miron78 Opublikowano 2 Marca 2010 Autor Opublikowano 2 Marca 2010 wpadnij w piątek to się pogada i poogląda ta Twoją maszyne
dawcav6 Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 przyjade zresztą odezwe sie wcześniej może ktoś podepnie mi VAGa chciałbym obadać jak to wszystko wygląda narazie spadam pozdro wszystkim
mech15 Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 siema chłopaki co tam porabiacie?? miron-niezłą miałeś fazę na tej dyskotece :decayed:
miron78 Opublikowano 2 Marca 2010 Autor Opublikowano 2 Marca 2010 siema chłopaki co tam porabiacie?? miron-niezłą miałeś fazę na tej dyskotece :decayed: stary.............jaką faze - trzeźwiutki byłem
krolu Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 siema chłopaki co tam porabiacie?? miron-niezłą miałeś fazę na tej dyskotece :decayed: stary.............jaką faze - trzeźwiutki byłem taaaa :polew: :polew:
miron78 Opublikowano 2 Marca 2010 Autor Opublikowano 2 Marca 2010 :disgust:[br]Dopisany: 02 Marzec 2010, 13:30_________________________________________________Diman..............powiedz im
krolu Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 :disgust:[br]Dopisany: 02 Marzec 2010, 13:30_________________________________________________Diman..............powiedz im co, że jako jedyny nie śpiewałeś w aucie "hej sokoły" :gwizdanie: :polew: :polew:
miron78 Opublikowano 2 Marca 2010 Autor Opublikowano 2 Marca 2010 :polew:[br]Dopisany: 02 Marzec 2010, 14:20_________________________________________________Krolu jaka pogoda u Was dzisiaj
krolu Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 jestem nie dobry wiem - ale w czwartek skocze passatem na spota eu zobaczyć czy nasz koleżanka tam wpada :naughty: [br]Dopisany: 02 Marzec 2010, 14:20_________________________________________________ :polew:[br]Dopisany: 02 Marzec 2010, 14:20_________________________________________________Krolu jaka pogoda u Was dzisiaj Aktualne: Zachmurzenie Wiatr: zach. o prędkości 26 km/h Wilgotność: 52%
keżor Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 jestem nie dobry wiem - ale w czwartek skocze passatem na spota eu zobaczyć czy nasz koleżanka tam wpada :naughty: ja podjade ałdi tam są spoty audi śląsk , z ełu wpadają 3 auta
miron78 Opublikowano 2 Marca 2010 Autor Opublikowano 2 Marca 2010 lepiej się tam nie pokazuj bo nie będzie kamer i wiesz co..............
krolu Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 lepiej się tam nie pokazuj bo nie będzie kamer i wiesz co.............. kezor mnie obroni - :gwizdanie: :gwizdanie:
keżor Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 lepiej się tam nie pokazuj bo nie będzie kamer i wiesz co.............. kezor mnie obroni - :gwizdanie: :gwizdanie: za dwa miechy moge bronić wszystkich a teraz bez kamer to pierd**e :polew:
krolu Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 lepiej się tam nie pokazuj bo nie będzie kamer i wiesz co.............. kezor mnie obroni - :gwizdanie: :gwizdanie: za dwa miechy moge bronić wszystkich a teraz bez kamer to pierd**e :polew:
miron78 Opublikowano 2 Marca 2010 Autor Opublikowano 2 Marca 2010 lepiej się tam nie pokazuj bo nie będzie kamer i wiesz co.............. kezor mnie obroni - :gwizdanie: :gwizdanie: za dwa miechy moge bronić wszystkich a teraz bez kamer to pierd**e :polew: a co będzie za 2 miechy
keżor Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 lepiej się tam nie pokazuj bo nie będzie kamer i wiesz co.............. kezor mnie obroni - :gwizdanie: :gwizdanie: za dwa miechy moge bronić wszystkich a teraz bez kamer to pierd**e :polew: a co będzie za 2 miechy
Rekomendowane odpowiedzi