krolu Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 ja wczoraj i dziś mam normalny dostęp , ale kiedyś też tak miałem że był kłopot sie wbić na forum wczoraj miałeś ok ? nawet w godzinach popołudniowych ? ja wczoraj nie maiłem problemu cały dzień a o różnych godzinach wchodziłem.. tak samo jak nie którzy ludzie z SK... można to udowodnić
miron78 Opublikowano 16 Lutego 2010 Autor Opublikowano 16 Lutego 2010 to ja już nie wiem od czego to zależy
MAJKI Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 coraz więcej fur z przedziałem mocy 170-180 - w sumie nie ma się co dziwić.Najłatwiej i najtaniej osiągane wyniki a wystarczające do zadowalającego śmigania przy masie B5 naprawdę spoko Hehe Mirek to musisz rezać Dorocie też corse bo ja dzis jade ogladać dla Ewy http://moto.allegro.pl/item913777226_opel_corsa_turbo_c20let_330km.html :polew:
MAJKI Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 lampy tył osiągi :slina: Ogólnie auto z zewnatrz to dla mnie kupa ale serce no i środek tez jest ok
krolu Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 GURU - pisze mi na gg - że jemu tez nie działa... !!!!!
miron78 Opublikowano 16 Lutego 2010 Autor Opublikowano 16 Lutego 2010 nie no furacz jest mega - dużo lepsze i przyjemniejsze do upalania niż milion innych aut. i nawet te 20 tyś jak na taką zabawke to nawet nie mega kasa. Kupujesz rodzinne spokojne i bezpieczne autko za 60 tyś i takie coś za 20 tyś i masz spokój. Pytanie jak serwis tego no i trakcja mnie bardzo zastanawia [br]Dopisany: 16 Luty 2010, 10:46_________________________________________________ GURU - pisze mi na gg - że jemu tez nie działa... !!!!! [br]Dopisany: 16 Luty 2010, 10:47_________________________________________________Gliwicki moderator ma bana
Guregoru Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 Jestem wreszcie Dzięki za życzenia i sorry że tak późno ale niestety były drobne problemy z forum (choć tak jak Bulik pisał wczoraj to mi to było na rękę ) ale już wszystko śmiga Lukaszr podziękowania za szybką reakcję (i "odżywienie" forum)
miron78 Opublikowano 16 Lutego 2010 Autor Opublikowano 16 Lutego 2010 Lukaszr podziękowania za szybką reakcję (i "odżywienie" forum) przyznaj się lepiej że Ci bracik kabelek odłączył a nie świruj, że Łukasz Ci coś odblokował :>
Guregoru Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 Lukaszr podziękowania za szybką reakcję (i "odżywienie" forum) przyznaj się lepiej że Ci bracik kabelek odłączył a nie świruj, że Łukasz Ci coś odblokował :> Nie tylko mi bo sporo osób miało problem ale wina leżała po stronie naszych (forumowych) dostawców i już jest ok
miron78 Opublikowano 16 Lutego 2010 Autor Opublikowano 16 Lutego 2010 Lukaszr podziękowania za szybką reakcję (i "odżywienie" forum) przyznaj się lepiej że Ci bracik kabelek odłączył a nie świruj, że Łukasz Ci coś odblokował :> Nie tylko mi bo sporo osób miało problem ale wina leżała po stronie naszych (forumowych) dostawców i już jest ok ale jak wczoraj z nim gadałem to powiedział, ze nic nie moze zrobić, że nie ma na to wpływu bo coś na serwerze jest robione
Guregoru Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 Lukaszr podziękowania za szybką reakcję (i "odżywienie" forum) przyznaj się lepiej że Ci bracik kabelek odłączył a nie świruj, że Łukasz Ci coś odblokował :> Nie tylko mi bo sporo osób miało problem ale wina leżała po stronie naszych (forumowych) dostawców i już jest ok ale jak wczoraj z nim gadałem to powiedział, ze nic nie moze zrobić, że nie ma na to wpływu bo coś na serwerze jest robione Ale okazało się że nic nie było robione a "zawalili" jedną sprawę i jak Lukaszr do nich zadzwonił to wszystko się wyjaśniło Największy problem mieli neostradowcy bo neostrada tp nie chciała ładować (trawało to baaaaaaaardzo długo) forum
miron78 Opublikowano 16 Lutego 2010 Autor Opublikowano 16 Lutego 2010 ciekawe jak teraz będzie śmigać
Guregoru Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 ciekawe jak teraz będzie śmigać Teraz już musi śmigać bez zarzutu
miron78 Opublikowano 16 Lutego 2010 Autor Opublikowano 16 Lutego 2010 ciekawe jak teraz będzie śmigać Teraz już musi śmigać bez zarzutu Ty to jednak wszystko umiesz załatwić - spoko, ze masz takie plecy
Guregoru Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 ciekawe jak teraz będzie śmigać Teraz już musi śmigać bez zarzutu Ty to jednak wszystko umiesz załatwić - spoko, ze masz takie plecy Tak ale jaki przelew musiałem puścić - teraz będę kredyt spłacał przez 2 lata:polew:
miron78 Opublikowano 16 Lutego 2010 Autor Opublikowano 16 Lutego 2010 ok - ja spadam - będę za kilka godzinek
Guregoru Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 ok - ja spadam - będę za kilka godzinek Na razie
A-rek Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 wkoncu na forum, od wczoraj do dzis rana nie bylo mozliwosci normalnie odpalic forum ale wkoncu sie udalo a ja już w domciu z imprezy walentynkowej - byłem na zorganizowanym kuligu z grillem - impreza przednia to prawie tak jak ja :> kulig byl ale zamiast grila imprezka w domu Miron, a powiedz mi czy przypadkiem nie grilowaliscie pod taka altanka obstrojona chyba czerwonymi serduszkami (okolice Debienska)
miron78 Opublikowano 16 Lutego 2010 Autor Opublikowano 16 Lutego 2010 Miron[/b], a powiedz mi czy przypadkiem nie grilowaliscie pod taka altanka obstrojona chyba czerwonymi serduszkami (okolice Debienska) całkiem podobnie ale to były Trachy
Rekomendowane odpowiedzi