miron78 Opublikowano 9 Lutego 2010 Autor Opublikowano 9 Lutego 2010 Miron weź się zbierz i idź w końcu do pracy B7 trzeba spłacać jest czas - rata to tylko 59zł - a czy 47 lat to długo to sobie sam odpowiedz
krolu Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 Miron weź się zbierz i idź w końcu do pracy B7 trzeba spłacać przecież jest online :gwizdanie:
czester Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 Miron weź się zbierz i idź w końcu do pracy B7 trzeba spłacać jest czas - rata to tylko 59zł - a czy 47 lat to długo to sobie sam odpowiedz Za jedno auta, a do splacenia masz jeszcze B5,B6, Corse i pewnie jeszcze cos
Pucek Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 ale się dzisiaj narobiłem nic już mi się nie chce... chyba oleje spot w SK :gwizdanie:
Patrikos28 Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 ale się dzisiaj narobiłem nic już mi się nie chce... chyba oleje spot w SK :gwizdanie: [br]Dopisany: 09 Luty 2010, 15:35_________________________________________________nie mów ,że kazali Ci pracować w robocie :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 9 Lutego 2010 Autor Opublikowano 9 Lutego 2010 Miron weź się zbierz i idź w końcu do pracy B7 trzeba spłacać jest czas - rata to tylko 59zł - a czy 47 lat to długo to sobie sam odpowiedz
krolu Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 ale się dzisiaj narobiłem nic już mi się nie chce... chyba oleje spot w SK :gwizdanie: stracisz prawo pisania w wątku o spotach SK jak nie wpadniesz
miron78 Opublikowano 9 Lutego 2010 Autor Opublikowano 9 Lutego 2010 ale się dzisiaj narobiłem nic już mi się nie chce... chyba oleje spot w SK :gwizdanie: stracisz prawo pisania w wątku o spotach SK jak nie wpadniesz czyli wyjścia ma dwa: 1. stracić prawo pisania 2. nie stracić i dalej pisać głupoty
krolu Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 czyli wyjścia ma dwa: 1. stracić prawo pisania 2. nie stracić i dalej pisać głupoty Trafiłeś w samo sedno - na Sk piszą takie głupoty - że nawet ja już nie ogarniam
Pucek Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 ale się dzisiaj narobiłem nic już mi się nie chce... chyba oleje spot w SK :gwizdanie: [br]Dopisany: 09 Luty 2010, 15:35_________________________________________________nie mów ,że kazali Ci pracować w robocie :gwizdanie: zrób tyle ile ja w jedną szychtę to pogadamy [br]Dopisany: 09 Luty 2010, 15:49_________________________________________________ czyli wyjścia ma dwa: 1. stracić prawo pisania 2. nie stracić i dalej pisać głupoty Trafiłeś w samo sedno - na Sk piszą takie głupoty - że nawet ja już nie ogarniam no tak, same głupoty widzę że myślimy podobnie :>
krolu Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 zrób tyle ile ja w jedną szychtę to pogadamy Czyli dziś nie było spania ??
Patrikos28 Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 zrób tyle ile ja w jedną szychtę to pogadamy Czyli dziś nie było spania ??
Pucek Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 zrób tyle ile ja w jedną szychtę to pogadamy Czyli dziś nie było spania ?? absolutnie :gwizdanie: na rano to nie ma spania, ciągłe odwiedziny, jak nie dyrektor, to inspektorzy BHP, dzisiaj przyjmowałem wycieczkę 4 osobą, w tym dyrektor kopalni, główny inżynier wentylacji i dwóch fajfusów z wyższego urzędu górniczego oczywiście tysiące pytań, dlaczego to jest tak a to tak, trzeba było wysprzątać a było co jeeebane ściemniacze, nic nie robią
miron78 Opublikowano 9 Lutego 2010 Autor Opublikowano 9 Lutego 2010 zrób tyle ile ja w jedną szychtę to pogadamy Czyli dziś nie było spania ?? było - ale na twardym [br]Dopisany: 09 Luty 2010, 16:01_________________________________________________ w tym dyrektor kopalni powiedziałeś mu coś o APU ? że Turbina, Quattro i klima
Pucek Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 zrób tyle ile ja w jedną szychtę to pogadamy Czyli dziś nie było spania ?? było - ale na twardym Ty już sobie przejebałeś
miron78 Opublikowano 9 Lutego 2010 Autor Opublikowano 9 Lutego 2010 zrób tyle ile ja w jedną szychtę to pogadamy Czyli dziś nie było spania ?? było - ale na twardym Ty już sobie przejebałeś ;(
diman Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 siemano koniec roboty na dzisiaj no i panowie szukam powoli nowej roboty jak by ktos slyszal albo mial jakas fuche to sie polecam
miron78 Opublikowano 9 Lutego 2010 Autor Opublikowano 9 Lutego 2010 siemano koniec roboty na dzisiaj no i panowie szukam powoli nowej roboty jak by ktos slyszal albo mial jakas fuche to sie polecam daj znać jak znajdziesz coś dla 2 :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 siemano koniec roboty na dzisiaj no i panowie szukam powoli nowej roboty jak by ktos slyszal albo mial jakas fuche to sie polecam dlaczego? tak źle?
krolu Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 siemano koniec roboty na dzisiaj no i panowie szukam powoli nowej roboty jak by ktos slyszal albo mial jakas fuche to sie polecam no to nie wesoło...
Rekomendowane odpowiedzi