Guregoru Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Panowie kupię akumulator do diesla - opla :gwizdanie: używka może być uprzedzam pytania - nie do mnie ... do astry Jeździsz teraz astrą [br]Dopisany: 10 Luty 2010, 19:30_________________________________________________
krolu Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Panowie kupię akumulator do diesla - opla :gwizdanie: używka może być uprzedzam pytania - nie do mnie ... do astry Jeździsz teraz astrą [br]Dopisany: 10 Luty 2010, 19:30_________________________________________________ nie astra ma tylko 75 koni... za wolna dla mnie
Guregoru Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Panowie kupię akumulator do diesla - opla :gwizdanie: używka może być uprzedzam pytania - nie do mnie ... do astry Jeździsz teraz astrą [br]Dopisany: 10 Luty 2010, 19:30_________________________________________________ nie astra ma tylko 75 koni... za wolna dla mnie No tak nie pomyślałem mój błąd [br]Dopisany: 10 Luty 2010, 19:31_________________________________________________Hmmmm a ciekawe czemu Pucek się nie odzywa czyżby miał zajętą jedną rękę a drugą mu się źle pisze
diman Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Panowie kupię akumulator do diesla - opla :gwizdanie: używka może być uprzedzam pytania - nie do mnie ... do astry Jeździsz teraz astrą [br]Dopisany: 10 Luty 2010, 19:30_________________________________________________ nie astra ma tylko 75 koni... za wolna dla mnie No tak nie pomyślałem mój błąd [br]Dopisany: 10 Luty 2010, 19:31_________________________________________________Hmmmm a ciekawe czemu Pucek się nie odzywa czyżby miał zajętą jedną rękę a drugą mu się źle pisze majki tez nic nie pisze a nie nadrabia chyba surfing po forum uprawia
Guregoru Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Panowie kupię akumulator do diesla - opla :gwizdanie: używka może być uprzedzam pytania - nie do mnie ... do astry Jeździsz teraz astrą [br]Dopisany: 10 Luty 2010, 19:30_________________________________________________ nie astra ma tylko 75 koni... za wolna dla mnie No tak nie pomyślałem mój błąd [br]Dopisany: 10 Luty 2010, 19:31_________________________________________________Hmmmm a ciekawe czemu Pucek się nie odzywa czyżby miał zajętą jedną rękę a drugą mu się źle pisze majki tez nic nie pisze a nie nadrabia chyba surfing po forum uprawia no ciekawe co robi :> Siedzą na skype na kamerkach i ........
MAJKI Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Wy to tylko o jednym zboczuchy Serfuje ale po allegro szukam prezentu dla żony :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Wy to tylko o jednym zboczuchy Serfuje ale po allegro szukam prezentu dla żony :gwizdanie: Przyznaj się szukasz prezentu dla siebie: sztuczną cipkę na baterię
MAJKI Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Wy to tylko o jednym zboczuchy Serfuje ale po allegro szukam prezentu dla żony :gwizdanie: Przyznaj się szukasz prezentu dla siebie: sztuczną cipkę na baterię Dupczenia to ja mam pod dostatkiem nie małe miejskiego wozidła szukam
Guregoru Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Wy to tylko o jednym zboczuchy Serfuje ale po allegro szukam prezentu dla żony :gwizdanie: Przyznaj się szukasz prezentu dla siebie: sztuczną cipkę na baterię Dupczenia to ja mam pod dostatkiem nie małe miejskiego wozidła szukam Tzn chcesz kupić tico czy co
gregory Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Bo już kończyłem normalnie w minutę to piję dwa Sprawdzimy a ja za nie zaplace :gwizdanie: A ja załatwię jakiś lejek
Guregoru Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Bo już kończyłem normalnie w minutę to piję dwa Sprawdzimy a ja za nie zaplace :gwizdanie: A ja załatwię jakiś lejek A z lejkiem to spokojnie 3 wypiję
MAJKI Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Wy to tylko o jednym zboczuchy Serfuje ale po allegro szukam prezentu dla żony :gwizdanie: Przyznaj się szukasz prezentu dla siebie: sztuczną cipkę na baterię Dupczenia to ja mam pod dostatkiem nie małe miejskiego wozidła szukam Tzn chcesz kupić tico czy co Jakbym przyjechał Tico to chyba bym w nim musiał spac za kare Zadne Tico ani Matiz corsa B jest na I miejscu poszukiwań bo mam dobre dojscie teraz do czesci opla :gwizdanie:
gregory Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Bo już kończyłem normalnie w minutę to piję dwa Sprawdzimy a ja za nie zaplace :gwizdanie: A ja załatwię jakiś lejek A z lejkiem to spokojnie 3 wypiję Ok! czyli wynik który podałeś na samym początku mnożymy przez 3
Guregoru Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Wy to tylko o jednym zboczuchy Serfuje ale po allegro szukam prezentu dla żony :gwizdanie: Przyznaj się szukasz prezentu dla siebie: sztuczną cipkę na baterię Dupczenia to ja mam pod dostatkiem nie małe miejskiego wozidła szukam Tzn chcesz kupić tico czy co Jakbym przyjechał Tico to chyba bym w nim musiał spac za kare Zadne Tico ani Matiz corsa B jest na I miejscu poszukiwań bo mam dobre dojscie teraz do czesci opla :gwizdanie: I wypróbowana tylko to musisz jechać po taką do Niemiec [br]Dopisany: 10 Luty 2010, 20:04_________________________________________________ Bo już kończyłem normalnie w minutę to piję dwa Sprawdzimy a ja za nie zaplace :gwizdanie: A ja załatwię jakiś lejek A z lejkiem to spokojnie 3 wypiję Ok! czyli wynik który podałeś na samym początku mnożymy przez 3 Damy radę kuuuuuuuuuuuuurrrrrwa
MAJKI Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Guru juz raz byłem i tam wcale nie jest łatwo kupic cos małego, starego w dobrym stanie i w dobrej cenie. Tam są drozsze niz u nas Ja nie szukam nic ekstra, z wypasu tylko wspomaganie musi byc no i silnik 1,2 45 KM lub 1,4 60KM
Pucek Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 nie odzywam się bo jadę na gripexach :gwizdanie: ledwo co siedzę, Guru, tak jak mówiłem
gregory Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Damy radę kuuuuuuuuuuuuurrrrrwa Takie damy radę: Albo takie damy radę:
Patrikos28 Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Guru juz raz byłem i tam wcale nie jest łatwo kupic cos małego, starego w dobrym stanie i w dobrej cenie. Tam są drozsze niz u nas Ja nie szukam nic ekstra, z wypasu tylko wspomaganie musi byc no i silnik 1,2 45 KM lub 1,4 60KM Polecam 1.4 wielopunkt 82km
MAJKI Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 nie odzywam się bo jadę na gripexach :gwizdanie: ledwo co siedzę, Guru, tak jak mówiłem Pucek wyleczymy Cie :gwizdanie: % są dobre na wszystko nawet na latanie po piwnicy :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi