Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja pi****le :blink: , właśnie mnie przestał boleć :decayed:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11983

• Pucek

11721

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2:[br]Dopisany: 09 Luty 2010, 21:00_________________________________________________

:laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2:

ide nyny bo jutro wczesnie wstaje ,,,,,,,,,narka kierowniczki i kerowcy :papa:

Opublikowano

Ja też się zmywam bo jutro trza o 5:00 zaś wstać :gwizdanie:

Narka :hi:

Opublikowano

Ja też się zmywam bo jutro trza o 5:00 zaś wstać :gwizdanie:

Narka :hi:

:hi:

Opublikowano

to spokojnej nocy panowie :hi:

Opublikowano

ale jestem wnerwiony że do SK nie pojechałem akurat jak tylu od nas jechało - tak nieudanej hali dawno nie było :wallbash:

Opublikowano

ale jestem wnerwiony że do SK nie pojechałem akurat jak tylu od nas jechało - tak nieudanej hali dawno nie było :wallbash:

no widzisz mi tez udalo sie dzisiaj wyjatkowo szybko z roboty wrocic ale zostalem bez auta :confused4:

Opublikowano

daj spokój - wnerwiony na maxa jestem :kwasny:

Opublikowano

a cos na hali sie stalo?

Opublikowano

a cos na hali sie stalo?

nic - poza tym, że nie pograłem sobie ( przyszło tylko 7 osób - normalnie jest 8-12 ) :disgust:

Opublikowano

a cos na hali sie stalo?

nic - poza tym, że nie pograłem sobie ( przyszło tylko 7 osób - normalnie jest 8-12 ) :disgust:

Nie dramatyzuj .... brakło tylko jednej osoby :wink4:

Opublikowano

a cos na hali sie stalo?

niby tylko jednej - ale w samym graniu mega różnica - wolałbym z domu się nie ruszać a raczej ruszyć się do SK [br]Dopisany: 09 Luty 2010, 22:21_________________________________________________bo 8 osób to minimalny skład

Opublikowano

a cos na hali sie stalo?

niby tylko jednej - ale w samym graniu mega różnica - wolałbym z domu się nie ruszać a raczej ruszyć się do SK [br]Dopisany: 09 Luty 2010, 22:21_________________________________________________bo 8 osób to minimalny skład

teoretycznie zawsze mozna sie zdzwonic i potwierdzic kto bedzie ............. a nie bedzie niedomowien :mysli:

Opublikowano

a cos na hali sie stalo?

teoretycznie zawsze mozna sie zdzwonic i potwierdzic kto bedzie ............. a nie bedzie niedomowien :mysli:

mamy nawet system ankiety na necie gdzie każdy się wpisuje czy będzie czy nie - pechowy wtorek poprostu - bo nie dojechało 2 którzy jeszcze na 30 min. przed hala potwierdzili swoją obecność :)

Opublikowano

a jeszcze sie okaze ze spot w SK sie udal i przeciagnie sie do 24:00 to chyba Miron zostanie nam wylaczyc forum aby sie nie wk...c bardziej

Opublikowano

no sie nam nie przeciagnal ja pucek majki wrocilismy dzisiaj wczesniej po 22 wyjezdzalismy oczywiscie przez pucka :gwizdanie: ale bylo spoko :good:

Opublikowano

no sie nam nie przeciagnal ja pucek majki wrocilismy dzisiaj wczesniej po 22 wyjezdzalismy oczywiscie przez pucka :gwizdanie: ale bylo spoko :good:

tylko pół godziny to żeście jeszcze przed makiem stali hehe

Dzięki za odwiedziny :good:

Opublikowano

tylko pół godziny to żeście jeszcze przed makiem stali hehe

Dzięki za odwiedziny :good:

gliwickie sprawy musielismy obgadac :gwizdanie:

Opublikowano

hehehe ee to nic ciekawego :tongue4:

Opublikowano

hehehe ee to nic ciekawego :tongue4:

no zdziwiłbyś sie :naughty: