miron78 Opublikowano 18 Lutego 2010 Autor Opublikowano 18 Lutego 2010 a ja dalej na starych wtryskach.................do wtroku zmien je wkoncu bo sie za toba nie da jechac [br]Dopisany: 18 Luty 2010, 21:30_________________________________________________ a ja dalej na starych wtryskach.................do wtroku A czemu ci nie wymienił :?: zajechałem na miejsce, koleś zabrał wtryski, popatrzył na nie i pyta: a ma pan "oringi" do nich ? tu i tu powinien być taki mały oring - niekiedy sa w kpl. a niekiedy nie. No to ja na to "nie mam :(" no i do domu - koleś zamówił w ASO i znowu jestem umówiony na wtorek
piterra Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 a ja dalej na starych wtryskach.................do wtroku zmien je wkoncu bo sie za toba nie da jechac taaaaa jak odpalasz rano brykę w Knurowie to w Pyskowicach ten dym widać :polew: :polew:
miron78 Opublikowano 18 Lutego 2010 Autor Opublikowano 18 Lutego 2010 a ja dalej na starych wtryskach.................do wtroku zmien je wkoncu bo sie za toba nie da jechac taaaaa jak odpalasz rano brykę w Knurowie to w Pyskowicach ten dym widać :polew: :polew: :tongue4: :tongue4: :tongue4:
Guregoru Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 a ja dalej na starych wtryskach.................do wtroku A czemu ci nie wymienił :?: zajechałem na miejsce, koleś zabrał wtryski, popatrzył na nie i pyta: a ma pan "oringi" do nich ? tu i tu powinien być taki mały oring - niekiedy sa w kpl. a niekiedy nie. No to ja na to "nie mam :(" no i do domu - koleś zamówił w ASO i znowu jestem umówiony na wtorek Tyle wytrzymałeś to do wtorku jakoś dasz radę zawsze możesz te 5 dni jeździć corsą
diman Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 a ja dalej na starych wtryskach.................do wtroku zmien je wkoncu bo sie za toba nie da jechac taaaaa jak odpalasz rano brykę w Knurowie to w Pyskowicach ten dym widać :polew: :polew: pitek na ktora jutro masz do roboty bo bede u ciebie na wiosce zrobimy spota [br]Dopisany: 18 Luty 2010, 21:35_________________________________________________ a ja dalej na starych wtryskach.................do wtroku A czemu ci nie wymienił :?: zajechałem na miejsce, koleś zabrał wtryski, popatrzył na nie i pyta: a ma pan "oringi" do nich ? tu i tu powinien być taki mały oring - niekiedy sa w kpl. a niekiedy nie. No to ja na to "nie mam :(" no i do domu - koleś zamówił w ASO i znowu jestem umówiony na wtorek Tyle wytrzymałeś to do wtorku jakoś dasz radę zawsze możesz te 5 dni jeździć corsą i tak jezdzi :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 18 Lutego 2010 Autor Opublikowano 18 Lutego 2010 dzisiaj koleś do mnie zadzwonił i mówi, że oringi już ma u siebie ale na wymianę możemy się umówić dopiero na wtorek - nie mając wyjścia odpowiedziałem OK i zapytałem jeszcze z ciekawości ile te ori oringi kosztowały a koleś mi : 0,20gr sztuka Tydzień czekania i 20km w jedna strone z powodu oringów za 1,20zł ( za 6 szt. )
piterra Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 jo żech jest w doma urlop mom :naughty:
Guregoru Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 i tak jezdzi :gwizdanie: Wiem czuć jak rano odpala
miron78 Opublikowano 18 Lutego 2010 Autor Opublikowano 18 Lutego 2010 a ja dalej na starych wtryskach.................do wtroku zmien je wkoncu bo sie za toba nie da jechac aą tak dymi? jej mnie tez dymi ale co to wtryski mogą byc? popraw tego posta bo nie rozumiem aż tak dymi mironowi ? ze nie idzie za nim jechac? jejku u nas tez własnie auto dymi - czy to rzeczywiscie moga byc wtryski? np. u nas?
