Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miron, to wyłącz lepiej też telefon :gwizdanie:

Pucek idź się golić i żelować :decayed:

nie mam maszynki...zapomniałem kupić :gwizdanie:

a tak w ogóle to kasa mi się prawie skończyła już :chytry:

ja ci jeszcze wiszę 5 zł to ci dziś oddam :decayed:[br]Dopisany: 03 Marzec 2010, 19:09_________________________________________________w piątek jest dzien kobiet - impreza ze streaptisem więc raczej odpada- chodźmy dziś :kox: :kox:

no to pucek jestes ustawiony na wieczor za tego piataka :polew::tongue4:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja nie jadę :tongue4:

pooowaaaażnie, jestem wykończony po robocie :rolleyes:

Opublikowano

ehhhhhhhhhh mięczaki - przez was będę się teraz uczyć :wallbash: :wallbash: :wallbash:
Opublikowano

ehhhhhhhhhh mięczaki - przez was będę się teraz uczyć :wallbash: :wallbash: :wallbash:

:polew:[br]Dopisany: 03 Marzec 2010, 19:56_________________________________________________nie wiem czemu ale mam przeczucie, że dziś byś coś Pucek wyrwał :decayed:[br]Dopisany: 03 Marzec 2010, 19:59_________________________________________________nigdy tam w środe nie byłem ale czy dziś jest odpowiedni dzień :mysli:[br]Dopisany: 03 Marzec 2010, 20:01_________________________________________________Pucek Ty będziesz wogóle spał przed jutrzejszym dniem :decayed:

Opublikowano

najlepszy :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 03 Marzec 2010, 20:02_________________________________________________to ja jade po was na knurów :decayed: :decayed:

Opublikowano

tak w ekipe iść byłoby fajnie :naughty:[br]Dopisany: 03 Marzec 2010, 20:04_________________________________________________

to ja jade po was na knurów

:decayed:

Opublikowano

tak w ekipe iść byłoby fajnie :naughty:

widziałem przez forum błysk w dimana oczach... a z pucka slaby negocjator jest... powiesz, mu że idziemy to pójdzie... kezor też zapewne.. jak jeszcze jest ktoś chętny to zapraszam ... gregroy siedzi na top 3 laski i spamuj możn chce na zywo zobaczyc
Opublikowano

jutro ciężki dzień

Opublikowano

:polew:[br]Dopisany: 03 Marzec 2010, 19:56_________________________________________________nie wiem czemu ale mam przeczucie, że dziś byś coś Pucek wyrwał :decayed:[br]Dopisany: 03 Marzec 2010, 19:59_________________________________________________nigdy tam w środe nie byłem ale czy dziś jest odpowiedni dzień :mysli:[br]Dopisany: 03 Marzec 2010, 20:01_________________________________________________Pucek Ty będziesz wogóle spał przed jutrzejszym dniem :decayed:

on dla spokoju ducha juz poszedl spac :tongue4::decayed:

Opublikowano

tak w ekipe iść byłoby fajnie :naughty:

widziałem przez forum błysk w dimana oczach... a z pucka slaby negocjator jest... powiesz, mu że idziemy to pójdzie... kezor też zapewne.. jak jeszcze jest ktoś chętny to zapraszam ... gregroy siedzi na top 3 laski i spamuj możn chce na zywo zobaczyc

:> :>

Opublikowano

jutro ciężki dzień

no ja za dużo wypisze, to cię może głowa bolec :gwizdanie: :gwizdanie:
Opublikowano

Imprezowicze kurna :decayed:

Opublikowano

nie no czuje się tak słabo że nawet nie myślę o wyrywaniu lasek, a Tobie królu się tak fajnie gada bo nigdzie nie robisz :naughty:

Miron - jest dobrze, ale jestem tak wykończony że jutro zabieram kasę i jadę na SG, wcale o tym nie myślę :naughty:

Opublikowano

ja ostatecznie mówię

jutro ciężki dzień, balować co parę dni też nie mogę tak więc sami rozumiecie :confused4:

no chyba, że mam jechać :polew:

Opublikowano

już widzę, że nici z tego... idę do czekolady... :hi:

Opublikowano
:(
Opublikowano

sam idziesz :mysli:

Opublikowano

sam idziesz :mysli:

nie z dimanem i mironem a właśnie na gg pisze niejaki gregory :gwizdanie: :decayed:
Opublikowano
:naughty:
Opublikowano

+ laski te co zawsze :gwizdanie:[br]Dopisany: 03 Marzec 2010, 20:17_________________________________________________"diman jest dostepny" :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: