krolu Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 dzieje się tu coś? :gwizdanie: :szukaj: :szukaj:
SoMeS Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 dzieje się tu coś? :gwizdanie: :szukaj: :szukaj: dobra to idę stąd bo tu sami moderatyorzy
Skydiver Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 dzieje się tu coś? :gwizdanie: A co ma się dziać jak nic nie spamujesz .......... :gwizdanie:
SoMeS Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 A co ma się dziać jak nic nie spamujesz .......... :gwizdanie: nie mam czasu na pierdoły robota + ostre rezanie = i tak mijają mi dnie
Skydiver Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 A co ma się dziać jak nic nie spamujesz .......... :gwizdanie: nie mam czasu na pierdoły robota + ostre rezanie = i tak mijają mi dnie Ostre rżnięcie to ja rozumiem ........... ale rezanie to chyba masz na mysli reanimacja tfojej B piuntki
SoMeS Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 Ostre rżnięcie to ja rozumiem ........... ale rezanie to chyba masz na mysli reanimacja tfojej B piuntki reanimacja + nowe filltry stożkowe, zderzaki, car audio, sprzęt i takie tam pierdoły jak już będzie gotowa to wtedy jadę na ostre rżnięcie do Amst...
Skydiver Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 Ostre rżnięcie to ja rozumiem ........... ale rezanie to chyba masz na mysli reanimacja tfojej B piuntki reanimacja + nowe filltry stożkowe, zderzaki, car audio, sprzęt i takie tam pierdoły jak już będzie gotowa to wtedy jadę na ostre rżnięcie do Amst... Na forum aż dudni że tfoja B piuntka nie wytrzymała trasy ......... przeguby te sprawy .......
SoMeS Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 Na forum aż dudni że tfoja B piuntka nie wytrzymała trasy ......... przeguby te sprawy ....... nie wytrzymały mocy ori częsci teraz jadą już do mnie nowe i grzebania c.d
Skydiver Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 Na forum aż dudni że tfoja B piuntka nie wytrzymała trasy ......... przeguby te sprawy ....... nie wytrzymały mocy ori częsci teraz jadą już do mnie nowe i grzebania c.d Więc rezaj
Bulik Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 spadam spać wpadł na chwile i juz idzie ,spamowicz
Skydiver Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 spadam spać wpadł na chwile i juz idzie ,spamowicz Ta robota go tak męczy
Bulik Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 spadam spać wpadł na chwile i juz idzie ,spamowicz Ta robota go tak męczy no tak w jednej rece klucze a w drugiej klawiatura :polew: cicho jeeeeesssst....NO NO FUN :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: narta chopki :lazy:
Bulik Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 hi .....widze ze obecnosc sie niezmieniła od wczoraj :gwizdanie: ...do wieczorka ,czas do pracy ... duzo i tak sie nie zmieni na forum w takim tępie
Rekomendowane odpowiedzi