Skydiver Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 Brakło Pitka on by tu zrobił porządek
Skydiver Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 Pucek poignorował ludzi i nie ma się kto z nim przywitać
Pucek Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 Pucek poignorował ludzi i nie ma się kto z nim przywitać i żal Ci dupsko ściska :>
kris_kilt Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 Pucek _________________________________________________ jak macie chwilę że nic się nie dzieje , chcecie sobie poprawić humor to polecam bash.org.pl (dział "top") najlepiej , lepsze niż nie jedna komedia
Pucek Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 Pucek _________________________________________________ jak macie chwilę że nic się nie dzieje , chcecie sobie poprawić humor to polecam bash.org.pl (dział "top") najlepiej , lepsze niż nie jedna komedia niestety nie ma czasu na takie strony, za chwilę spadam do roboty więc lipa :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 23 Lutego 2010 Autor Opublikowano 23 Lutego 2010 Pucek poignorował ludzi i nie ma się kto z nim przywitać czesć ludziska
miron78 Opublikowano 23 Lutego 2010 Autor Opublikowano 23 Lutego 2010 Pucek poignorował ludzi i nie ma się kto z nim przywitać i żal Ci dupsko ściska :> a Ty jakim cudem widzisz jego posty
krolu Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 Krolu , w tą niedziele byłem na giełdzie z tym radiem wkońcu , znalazłem kolesia , wymienił mi radio (na dokładnie taki sam model tylko rozkodowane i z podanym kodem). Koszt - 50 PLN , mi tam pasuje , ważne że wkońcu coś gra Szkoda, że nie udało się tego zrobić za free... a już nie raz róźne modele rozkodowywałem... Sky - ja już raz Krola wyprowadzilem z równowagi troche sie spienil nasz kolega ...tak że luzik chłopaki, luzik :polew: fakt udało ci się , ale i tak to potem wziąłem na zimno - więc 0 urazy (z mojej strony)
miron78 Opublikowano 23 Lutego 2010 Autor Opublikowano 23 Lutego 2010 ale i tak to potem wziąłem na zimno - więc 0 urazy tak nie może być - dowal mu
krolu Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 Pucek - ten linoskoczek, tez mnie denerwuje jego drwinami... co gorsza drwi z tego czego nie ma :gwizdanie: :gwizdanie: więc w sumie żal mu d*pę ściska... Krolu weź to na chłodno i przeanalizuj ...... też jesteś impulsywny ale ogólnie nie dajesz się tak do końca ponieść ....... Zauważ że pucek jedzie po wszystkich jak po burej suce ...... wyzywa od gejów pedałów itd .... Ogólnie kazdy wie ze to sa jaja ale jak po nim ktoś pojedzie to ........ Więc możesz wrzucić spokojnie na luz Sky... jak to już było jakiś czas temu... wchodzisz na forum a tu zaraz każdy najazd na ciebie bo robisz tak samo - coś w tym jest a po Glucie każdy jedzie, więc to że pucek wyzywa go od pedałów to ich sprawa... jest taki przysłowie "kto się lubi ten się czubi" chłopak po prostu czuje "mięte" :polew: zaraz mi Pucek pojedzie
miron78 Opublikowano 23 Lutego 2010 Autor Opublikowano 23 Lutego 2010 może będa dwa dymy jednocześnie :polew:
krolu Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 może będa dwa dymy jednocześnie :polew: Ja widzę co najmniej 4 :polew: Linoskoczek vs Ja Biszkopt vs Ja Pucek vs Ja Glut vs Ja
miron78 Opublikowano 23 Lutego 2010 Autor Opublikowano 23 Lutego 2010 może będa dwa dymy jednocześnie :polew: Ja widzę co najmniej 4 :polew: Linoskoczek vs Ja Biszkopt vs Ja Pucek vs Ja Glut vs Ja to ja nie wypisuję
krolu Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 może będa dwa dymy jednocześnie :polew: Ja widzę co najmniej 4 :polew: Linoskoczek vs Ja Biszkopt vs Ja Pucek vs Ja Glut vs Ja to ja nie wypisuję ten "ja" to jakiś aspołeczny jest z każdym się kłoci... :gwizdanie: jakiś się przydał albo coś :gwizdanie:
krolu Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 towarzyszu - piszcie coś bo strony trzeba nabijać ... inaczej nasz plan legnie w gruzach...
miron78 Opublikowano 23 Lutego 2010 Autor Opublikowano 23 Lutego 2010 towarzyszu - piszcie coś bo strony trzeba nabijać ... inaczej nasz plan legnie w gruzach... nasz plan już dawno wykonany i zrealizowany teraz to już na lukaza lecimy :>
krolu Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 towarzyszu - piszcie coś bo strony trzeba nabijać ... inaczej nasz plan legnie w gruzach... nasz plan już dawno wykonany i zrealizowany teraz to już na lukaza lecimy :> a to idę, tylko pamiętaj Vipy- dziś na Sk wpadają umytymi furami - ja już myłem dziś znów
miron78 Opublikowano 23 Lutego 2010 Autor Opublikowano 23 Lutego 2010 towarzyszu - piszcie coś bo strony trzeba nabijać ... inaczej nasz plan legnie w gruzach... nasz plan już dawno wykonany i zrealizowany teraz to już na lukaza lecimy :> a to idę, tylko pamiętaj Vipy- dziś na Sk wpadają umytymi furami - ja już myłem dziś znów no to musze status zmienić
Rekomendowane odpowiedzi