Pucek Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 eee to szybko mówisz że coś ciekawego leci :gwizdanie:
diman Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 eee to szybko mówisz że coś ciekawego leci :gwizdanie: no wlasnie nic ciekawego gadzet dobra spadam spac nara
Pucek Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 "Dziadki" [br]Dopisany: 21 Luty 2010, 23:26_________________________________________________ eee to szybko mówisz że coś ciekawego leci :gwizdanie: no wlasnie nic ciekawego gadzet dobra spadam spac nara
Guregoru Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 eee to szybko mówisz że coś ciekawego leci :gwizdanie: no wlasnie nic ciekawego gadzet dobra spadam spac nara [br]Dopisany: 21 Luty 2010, 23:32_________________________________________________Miron widzę że cię nie ma ale i tak wiem że jeszcze dzisiaj będziesz to tobie też
Pucek Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 eee to szybko mówisz że coś ciekawego leci :gwizdanie: no wlasnie nic ciekawego gadzet dobra spadam spac nara [br]Dopisany: 21 Luty 2010, 23:32_________________________________________________Miron widzę że cię nie ma ale i tak wiem że jeszcze dzisiaj będziesz to tobie też fioletowy na bank się pojawi, no chyba że dostał dobrą propozycję
Guregoru Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 eee to szybko mówisz że coś ciekawego leci :gwizdanie: no wlasnie nic ciekawego gadzet dobra spadam spac nara [br]Dopisany: 21 Luty 2010, 23:32_________________________________________________Miron widzę że cię nie ma ale i tak wiem że jeszcze dzisiaj będziesz to tobie też fioletowy na bank się pojawi, no chyba że dostał dobrą propozycję On forum przedkłada nad każdą propozycję to jeszcze dziś będzie
Pucek Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 eee to szybko mówisz że coś ciekawego leci :gwizdanie: no wlasnie nic ciekawego gadzet dobra spadam spac nara [br]Dopisany: 21 Luty 2010, 23:32_________________________________________________Miron widzę że cię nie ma ale i tak wiem że jeszcze dzisiaj będziesz to tobie też fioletowy na bank się pojawi, no chyba że dostał dobrą propozycję On forum przedkłada nad każdą propozycję to jeszcze dziś będzie mocną ma psychikę
Guregoru Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 eee to szybko mówisz że coś ciekawego leci :gwizdanie: no wlasnie nic ciekawego gadzet dobra spadam spac nara [br]Dopisany: 21 Luty 2010, 23:32_________________________________________________Miron widzę że cię nie ma ale i tak wiem że jeszcze dzisiaj będziesz to tobie też fioletowy na bank się pojawi, no chyba że dostał dobrą propozycję On forum przedkłada nad każdą propozycję to jeszcze dziś będzie mocną ma psychikę Albo słabe co innego :polew:
Pucek Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 eee to szybko mówisz że coś ciekawego leci :gwizdanie: no wlasnie nic ciekawego gadzet dobra spadam spac nara [br]Dopisany: 21 Luty 2010, 23:32_________________________________________________Miron widzę że cię nie ma ale i tak wiem że jeszcze dzisiaj będziesz to tobie też fioletowy na bank się pojawi, no chyba że dostał dobrą propozycję On forum przedkłada nad każdą propozycję to jeszcze dziś będzie mocną ma psychikę Albo słabe co innego :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: najwidoczniej :> ale się zdziwi jak to przeczyta
Guregoru Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 eee to szybko mówisz że coś ciekawego leci :gwizdanie: no wlasnie nic ciekawego gadzet dobra spadam spac nara [br]Dopisany: 21 Luty 2010, 23:32_________________________________________________Miron widzę że cię nie ma ale i tak wiem że jeszcze dzisiaj będziesz to tobie też fioletowy na bank się pojawi, no chyba że dostał dobrą propozycję On forum przedkłada nad każdą propozycję to jeszcze dziś będzie mocną ma psychikę Albo słabe co innego :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: najwidoczniej :> ale się zdziwi jak to przeczyta Wiesz w końcu jak by nie patrzeć to ma najmocniejszy silnik na Śląskich a to może wynikać z jakichś kompleksów :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 eee to szybko mówisz że coś ciekawego leci :gwizdanie: no wlasnie nic ciekawego gadzet dobra spadam spac nara [br]Dopisany: 21 Luty 2010, 23:32_________________________________________________Miron widzę że cię nie ma ale i tak wiem że jeszcze dzisiaj będziesz to tobie też fioletowy na bank się pojawi, no chyba że dostał dobrą propozycję On forum przedkłada nad każdą propozycję to jeszcze dziś będzie mocną ma psychikę Albo słabe co innego :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: najwidoczniej :> ale się zdziwi jak to przeczyta Wiesz w końcu jak by nie patrzeć to ma najmocniejszy silnik na Śląskich a to może wynikać z jakichś kompleksów :gwizdanie: noo wsumie fakt w takim razie Królu będzie miał........
