Pucek Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 a 170 kucy to tylko mega sportowe fury miały [br]Dopisany: 11 Luty 2010, 21:37_________________________________________________szkoda, że nie mam fot jeszcze wcześniejszej fury SrEATa nie pokazuj
keżor Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 a 170 kucy to tylko mega sportowe fury miały dalej tak jest
Patrikos28 Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 W sumie to nie fikajcie bo i tak Was wszystkich spokojnie objezdzam :gwizdanie: Czym lub bardziej na czym , zdjęcie zamieszczone poniżej :
Wihajster Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 Witam Miron prosił mnie na PW zebym u was posprzątał na wątku:naughty:
Guregoru Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 W sumie to nie fikajcie bo i tak Was wszystkich spokojnie objezdzam :gwizdanie: Czym lub bardziej na czym , zdjęcie zamieszczone poniżej : Tak pocket-bik'a to ja też bracikom kupiłem [br]Dopisany: 11 Luty 2010, 21:40_________________________________________________ Witam Miron prosił mnie na PW zebym u was posprzątał na wątku Spadantos
Pucek Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 W sumie to nie fikajcie bo i tak Was wszystkich spokojnie objezdzam :gwizdanie: Czym lub bardziej na czym , zdjęcie zamieszczone poniżej : przód taki sobie, ja celowałem w bandita a najlepiej to horneta po lifcie :gwizdanie: ale znów są 4 kółka
Skydiver Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 W sumie to nie fikajcie bo i tak Was wszystkich spokojnie objezdzam :gwizdanie: Czym lub bardziej na czym , zdjęcie zamieszczone poniżej : No nareszcie coś porzadnego ....... kiedy przyjedziesz na spocika ........ pachnie tu karniaczkiem :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 11 Lutego 2010 Autor Opublikowano 11 Lutego 2010 Witam Miron prosił mnie na PW zebym u was posprzątał na wątku goń się leszczu[br]Dopisany: 11 Luty 2010, 21:43_________________________________________________Wihu - wejdź tu jeszcze raz bez zapowiedzi na PW a już możesz sie przyzwyczajać do niebieskiego koloru
gregory Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 Apropo starych czasów to znalazłem jakiś czas temu w zakamarkach mojego kompa taką starą stronę zapisaną z forum. Teraz mi się przypomniało: Mirek już był Vip-em mimo, że miał niewiele postów :gwizdanie: Choć to pewnie od ilości postów nie zależy Zobaczcie jak kiedyś wyglądało nasze forum.....
Patrikos28 Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 W sumie to nie fikajcie bo i tak Was wszystkich spokojnie objezdzam :gwizdanie: Czym lub bardziej na czym , zdjęcie zamieszczone poniżej : przód taki sobie, ja celowałem w bandita a najlepiej to horneta po lifcie :gwizdanie: ale znów są 4 kółka tylko znowu sie powtórze bandity i hornety w 6- setkach robię lekkim siuskiem :gwizdanie: przewaga : silnik V duzy moment bardzo nisko oraz bardzo mała masa własna 165 kg
Wihajster Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 Witam Miron prosił mnie na PW zebym u was posprzątał na wątku goń się leszczu chyba będę musiał poruszyc temat na zebraniu zarządu
Patrikos28 Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 W sumie to nie fikajcie bo i tak Was wszystkich spokojnie objezdzam :gwizdanie: Czym lub bardziej na czym , zdjęcie zamieszczone poniżej : No nareszcie coś porzadnego ....... kiedy przyjedziesz na spocika ........ pachnie tu karniaczkiem :gwizdanie: w najbliższy piątek
miron78 Opublikowano 11 Lutego 2010 Autor Opublikowano 11 Lutego 2010 Gregory fajne przypomnienie Gregory - Vipa jeszcze nie miałem wtedy
Pucek Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 W sumie to nie fikajcie bo i tak Was wszystkich spokojnie objezdzam :gwizdanie: Czym lub bardziej na czym , zdjęcie zamieszczone poniżej : przód taki sobie, ja celowałem w bandita a najlepiej to horneta po lifcie :gwizdanie: ale znów są 4 kółka tylko znowu sie powtórze bandity i hornety w 6- setkach robię lekkim siuskiem :gwizdanie: przewaga : silnik V duzy moment bardzo nisko oraz bardzo mała masa własna 165 kg a Ty musisz wszystko traktować że ktoś kogoś musi objechać? ja napisałem co bym chciał, do normalnej jazdy z lekkimi wrażeniami, gdybym był zapalonym ścigantem to kupię sobie 900rr na pełnym wtrysku i zapierdalam
