Patrikos28 Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 na 1 APU a na drugie Quattro :gwizdanie:[br]Dopisany: 09 Luty 2010, 16:44_________________________________________________ a Ty sam nie jesteś lepszy :gwizdanie: Quattro - to chyba takie normalne imię dla psa? :mysli: takie samo jak tiptronic troche przydługie ale moze byc Pucek nazwał by APU albo klima klima to suczke
Pucek Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 nie no, Quattro wygrało APU to tak dziwnie, ale klima to też pasuje
diman Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 O ktorej wyjezdzacie do Katowic ? ja bede jechal z knurowa okolo 18.50
Patrikos28 Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 nie no, Quattro wygrało APU to tak dziwnie, ale klima to też pasuje to co Pucek jednego szczeniaka bierzesz :gwizdanie: zartuje ale jak byś kiedyś chciał to nie wiedzę przeszkód nawet na 90 % będę miał na wiosnę maluszki
Pucek Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 nie no, Quattro wygrało APU to tak dziwnie, ale klima to też pasuje to co Pucek jednego szczeniaka bierzesz :gwizdanie: zartuje ale jak byś kiedyś chciał to nie wiedzę przeszkód nawet na 90 % będę miał na wiosnę maluszki nie mówię nie pomyślimy
krolu Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 suczka - to tylko jedno myślę jest właściwe i słuszne : Esa
Patrikos28 Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 nie no, Quattro wygrało APU to tak dziwnie, ale klima to też pasuje to co Pucek jednego szczeniaka bierzesz :gwizdanie: zartuje ale jak byś kiedyś chciał to nie wiedzę przeszkód nawet na 90 % będę miał na wiosnę maluszki nie mówię nie pomyślimy laski fajnie lecą na Labcie
miron78 Opublikowano 9 Lutego 2010 Autor Opublikowano 9 Lutego 2010 suczka - to tylko jedno myślę jest właściwe i słuszne : Esa coś Ci nie wyszło
Patrikos28 Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 suczka - to tylko jedno myślę jest właściwe i słuszne : [size=20pt]Esa [/size] Krolu mega twórca psich imion
Pucek Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 nie no, Quattro wygrało APU to tak dziwnie, ale klima to też pasuje to co Pucek jednego szczeniaka bierzesz :gwizdanie: zartuje ale jak byś kiedyś chciał to nie wiedzę przeszkód nawet na 90 % będę miał na wiosnę maluszki nie mówię nie pomyślimy laski fajnie lecą na Labcie laski laskami, już teraz lecą, a co będzie jak założę felgi :gwizdanie:
krolu Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 suczka - to tylko jedno myślę jest właściwe i słuszne : Esa coś Ci nie wyszło juz naprawiłem
miron78 Opublikowano 9 Lutego 2010 Autor Opublikowano 9 Lutego 2010 suczka - to tylko jedno myślę jest właściwe i słuszne : Esa coś Ci nie wyszło juz naprawiłem [br]Dopisany: 09 Luty 2010, 16:54_________________________________________________ nie no, Quattro wygrało APU to tak dziwnie, ale klima to też pasuje to co Pucek jednego szczeniaka bierzesz :gwizdanie: zartuje ale jak byś kiedyś chciał to nie wiedzę przeszkód nawet na 90 % będę miał na wiosnę maluszki nie mówię nie pomyślimy laski fajnie lecą na Labcie laski laskami, już teraz lecą, a co będzie jak założę felgi :gwizdanie: nic - sikną ze śmiechu
Pucek Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 suczka - to tylko jedno myślę jest właściwe i słuszne : Esa coś Ci nie wyszło juz naprawiłem [br]Dopisany: 09 Luty 2010, 16:54_________________________________________________ nie no, Quattro wygrało APU to tak dziwnie, ale klima to też pasuje to co Pucek jednego szczeniaka bierzesz :gwizdanie: zartuje ale jak byś kiedyś chciał to nie wiedzę przeszkód nawet na 90 % będę miał na wiosnę maluszki nie mówię nie pomyślimy laski fajnie lecą na Labcie laski laskami, już teraz lecą, a co będzie jak założę felgi :gwizdanie: nic - sikną ze śmiechu
krolu Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 dobra - ja lecę kto będzie dziś na spocie będzie mógł dotknąć mojego recaro :kox:
Pucek Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 Miron, jak taki z Ciebie kolega to ja usuwam konto ;( ;( ;( żegnajcie
czester Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 No mozliwe, ze sie przejade na chwile na ta wioske. Sky nazwalby psa webasto
Patrikos28 Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 No mozliwe, ze sie przejade na chwile na ta wioske. Sky nazwalby psa webasto
miron78 Opublikowano 9 Lutego 2010 Autor Opublikowano 9 Lutego 2010 Miron, jak taki z Ciebie kolega to ja usuwam konto ;( ;( ;( żegnajcie
Pucek Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 Miron, jak taki z Ciebie kolega to ja usuwam konto ;( ;( ;( żegnajcie teraz to przegiąłeś
miron78 Opublikowano 9 Lutego 2010 Autor Opublikowano 9 Lutego 2010 dobra - ja lecę kto będzie dziś na spocie będzie mógł dotknąć mojego recaro :kox: jak pozwolisz mi puścić na nim bąka to przyjadę [br]Dopisany: 09 Luty 2010, 17:13_________________________________________________ Miron, jak taki z Ciebie kolega to ja usuwam konto ;( ;( ;( żegnajcie teraz to przegiąłeś
Rekomendowane odpowiedzi