Guregoru Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 zobaczę czy dam radę Jak będzie ci zależało to dasz Ten to zawsze Swoje 5groszy wsadzi :gwizdanie: He he i Ty przeciwko mnie Jak wszyscy :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 22 Lutego 2010 Autor Opublikowano 22 Lutego 2010 Mirek a spotkałeś sie z tym ze ktos przekładał tą ramke alu w b7 co jest na air bagu kierowcy ? chodzi o samą ramke bo kumpel ogladał kierownice i nie wiedział ze poducha jest odkręcona i mu wypadała na ziemie 3 takie grube rysy są na tej ramce teraz i nie fajnie to wyglada a ku...a jak nowa była
Skydiver Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 He he i Ty przeciwko mnie Jak wszyscy :gwizdanie: I tu bym się z Toba zgodził
Guregoru Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 He he i Ty przeciwko mnie Jak wszyscy :gwizdanie: I tu bym się z Toba zgodził
miron78 Opublikowano 22 Lutego 2010 Autor Opublikowano 22 Lutego 2010 W 2:04 jest glutosław widzę, że bym się do filmiku ze skokiem do piwnicy załapał
Skydiver Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 W 2:04 jest glutosław widzę, że bym się do filmiku ze skokiem do piwnicy załapał No tak Miron miał byś swoją wejściówke (wpadkę)
MAJKI Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 Mirek a spotkałeś sie z tym ze ktos przekładał tą ramke alu w b7 co jest na air bagu kierowcy ? chodzi o samą ramke bo kumpel ogladał kierownice i nie wiedział ze poducha jest odkręcona i mu wypadała na ziemie 3 takie grube rysy są na tej ramce teraz i nie fajnie to wyglada a ku...a jak nowa była Trza bedzie cos porezac i z mojego starego air bagu to zmienic to kupowato to wygląda, ale mam piane dalej
miron78 Opublikowano 22 Lutego 2010 Autor Opublikowano 22 Lutego 2010 ale mam piane dalej się nie dziwie [br]Dopisany: 22 Luty 2010, 22:53_________________________________________________mam nadzieje, że moje jutrzejsze rezanie obejdzie sie bez niespodzianek
MAJKI Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 ale mam piane dalej się nie dziwie [br]Dopisany: 22 Luty 2010, 22:53_________________________________________________mam nadzieje, że moje jutrzejsze rezanie obejdzie sie bez niespodzianek Wtryski? Bedzie dobrze Powodzenia ja spadam spac
miron78 Opublikowano 22 Lutego 2010 Autor Opublikowano 22 Lutego 2010 13 miron [br]Dopisany: 22 Luty 2010, 22:58_________________________________________________ ale mam piane dalej się nie dziwie [br]Dopisany: 22 Luty 2010, 22:53_________________________________________________mam nadzieje, że moje jutrzejsze rezanie obejdzie sie bez niespodzianek Wtryski? Bedzie dobrze Powodzenia ja spadam spac tak - wtryski do jutra
miron78 Opublikowano 22 Lutego 2010 Autor Opublikowano 22 Lutego 2010 :polew: Trzech facetów siedzi w barze ostro podpitych.. Nagle jeden z nich mówi: -Wiecie chlopaki jaka ja mam brzydka zone? Juz nie moge na nia patrzec. Na to drugi facet: -Ty ****a masz brzydka zone? Stary ja to mam dopiero brzydka...... Trzeci sie wtraca i mówi: -Panowie co wy wogóle gadacie chcecie zobaczyc moja zone? Prawdziwego potwora? to chodzcie I poszli wszyscy do koleszki do domu Wchodza. Facet odsuwa stól w pokoju, sciaga dywan i otwiera wielka klape w podlodze.. I krzyczy: -STAAARRRRAAAA -STAAARRRAAA WYCHODZ!!! A tam glos: -Ze szmata na glowie czy bez? On na to: -Bez, bede cie pokazywal, a nie ruchal.
Skydiver Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 :polew: Trzech facetów siedzi w barze ostro podpitych.. Nagle jeden z nich mówi: -Wiecie chlopaki jaka ja mam brzydka zone? Juz nie moge na nia patrzec. Na to drugi facet: -Ty ****a masz brzydka zone? Stary ja to mam dopiero brzydka...... Trzeci sie wtraca i mówi: -Panowie co wy wogóle gadacie chcecie zobaczyc moja zone? Prawdziwego potwora? to chodzcie I poszli wszyscy do koleszki do domu Wchodza. Facet odsuwa stól w pokoju, sciaga dywan i otwiera wielka klape w podlodze.. I krzyczy: -STAAARRRRAAAA -STAAARRRAAA WYCHODZ!!! A tam glos: -Ze szmata na glowie czy bez? On na to: -Bez, bede cie pokazywal, a nie ruchal.
miron78 Opublikowano 22 Lutego 2010 Autor Opublikowano 22 Lutego 2010 masz pecha - bo tu cisza dzisiej
Pucek Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 masz pecha - bo tu cisza dzisiej w sumie to dobrze :gwizdanie: muszę co nieco przemyśleć :> jak na taką ciszę to i tak parę stron wpadło
Rekomendowane odpowiedzi