miron78 Opublikowano 11 Lutego 2010 Autor Opublikowano 11 Lutego 2010 Witam Miron prosił mnie na PW zebym u was posprzątał na wątku goń się leszczu chyba będę musiał poruszyc temat na zebraniu zarządu [br]Dopisany: 11 Luty 2010, 21:50_________________________________________________porusz zanim w nim jesteś
Skydiver Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 W sumie to nie fikajcie bo i tak Was wszystkich spokojnie objezdzam :gwizdanie: Czym lub bardziej na czym , zdjęcie zamieszczone poniżej : No nareszcie coś porzadnego ....... kiedy przyjedziesz na spocika ........ pachnie tu karniaczkiem :gwizdanie: w najbliższy piątek Oki więc się jutro pojawie Ciekawe czy się wywiążesz z obietnicy
Pucek Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 W sumie to nie fikajcie bo i tak Was wszystkich spokojnie objezdzam :gwizdanie: Czym lub bardziej na czym , zdjęcie zamieszczone poniżej : No nareszcie coś porzadnego ....... kiedy przyjedziesz na spocika ........ pachnie tu karniaczkiem :gwizdanie: w najbliższy piątek Oki więc się jutro pojawie Ciekawe czy się wywiążesz z obietnicy obawiam się że nie dolecisz na parking, pamiętaj że to podziemny
Guregoru Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 W sumie to nie fikajcie bo i tak Was wszystkich spokojnie objezdzam :gwizdanie: Czym lub bardziej na czym , zdjęcie zamieszczone poniżej : No nareszcie coś porzadnego ....... kiedy przyjedziesz na spocika ........ pachnie tu karniaczkiem :gwizdanie: w najbliższy piątek Oki więc się jutro pojawie Ciekawe czy się wywiążesz z obietnicy obawiam się że nie dolecisz na parking, pamiętaj że to podziemny [br]Dopisany: 11 Luty 2010, 21:53_________________________________________________Tutaj już Miron ma wprawę :gwizdanie:
Patrikos28 Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 W sumie to nie fikajcie bo i tak Was wszystkich spokojnie objezdzam :gwizdanie: Czym lub bardziej na czym , zdjęcie zamieszczone poniżej : przód taki sobie, ja celowałem w bandita a najlepiej to horneta po lifcie :gwizdanie: ale znów są 4 kółka tylko znowu sie powtórze bandity i hornety w 6- setkach robię lekkim siuskiem :gwizdanie: przewaga : silnik V duzy moment bardzo nisko oraz bardzo mała masa własna 165 kg a Ty musisz wszystko traktować że ktoś kogoś musi objechać? ja napisałem co bym chciał, do normalnej jazdy z lekkimi wrażeniami, gdybym był zapalonym ścigantem to kupię sobie 900rr na pełnym wtrysku i zapierdalam nie no Pucek oki choć RR ki na początek nie kupuj ja ze swoim mialem , i mam duze problemy w opanowaniu :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 W sumie to nie fikajcie bo i tak Was wszystkich spokojnie objezdzam :gwizdanie: Czym lub bardziej na czym , zdjęcie zamieszczone poniżej : przód taki sobie, ja celowałem w bandita a najlepiej to horneta po lifcie :gwizdanie: ale znów są 4 kółka tylko znowu sie powtórze bandity i hornety w 6- setkach robię lekkim siuskiem :gwizdanie: przewaga : silnik V duzy moment bardzo nisko oraz bardzo mała masa własna 165 kg a Ty musisz wszystko traktować że ktoś kogoś musi objechać? ja napisałem co bym chciał, do normalnej jazdy z lekkimi wrażeniami, gdybym był zapalonym ścigantem to kupię sobie 900rr na pełnym wtrysku i zapierdalam nie no Pucek oki choć RR ki na początek nie kupuj ja ze swoim mialem , i mam duze problemy w opanowaniu :gwizdanie: ja od łebka miałem piździki, potem dużo jeździłem na większych, ostatnie jazdy były właśnie na 900rr na pełnym wtrysku - aż się bałem dlatego też kupiłem auto bo znając moje zapędy na adrenalinę to długo bym nie pojeździł
Rekomendowane odpowiedzi