Guregoru Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 eee to szybko mówisz że coś ciekawego leci :gwizdanie: no wlasnie nic ciekawego gadzet dobra spadam spac nara [br]Dopisany: 21 Luty 2010, 23:32_________________________________________________Miron widzę że cię nie ma ale i tak wiem że jeszcze dzisiaj będziesz to tobie też fioletowy na bank się pojawi, no chyba że dostał dobrą propozycję On forum przedkłada nad każdą propozycję to jeszcze dziś będzie mocną ma psychikę Albo słabe co innego :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: najwidoczniej :> ale się zdziwi jak to przeczyta Wiesz w końcu jak by nie patrzeć to ma najmocniejszy silnik na Śląskich a to może wynikać z jakichś kompleksów :gwizdanie: noo wsumie fakt w takim razie Królu będzie miał........ :polew: :polew: to mnie zmiażdżyło teraz normalnie :polew: :polew:
krolu Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 w takim razie Królu będzie miał........ :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: zapytaj się Ani :gwizdanie: :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Guru, no co, patrząc na Twoją teorię to tak musi być :> w takim razie Królu będzie miał........ :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: zapytaj się Ani :gwizdanie: :gwizdanie: mówisz...ale ona mi kiedyś mówiła że nie mogła znaleźć...
Guregoru Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 w takim razie Królu będzie miał........ :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: zapytaj się Ani :gwizdanie: :gwizdanie: Od razu zwęszył temat :polew:[br]Dopisany: 21 Luty 2010, 23:53_________________________________________________ Guru, no co, patrząc na Twoją teorię to tak musi być :>
krolu Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Guru, no co, patrząc na Twoją teorię to tak musi być :> w takim razie Królu będzie miał........ :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: zapytaj się Ani :gwizdanie: :gwizdanie: mówisz...ale ona mi kiedyś mówiła że nie mogła znaleźć... bo myślała, że to noga...
Guregoru Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 w takim razie Królu będzie miał........ :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: zapytaj się Ani :gwizdanie: :gwizdanie: mówisz...ale ona mi kiedyś mówiła że nie mogła znaleźć... No i to podważa moją teorię
Pucek Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Guru, no co, patrząc na Twoją teorię to tak musi być :> w takim razie Królu będzie miał........ :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: zapytaj się Ani :gwizdanie: :gwizdanie: mówisz...ale ona mi kiedyś mówiła że nie mogła znaleźć... bo myślała, że to noga... może kiedyś pokażesz i się pochwalisz :polew: :polew: :polew: :polew:
Guregoru Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Guru, no co, patrząc na Twoją teorię to tak musi być :> w takim razie Królu będzie miał........ :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: zapytaj się Ani :gwizdanie: :gwizdanie: mówisz...ale ona mi kiedyś mówiła że nie mogła znaleźć... bo myślała, że to noga... Oooooo k**wa :polew: nie mogę :polew:[br]Dopisany: 21 Luty 2010, 23:54_________________________________________________ Guru, no co, patrząc na Twoją teorię to tak musi być :> w takim razie Królu będzie miał........ :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: zapytaj się Ani :gwizdanie: :gwizdanie: mówisz...ale ona mi kiedyś mówiła że nie mogła znaleźć... bo myślała, że to noga... może kiedyś pokażesz i się pochwalisz :polew: :polew: :polew: :polew: Chyba nogę
Rekomendowane odpowiedzi