krolu Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 może kiedyś pokażesz i się pochwalisz :polew: :polew: :polew: :polew: d*pa by ci pękła :polew:
Guregoru Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 może kiedyś pokażesz i się pochwalisz :polew: :polew: :polew: :polew: pupa by ci pękła :polew: Ja pier**le :polew:
Pucek Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 może kiedyś pokażesz i się pochwalisz :polew: :polew: :polew: :polew: pupa by ci pękła :polew: mały nie znaczy zły :polew:
krolu Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 GURU k**wa MODERATORZE... naucz się cytować.. nic nie idzie przeczytać... :thumbdown: :thumbdown:
Guregoru Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 może kiedyś pokażesz i się pochwalisz :polew: :polew: :polew: :polew: pupa by ci pękła :polew: mały nie znaczy zły :polew: Tylko się obija o ścianki [br]Dopisany: 21 Luty 2010, 23:56_________________________________________________ GURU ku***a MODERATORZE... naucz się cytować.. nic nie idzie przeczytać... :thumbdown: :thumbdown:
krolu Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 ja wystartuję o klubowicza... przywazelinuję się o moderatora i będę ci te posty wy***rdalał do kosza... :wallbash: :wallbash: :wallbash:[br]Dopisany: 21 Luty 2010, 23:58_________________________________________________na każdym innym forum był by za to kropek... a tu moderator jawnie tnie w chOOJa...
Pucek Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 ja wystartuję o klubowicza... przywazelinuję się o moderatora i będę ci te posty wy***rdalał do kosza... :wallbash: :wallbash: :wallbash:[br]Dopisany: 21 Luty 2010, 23:58_________________________________________________na każdym innym forum był by za to kropek... a tu moderator jawnie tnie w chOOJa...
Guregoru Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 ja wystartuję o klubowicza... przywazelinuję się o moderatora i będę ci te posty wy***rdalał do kosza... :wallbash: :wallbash: :wallbash: Chciałbyś co na każdym innym forum był by za to kropek... a tu moderator jawnie tnie w chOOJa... Długie cytowanie można przyjąć od np 8 cytatów a nie jak zacytuję 4 [br]Dopisany: 21 Luty 2010, 23:59_________________________________________________Ps. Tutaj pisze się "chOOOOja"
Pucek Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 [br]_________________________________________________ GURU ku***a MODERATORZE... naucz się cytować.. a Ty wiesz że nie pisze się dużymi literami???
Guregoru Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Krolu się chyba zdenerwował i poszedł sobie zwalić [br]Dopisany: 22 Luty 2010, 00:05_________________________________________________ [br]_________________________________________________ GURU ku***a MODERATORZE... naucz się cytować.. a Ty wiesz że nie pisze się dużymi literami??? :polew:
krolu Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 [br]_________________________________________________ GURU ku***a MODERATORZE... naucz się cytować.. a Ty wiesz że nie pisze się dużymi literami??? Ale ja wyraźnie krzyczę... [br]Dopisany: 22 Luty 2010, 00:06_________________________________________________czemu nie mogę ignorować GURU??? :thumbdown:
mech15 Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 witka ja wystartuję o klubowicza... przywazelinuję się o moderatora i będę ci te posty wy***rdalał do kosza... :wallbash: :wallbash: :wallbash: Chciałbyś co na każdym innym forum był by za to kropek... a tu moderator jawnie tnie w chOOJa... Długie cytowanie można przyjąć od np 8 cytatów a nie jak zacytuję 4 [br]Dopisany: 21 Luty 2010, 23:59_________________________________________________Ps. Tutaj pisze się "chOOOOja" chOOOOja napisałeś w 00:00 godzinie-prawdziwy audi fan dobrze, że co poniektórym przycinało dziś forum bo bym odpuścił nadrabianie tego spamu co to za ludzie??
Pucek Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 [br]_________________________________________________ GURU ku***a MODERATORZE... naucz się cytować.. a Ty wiesz że nie pisze się dużymi literami??? Ale ja wyraźnie krzyczę... [br]Dopisany: 22 Luty 2010, 00:06_________________________________________________czemu nie mogę ignorować GURU??? :thumbdown: bo jest moderatorem
Guregoru Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 chOOOOja napisałeś w 00:00 godzinie-prawdziwy audi fan co to za ludzie?? A takich tam dwóch pedałków....... ale i tak ich lubimy :polew:
Pucek Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 mech15 to takie dwa pionki :gwizdanie: nic ważni kolesie :>
krolu Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 co to za ludzie?? od lewej Miron i Diman
Guregoru Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 [br]_________________________________________________ GURU ku***a MODERATORZE... naucz się cytować.. a Ty wiesz że nie pisze się dużymi literami??? Ale ja wyraźnie krzyczę... [br]Dopisany: 22 Luty 2010, 00:06_________________________________________________czemu nie mogę ignorować GURU??? :thumbdown: bo jest moderatorem Fajnie nie
Pucek Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 co to za ludzie?? od lewej Miron i Diman po co mówisz? może to szpieg z ełu i teraz będzie ich ścigał
mech15 Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 mech15 to takie dwa pionki :gwizdanie: nic ważni kolesie :> wiem, że na jednego z nich wołacie "kolega", jest on dobrze znany w undergroundowym półświatku (jednoosobowy półświatek) śląskich posiadaczy trzylitrowych uturbionych dyzli, gdzie wołają na niego siwy miron, tylko który to?? :decayed: [br]Dopisany: 22 Luty 2010, 00:14_________________________________________________ co to za ludzie?? od lewej Miron i Diman po co mówisz? może to szpieg z ełu i teraz będzie ich ścigał szpieguje online na śląsku :polew:
Rekomendowane odpowiedzi