diman Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 jo żech jest w doma urlop mom :naughty: a co porabiasz jutro masz czas na spota
Skydiver Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 jo żech jest w doma urlop mom :naughty: Urlop do wykorzystania ......... bo musisz To będziesz miał czas żeby tu małe zawirowania zrobić
diman Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 a ja dalej na starych wtryskach.................do wtroku zmien je wkoncu bo sie za toba nie da jechac aą tak dymi? jej mnie tez dymi ale co to wtryski mogą byc? popraw tego posta bo nie rozumiem aż tak dymi mironowi ? ze nie idzie za nim jechac? jejku u nas tez własnie auto dymi - czy to rzeczywiscie moga byc wtryski? np. u nas? co sie fiolet smiejesz powazne pytanie ci zadala :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 18 Lutego 2010 Autor Opublikowano 18 Lutego 2010 a ja dalej na starych wtryskach.................do wtroku zmien je wkoncu bo sie za toba nie da jechac aą tak dymi? jej mnie tez dymi ale co to wtryski mogą byc? popraw tego posta bo nie rozumiem aż tak dymi mironowi ? ze nie idzie za nim jechac? jejku u nas tez własnie auto dymi - czy to rzeczywiscie moga byc wtryski? np. u nas? co sie fiolet smiejesz powazne pytanie ci zadala :gwizdanie: więc odpowiem :gwizdanie: tak dymi strasznie - jechać się nie da a jak Wam dymi to mogę Wam załatwić wtryski po znajomości za 4600zł kpl.
keżor Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 dzisiaj koleś do mnie zadzwonił i mówi, że oringi już ma u siebie ale na wymianę możemy się umówić dopiero na wtorek - nie mając wyjścia odpowiedziałem OK i zapytałem jeszcze z ciekawości ile te ori oringi kosztowały a koleś mi : 0,20gr sztuka Tydzień czekania i 20km w jedna strone z powodu oringów za 1,20zł ( za 6 szt. ) u śmietany mogłeś kupić , ale tam masz kawałek drogi , ale te podkładki to faktycznie koło złotówki za kpl ale muszą być nowe bo są miedziane a ja dalej na starych wtryskach.................do wtroku zmien je wkoncu bo sie za toba nie da jechac aą tak dymi? jej mnie tez dymi ale co to wtryski mogą byc? popraw tego posta bo nie rozumiem aż tak dymi mironowi ? ze nie idzie za nim jechac? jejku u nas tez własnie auto dymi - czy to rzeczywiscie moga byc wtryski? np. u nas? jest dużo możliwości , że auto dymi :gwizdanie:
piterra Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Pitek wpadł zamieszanie zrobić bo będziesz dojechany -jak nie wiesz co pisać, to milcz a nie zaczepiaj - jak chcesz wpierdziel to pisz śmiało, nie wstydź się - a że masz A6 to nie jesteś aż tak bardzo gorszy od NAS jakby Ci się wydawało - i nie cFaniacz że masz WeBasTo, bo to twój jedyny atut - a tak wogóle to fajny z Ciebie synek - ni i masz jedną wadę - brak Ci zalet :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
diman Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 a ja dalej na starych wtryskach.................do wtroku zmien je wkoncu bo sie za toba nie da jechac aą tak dymi? jej mnie tez dymi ale co to wtryski mogą byc? popraw tego posta bo nie rozumiem aż tak dymi mironowi ? ze nie idzie za nim jechac? jejku u nas tez własnie auto dymi - czy to rzeczywiscie moga byc wtryski? np. u nas? co sie fiolet smiejesz powazne pytanie ci zadala :gwizdanie: więc odpowiem :gwizdanie: tak dymi strasznie - jechać się nie da a jak Wam dymi to mogę Wam załatwić wtryski po znajomości za 4600zł kpl. :polew:
miron78 Opublikowano 18 Lutego 2010 Autor Opublikowano 18 Lutego 2010 Rudi - auto mi dymi tak, że nawet tego nie widać. A Was problem nie dotyczy bo nie macie 3.0tdi bo to właśnie w nich były montowane wtryski z wadą fabryczną
Rekomendowane odpowiedzi