diman Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 Miron, to wyłącz lepiej też telefon :gwizdanie: Pucek idź się golić i żelować nie mam maszynki...zapomniałem kupić :gwizdanie: a tak w ogóle to kasa mi się prawie skończyła już ja ci jeszcze wiszę 5 zł to ci dziś oddam [br]Dopisany: 03 Marzec 2010, 19:09_________________________________________________w piątek jest dzien kobiet - impreza ze streaptisem więc raczej odpada- chodźmy dziś :kox: no to pucek jestes ustawiony na wieczor za tego piataka
Pucek Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 ja nie jadę pooowaaaażnie, jestem wykończony po robocie
krolu Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 ja nie jadę pooowaaaażnie, jestem wykończony po robocie ehhhhhhhhhh mięczaki - przez was będę się teraz uczyć :wallbash:
miron78 Opublikowano 3 Marca 2010 Autor Opublikowano 3 Marca 2010 ja nie jadę pooowaaaażnie, jestem wykończony po robocie ehhhhhhhhhh mięczaki - przez was będę się teraz uczyć :wallbash: [br]Dopisany: 03 Marzec 2010, 19:56_________________________________________________nie wiem czemu ale mam przeczucie, że dziś byś coś Pucek wyrwał [br]Dopisany: 03 Marzec 2010, 19:59_________________________________________________nigdy tam w środe nie byłem ale czy dziś jest odpowiedni dzień [br]Dopisany: 03 Marzec 2010, 20:01_________________________________________________Pucek Ty będziesz wogóle spał przed jutrzejszym dniem
krolu Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 najlepszy :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 03 Marzec 2010, 20:02_________________________________________________to ja jade po was na knurów :decayed:
miron78 Opublikowano 3 Marca 2010 Autor Opublikowano 3 Marca 2010 tak w ekipe iść byłoby fajnie [br]Dopisany: 03 Marzec 2010, 20:04_________________________________________________ to ja jade po was na knurów
krolu Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 tak w ekipe iść byłoby fajnie widziałem przez forum błysk w dimana oczach... a z pucka slaby negocjator jest... powiesz, mu że idziemy to pójdzie... kezor też zapewne.. jak jeszcze jest ktoś chętny to zapraszam ... gregroy siedzi na top 3 laski i spamuj możn chce na zywo zobaczyc
diman Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 ja nie jadę pooowaaaażnie, jestem wykończony po robocie ehhhhhhhhhh mięczaki - przez was będę się teraz uczyć :wallbash: [br]Dopisany: 03 Marzec 2010, 19:56_________________________________________________nie wiem czemu ale mam przeczucie, że dziś byś coś Pucek wyrwał [br]Dopisany: 03 Marzec 2010, 19:59_________________________________________________nigdy tam w środe nie byłem ale czy dziś jest odpowiedni dzień [br]Dopisany: 03 Marzec 2010, 20:01_________________________________________________Pucek Ty będziesz wogóle spał przed jutrzejszym dniem on dla spokoju ducha juz poszedl spac
miron78 Opublikowano 3 Marca 2010 Autor Opublikowano 3 Marca 2010 tak w ekipe iść byłoby fajnie widziałem przez forum błysk w dimana oczach... a z pucka slaby negocjator jest... powiesz, mu że idziemy to pójdzie... kezor też zapewne.. jak jeszcze jest ktoś chętny to zapraszam ... gregroy siedzi na top 3 laski i spamuj możn chce na zywo zobaczyc :> :>
krolu Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 jutro ciężki dzień no ja za dużo wypisze, to cię może głowa bolec :gwizdanie: :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 nie no czuje się tak słabo że nawet nie myślę o wyrywaniu lasek, a Tobie królu się tak fajnie gada bo nigdzie nie robisz Miron - jest dobrze, ale jestem tak wykończony że jutro zabieram kasę i jadę na SG, wcale o tym nie myślę
miron78 Opublikowano 3 Marca 2010 Autor Opublikowano 3 Marca 2010 ja ostatecznie mówię jutro ciężki dzień, balować co parę dni też nie mogę tak więc sami rozumiecie no chyba, że mam jechać
krolu Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 już widzę, że nici z tego... idę do czekolady...
diman Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 już widzę, że nici z tego... idę do czekolady... sam idziesz
krolu Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 już widzę, że nici z tego... idę do czekolady... sam idziesz nie z dimanem i mironem a właśnie na gg pisze niejaki gregory :gwizdanie:
krolu Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 + laski te co zawsze :gwizdanie:[br]Dopisany: 03 Marzec 2010, 20:17_________________________________________________"diman jest dostepny" :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi