałeś noo moooże :> kto jutro jedzie to tych wsioków z SK?
MAJKI Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Diman, Miron dam Wam w piątek namiary na tą laskę od Nike Tylko nie wiem o czym bedzieci z nią gadać bo ona dalej w obuwniczym pracuje spoko tylko czy to nie czasami All Bandii NIe no All to nie jest ale nie wiem czy nie Miriam Ale cyce ma a to spoko to dasz nr zadzwonie i powiem "czesc jestem diman i mam NIKE zrobisz mi loda" :gwizdanie: :polew: Diman, z tej strony Cie nie znałem :gwizdanie: Jeszcze kilka imprez i poznasz kazdego z osobna A najlepiej jakby to była impreza w Queens
krolu Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 kto jutro jedzie to tych wsioków z SK? jo odwiedza tych goroli z sosnowca i okolic
Pucek Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Diman, Miron dam Wam w piątek namiary na tą laskę od Nike Tylko nie wiem o czym bedzieci z nią gadać bo ona dalej w obuwniczym pracuje spoko tylko czy to nie czasami All Bandii NIe no All to nie jest ale nie wiem czy nie Miriam Ale cyce ma a to spoko to dasz nr zadzwonie i powiem "czesc jestem diman i mam NIKE zrobisz mi loda" :gwizdanie: :polew: Diman, z tej strony Cie nie znałem :gwizdanie: Jeszcze kilka imprez i poznasz kazdego z osobna A najlepiej jakby to była impreza w Queens jeszcze pewnie zbiorowa na 10 batów :polew:
Rekomendowane odpowiedzi