Skydiver Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Jakiś sq.....rwiel za.........bał dzieciakom dzisiaj sanki cała zimę nikomu nie przeszkadzały ...... taka spokojna dzielnica
miron78 Opublikowano 21 Lutego 2010 Autor Opublikowano 21 Lutego 2010 ciekawe skąd u Ciebie 18stki byś był - byś wiedział
Guregoru Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Pucek lubi na podłodze... nie tylko ja lubię na podłodze :polew: królu też, no i Gregory :polew: oczywiście S P A Ć :gwizdanie: Jasne jasne a kto spał na łóżku? no i z KIM Glutosław + SoMeS Dobra dobra my się trzymaliśmy od siebie z daleka za to wy nie mieliście już tyle miejsca tej nocy to królu miał jakieś dziwne zapędy :polew:
miron78 Opublikowano 21 Lutego 2010 Autor Opublikowano 21 Lutego 2010 Jakiś sq.....rwiel za.........bał dzieciakom dzisiaj sanki cała zimę nikomu nie przeszkadzały ...... taka spokojna dzielnica to sobie dzisiaj nie pośmigałeś ;(
Guregoru Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Jakiś sq.....rwiel za.........bał dzieciakom dzisiaj sanki cała zimę nikomu nie przeszkadzały ...... taka spokojna dzielnica Sikornik spokojną dzielnicą ciekawe skąd u Ciebie 18stki byś był - byś wiedział Zabrał Dorocie z corsy
Skydiver Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Jakiś sq.....rwiel za.........bał dzieciakom dzisiaj sanki cała zimę nikomu nie przeszkadzały ...... taka spokojna dzielnica to sobie dzisiaj nie pośmigałeś ;( Jak napisałem dzieciakom nie mnie
Guregoru Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Zabrał Dorocie z corsy kapuś Sorry nie wiedziałem że to tajemnica
Pucek Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Jakiś sq.....rwiel za.........bał dzieciakom dzisiaj sanki cała zimę nikomu nie przeszkadzały ...... taka spokojna dzielnica to sobie dzisiaj nie pośmigałeś ;( te sanki to miał chyba z turbodoładowaniem Miron, coś Ty znowu wymyślił :> aaaa takie buty, przeca w corsie nie ma 18stek
miron78 Opublikowano 21 Lutego 2010 Autor Opublikowano 21 Lutego 2010 Jakiś sq.....rwiel za.........bał dzieciakom dzisiaj sanki cała zimę nikomu nie przeszkadzały ...... taka spokojna dzielnica to sobie dzisiaj nie pośmigałeś ;( Jak napisałem dzieciakom nie mnie no wie.......... ale im za***ali sanki przez co pożyczyć Ci ich nie mogli :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Jakiś sq.....rwiel za.........bał dzieciakom dzisiaj sanki cała zimę nikomu nie przeszkadzały ...... taka spokojna dzielnica to sobie dzisiaj nie pośmigałeś ;( Jak napisałem dzieciakom nie mnie no wie.......... ale im za***ali sanki przez co pożyczyć Ci ich nie mogli :gwizdanie: A na sankach miał pewnie złożony spadochron i tylko czekał żeby wyskoczyć sobie na jakąś górkę
krolu Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Pucek - nie mierz mnie swoją różową miarą
Guregoru Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Pucek - nie mierz mnie swoją różową miarą Nawet sobie mierzyliście
Pucek Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Pucek - nie mierz mnie swoją różową miarą mam Ci przypomnieć kto zapierał się że śpi na łóżku? a kto potem prosił żeby mógł spać obok mnie i Gregora na podłodze? temat chyba zakończony
miron78 Opublikowano 21 Lutego 2010 Autor Opublikowano 21 Lutego 2010 Pucek - nie mierz mnie swoją różową miarą Nawet sobie mierzyliście
krolu Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Pucek - nie mierz mnie swoją różową miarą mam Ci przypomnieć kto zapierał się że śpi na łóżku? a kto potem prosił żeby mógł spać obok mnie i Gregora na podłodze? temat chyba zakończony już Ci to tłumaczyłem to...
Skydiver Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Jakiś sq.....rwiel za.........bał dzieciakom dzisiaj sanki cała zimę nikomu nie przeszkadzały ...... taka spokojna dzielnica to sobie dzisiaj nie pośmigałeś ;( Jak napisałem dzieciakom nie mnie no wie.......... ale im za***ali sanki przez co pożyczyć Ci ich nie mogli :gwizdanie: A na sankach miał pewnie złożony spadochron i tylko czekał żeby wyskoczyć sobie na jakąś górkę Spadochron jak spadochron ale miały webasto ;( ;( ;(
Pucek Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Pucek - nie mierz mnie swoją różową miarą mam Ci przypomnieć kto zapierał się że śpi na łóżku? a kto potem prosił żeby mógł spać obok mnie i Gregora na podłodze? temat chyba zakończony już Ci to tłumaczyłem to... spoko, nie chciałeś żeby Glutosław przeorał Ci dupsko
Guregoru Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Pucek - nie mierz mnie swoją różową miarą mam Ci przypomnieć kto zapierał się że śpi na łóżku? a kto potem prosił żeby mógł spać obok mnie i Gregora na podłodze? temat chyba zakończony już Ci to tłumaczyłem to... Już się nawet kreci w odpowiedziach Jakiś sq.....rwiel za.........bał dzieciakom dzisiaj sanki cała zimę nikomu nie przeszkadzały ...... taka spokojna dzielnica to sobie dzisiaj nie pośmigałeś ;( Jak napisałem dzieciakom nie mnie no wie.......... ale im za***ali sanki przez co pożyczyć Ci ich nie mogli :gwizdanie: A na sankach miał pewnie złożony spadochron i tylko czekał żeby wyskoczyć sobie na jakąś górkę Spadochron jak spadochron ale miały webasto ;( ;( ;( [br]Dopisany: 21 Luty 2010, 22:16_________________________________________________ Pucek - nie mierz mnie swoją różową miarą mam Ci przypomnieć kto zapierał się że śpi na łóżku? a kto potem prosił żeby mógł spać obok mnie i Gregora na podłodze? temat chyba zakończony już Ci to tłumaczyłem to... spoko, nie chciałeś żeby Glutosław przeorał Ci dupsko
miron78 Opublikowano 21 Lutego 2010 Autor Opublikowano 21 Lutego 2010 Jakiś sq.....rwiel za.........bał dzieciakom dzisiaj sanki cała zimę nikomu nie przeszkadzały ...... taka spokojna dzielnica to sobie dzisiaj nie pośmigałeś ;( Jak napisałem dzieciakom nie mnie no wie.......... ale im za***ali sanki przez co pożyczyć Ci ich nie mogli :gwizdanie: A na sankach miał pewnie złożony spadochron i tylko czekał żeby wyskoczyć sobie na jakąś górkę Spadochron jak spadochron ale miały webasto ;( ;( ;( to może ich nie ukradli tylko się zjarały
Rekomendowane odpowiedzi