Pucek Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 jeszcze 5 lat i czarnych będę miał mniej niż siwych teraz już wiem dlaczego tak narzekasz na CZARNE b7 masz kompleksy :>
miron78 Opublikowano 21 Lutego 2010 Autor Opublikowano 21 Lutego 2010 Pucek lubi na podłodze... nie tylko ja lubię na podłodze :polew: królu też, no i Gregory a z dziewczynami gdzie lubisz
Pucek Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Pucek lubi na podłodze... nie tylko ja lubię na podłodze :polew: królu też, no i Gregory :polew: oczywiście S P A Ć :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 21 Lutego 2010 Autor Opublikowano 21 Lutego 2010 jeszcze 5 lat i czarnych będę miał mniej niż siwych teraz już wiem dlaczego tak narzekasz na CZARNE b7 masz kompleksy :> ja to siwiec zacząłem od momentu jak forum powstało
Pucek Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Pucek lubi na podłodze... nie tylko ja lubię na podłodze :polew: królu też, no i Gregory a z dziewczynami gdzie lubisz a z dziewczynami to tego nie robię żadna mnie nie chce [br]Dopisany: 21 Luty 2010, 21:57_________________________________________________ jeszcze 5 lat i czarnych będę miał mniej niż siwych teraz już wiem dlaczego tak narzekasz na CZARNE b7 masz kompleksy :> ja to siwiec zacząłem od momentu jak forum powstało i NOKIĘ :>
Guregoru Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Pucek lubi na podłodze... nie tylko ja lubię na podłodze :polew: królu też, no i Gregory :polew: oczywiście S P A Ć :gwizdanie: Jasne jasne
miron78 Opublikowano 21 Lutego 2010 Autor Opublikowano 21 Lutego 2010 Pucol - do SK jedziesz we wtorek ?
Pucek Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Pucek lubi na podłodze... nie tylko ja lubię na podłodze :polew: królu też, no i Gregory :polew: oczywiście S P A Ć :gwizdanie: Jasne jasne a kto spał na łóżku? no i z KIM Glutosław + SoMeS
Pucek Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Pucol - do SK jedziesz we wtorek ? nie, nie chcę żebyś został wyprzedzony przez mojego parcha
Skydiver Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 I po robocie ........... :gwizdanie: Jeżeli chodzi o spam to widze szału ni ma
Pucek Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Glutosław + SoMeS kiedy ? u Dimana :naughty: a jak im dobrze było
miron78 Opublikowano 21 Lutego 2010 Autor Opublikowano 21 Lutego 2010 Pucol - do SK jedziesz we wtorek ? nie, nie chcę żebyś został wyprzedzony przez mojego parcha no to nie pojadę na luzie
Guregoru Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Pucek lubi na podłodze... nie tylko ja lubię na podłodze :polew: królu też, no i Gregory :polew: oczywiście S P A Ć :gwizdanie: Jasne jasne a kto spał na łóżku? no i z KIM Glutosław + SoMeS Dobra dobra my się trzymaliśmy od siebie z daleka za to wy nie mieliście już tyle miejsca
miron78 Opublikowano 21 Lutego 2010 Autor Opublikowano 21 Lutego 2010 I po robocie ........... :gwizdanie: Jeżeli chodzi o spam to widze szału ni ma bo na Ciebie czekamy
Pucek Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Miron, a na poważnie to niestety nie, Ty jedziesz to ja nie mogę, za dużo śmiechu by było mam drugą zmianę[br]Dopisany: 21 Luty 2010, 22:02_________________________________________________ I po robocie ........... :gwizdanie: Jeżeli chodzi o spam to widze szału ni ma bo na Ciebie czekamy no bo z kogoś trzeba się śmiać
miron78 Opublikowano 21 Lutego 2010 Autor Opublikowano 21 Lutego 2010 Pucek a ja już teraz w piątek na letnich byłem na 18
Pucek Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Pucek lubi na podłodze... nie tylko ja lubię na podłodze :polew: królu też, no i Gregory :polew: oczywiście S P A Ć :gwizdanie: Jasne jasne a kto spał na łóżku? no i z KIM Glutosław + SoMeS Dobra dobra my się trzymaliśmy od siebie z daleka za to wy nie mieliście już tyle miejsca tej nocy to królu miał jakieś dziwne zapędy [br]Dopisany: 21 Luty 2010, 22:04_________________________________________________ Pucek a ja już teraz w piątek na letnich byłem na 18 taaaaa ciekawe skąd u Ciebie 18stki :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi