gregory Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 Ja pi****le , właśnie mnie przestał boleć
Bulik Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 Ja pi****le , właśnie mnie przestał boleć :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2:[br]Dopisany: 09 Luty 2010, 21:00_________________________________________________ Ja pi****le , właśnie mnie przestał boleć :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: ide nyny bo jutro wczesnie wstaje ,,,,,,,,,narka kierowniczki i kerowcy
gregory Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 Ja też się zmywam bo jutro trza o 5:00 zaś wstać :gwizdanie: Narka
Guregoru Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 Ja też się zmywam bo jutro trza o 5:00 zaś wstać :gwizdanie: Narka
miron78 Opublikowano 9 Lutego 2010 Autor Opublikowano 9 Lutego 2010 ale jestem wnerwiony że do SK nie pojechałem akurat jak tylu od nas jechało - tak nieudanej hali dawno nie było
A-rek Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 ale jestem wnerwiony że do SK nie pojechałem akurat jak tylu od nas jechało - tak nieudanej hali dawno nie było no widzisz mi tez udalo sie dzisiaj wyjatkowo szybko z roboty wrocic ale zostalem bez auta
miron78 Opublikowano 9 Lutego 2010 Autor Opublikowano 9 Lutego 2010 daj spokój - wnerwiony na maxa jestem
miron78 Opublikowano 9 Lutego 2010 Autor Opublikowano 9 Lutego 2010 a cos na hali sie stalo? nic - poza tym, że nie pograłem sobie ( przyszło tylko 7 osób - normalnie jest 8-12 )
Skydiver Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 daj spokój - wnerwiony na maxa jestem a cos na hali sie stalo? nic - poza tym, że nie pograłem sobie ( przyszło tylko 7 osób - normalnie jest 8-12 ) Nie dramatyzuj .... brakło tylko jednej osoby
miron78 Opublikowano 9 Lutego 2010 Autor Opublikowano 9 Lutego 2010 daj spokój - wnerwiony na maxa jestem a cos na hali sie stalo? nic - poza tym, że nie pograłem sobie ( przyszło tylko 7 osób - normalnie jest 8-12 ) Nie dramatyzuj .... brakło tylko jednej osoby niby tylko jednej - ale w samym graniu mega różnica - wolałbym z domu się nie ruszać a raczej ruszyć się do SK [br]Dopisany: 09 Luty 2010, 22:21_________________________________________________bo 8 osób to minimalny skład
Skydiver Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 daj spokój - wnerwiony na maxa jestem a cos na hali sie stalo? nic - poza tym, że nie pograłem sobie ( przyszło tylko 7 osób - normalnie jest 8-12 ) Nie dramatyzuj .... brakło tylko jednej osoby niby tylko jednej - ale w samym graniu mega różnica - wolałbym z domu się nie ruszać a raczej ruszyć się do SK [br]Dopisany: 09 Luty 2010, 22:21_________________________________________________bo 8 osób to minimalny skład teoretycznie zawsze mozna sie zdzwonic i potwierdzic kto bedzie ............. a nie bedzie niedomowien
miron78 Opublikowano 9 Lutego 2010 Autor Opublikowano 9 Lutego 2010 daj spokój - wnerwiony na maxa jestem a cos na hali sie stalo? nic - poza tym, że nie pograłem sobie ( przyszło tylko 7 osób - normalnie jest 8-12 ) Nie dramatyzuj .... brakło tylko jednej osoby niby tylko jednej - ale w samym graniu mega różnica - wolałbym z domu się nie ruszać a raczej ruszyć się do SK [br]Dopisany: 09 Luty 2010, 22:21_________________________________________________bo 8 osób to minimalny skład teoretycznie zawsze mozna sie zdzwonic i potwierdzic kto bedzie ............. a nie bedzie niedomowien mamy nawet system ankiety na necie gdzie każdy się wpisuje czy będzie czy nie - pechowy wtorek poprostu - bo nie dojechało 2 którzy jeszcze na 30 min. przed hala potwierdzili swoją obecność
A-rek Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 a jeszcze sie okaze ze spot w SK sie udal i przeciagnie sie do 24:00 to chyba Miron zostanie nam wylaczyc forum aby sie nie wk...c bardziej
diman Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 no sie nam nie przeciagnal ja pucek majki wrocilismy dzisiaj wczesniej po 22 wyjezdzalismy oczywiscie przez pucka :gwizdanie: ale bylo spoko
Kędzior Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 no sie nam nie przeciagnal ja pucek majki wrocilismy dzisiaj wczesniej po 22 wyjezdzalismy oczywiscie przez pucka :gwizdanie: ale bylo spoko tylko pół godziny to żeście jeszcze przed makiem stali hehe Dzięki za odwiedziny
diman Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 no sie nam nie przeciagnal ja pucek majki wrocilismy dzisiaj wczesniej po 22 wyjezdzalismy oczywiscie przez pucka :gwizdanie: ale bylo spoko tylko pół godziny to żeście jeszcze przed makiem stali hehe Dzięki za odwiedziny gliwickie sprawy musielismy obgadac :gwizdanie:
diman Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 hehehe ee to nic ciekawego no zdziwiłbyś sie
Rekomendowane odpowiedzi