diman Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 glut sie wstydzi klubu a taki moderator mial byc z niego
Pucek Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 no co Ty, nie przyzna się że był w niedzielę :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 W niedzielę byłem (żadna tajemnica przecież sam o tym pisałem) ale nie w klubowej koszulce
Pucek Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 W niedzielę byłem (żadna tajemnica przecież sam o tym pisałem) ale nie w klubowej koszulce to w klubowym polarze...
Guregoru Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 W niedzielę byłem (żadna tajemnica przecież sam o tym pisałem) ale nie w klubowej koszulce to w klubowym polarze... W kurtce (z klubową naszywką)
piterra Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 ale się Glutosław podgotował :polew: :polew: czyli musi coś w tym być :mysli: bo ten mój kumpel to tylko w piątki i soboty rozbija się po klubach
Guregoru Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 jaja jak berety To powinieneś iść do lekarza [br]Dopisany: 19 Luty 2010, 15:01_________________________________________________ ale się Glutosław podgotował :polew: :polew: czyli musi coś w tym być :mysli: bo ten mój kumpel to tylko w piątki i soboty rozbija się po klubach Może mnie widział w niedzielę bo latałem w kurtce po klubie jak szukałem właściciela gwarka bo Tomka nie chcieli wpuścić na bramkach
piterra Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 jak odbiega od tematu Glucio melduj tutaj jak na spowiedzi[br]Dopisany: 19 Luty 2010, 15:03_________________________________________________ jaja jak berety To powinieneś iść do lekarza [br]Dopisany: 19 Luty 2010, 15:01_________________________________________________ ale się Glutosław podgotował :polew: :polew: czyli musi coś w tym być :mysli: bo ten mój kumpel to tylko w piątki i soboty rozbija się po klubach Może mnie widział w niedzielę bo latałem w kurtce po klubie jak szukałem właściciela gwarka bo Tomka nie chcieli wpuścić na bramkach Ty se tu Tomkiem ryja nie wycieraj
Pucek Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 jaja jak berety To powinieneś iść do lekarza [br]Dopisany: 19 Luty 2010, 15:01_________________________________________________ ale się Glutosław podgotował :polew: :polew: czyli musi coś w tym być :mysli: bo ten mój kumpel to tylko w piątki i soboty rozbija się po klubach Może mnie widział w niedzielę bo latałem w kurtce po klubie jak szukałem właściciela gwarka bo Tomka nie chcieli wpuścić na bramkach Ty znasz właściciela gwarka a My płaciliśmy wstęp?????????????????
krolu Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 jaja jak berety To powinieneś iść do lekarza [br]Dopisany: 19 Luty 2010, 15:01_________________________________________________ ale się Glutosław podgotował :polew: :polew: czyli musi coś w tym być :mysli: bo ten mój kumpel to tylko w piątki i soboty rozbija się po klubach Może mnie widział w niedzielę bo latałem w kurtce po klubie jak szukałem właściciela gwarka bo Tomka nie chcieli wpuścić na bramkach Ty znasz właściciela gwarka a My płaciliśmy wstęp????????????????? za bardzo go d*pa bolał, żebyśmy wszyscy za free weszli
Guregoru Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 jaja jak berety To powinieneś iść do lekarza [br]Dopisany: 19 Luty 2010, 15:01_________________________________________________ ale się Glutosław podgotował :polew: :polew: czyli musi coś w tym być :mysli: bo ten mój kumpel to tylko w piątki i soboty rozbija się po klubach Może mnie widział w niedzielę bo latałem w kurtce po klubie jak szukałem właściciela gwarka bo Tomka nie chcieli wpuścić na bramkach Ty znasz właściciela gwarka a My płaciliśmy wstęp????????????????? No po niedzieli już znam
piterra Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 jaja jak berety To powinieneś iść do lekarza [br]Dopisany: 19 Luty 2010, 15:01_________________________________________________ ale się Glutosław podgotował :polew: :polew: czyli musi coś w tym być :mysli: bo ten mój kumpel to tylko w piątki i soboty rozbija się po klubach Może mnie widział w niedzielę bo latałem w kurtce po klubie jak szukałem właściciela gwarka bo Tomka nie chcieli wpuścić na bramkach Ty znasz właściciela gwarka a My płaciliśmy wstęp????????????????? tak mu się wydaje że zna po prostu dał mu 500PLN i młody wlazł
Guregoru Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 jaja jak berety To powinieneś iść do lekarza [br]Dopisany: 19 Luty 2010, 15:01_________________________________________________ ale się Glutosław podgotował :polew: :polew: czyli musi coś w tym być :mysli: bo ten mój kumpel to tylko w piątki i soboty rozbija się po klubach Może mnie widział w niedzielę bo latałem w kurtce po klubie jak szukałem właściciela gwarka bo Tomka nie chcieli wpuścić na bramkach Ty znasz właściciela gwarka a My płaciliśmy wstęp????????????????? za bardzo go pupa bolał, żebyśmy wszyscy za free weszli Tak a na drugi raz ty będziesz pracował a my włazimy za free [br]Dopisany: 19 Luty 2010, 15:06_________________________________________________ jaja jak berety To powinieneś iść do lekarza [br]Dopisany: 19 Luty 2010, 15:01_________________________________________________ ale się Glutosław podgotował :polew: :polew: czyli musi coś w tym być :mysli: bo ten mój kumpel to tylko w piątki i soboty rozbija się po klubach Może mnie widział w niedzielę bo latałem w kurtce po klubie jak szukałem właściciela gwarka bo Tomka nie chcieli wpuścić na bramkach Ty znasz właściciela gwarka a My płaciliśmy wstęp????????????????? tak mu się wydaje że zna po prostu dał mu 500PLN i młody wlazł Tomek nie wlazł bo go nie znalazłem dopiero później się z nim poznałem jak Tomek już poszedł do domu
piterra Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 poznałeś się z jego wackiem :polew: :polew: :polew:
Pucek Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 poznałeś się z jego wackiem :polew: :polew: :polew:
piterra Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 i teraz jesteś jego najlepszym kumplem :mysli:
Guregoru Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 poznałeś się z jego wackiem :polew: :polew: :polew: Ale masz zryte marzenia
diman Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 no to teraz cza zrobic jakas impreze w gwarku jak guru ma takie znajomosci
Rekomendowane odpowiedzi