diman Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Pucek - to była dzisiej kara, że my wczoraj nie poszli dokladnie tez tak do tego podchodze wiec cza sie gdzies wybrac i nadrobic stracone wrazenia :gwizdanie: jutro do strasznego chodźcie , panien od groma bo to akademiki i mało karków a można zrobić jak już wcześniej pisałem befor party u mnie na chacie bo mieszkam niedaleko. sie jutro zobaczy bo do tesciowej jutro pomykam wiec nie wiem o ktorej sie to skonczy a i na spota cza wpasc [br]Dopisany: 04 Marzec 2010, 19:23_________________________________________________na urodziny oczywiscie
Pucek Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Pucek - to była dzisiej kara, że my wczoraj nie poszli dokladnie tez tak do tego podchodze wiec cza sie gdzies wybrac i nadrobic stracone wrazenia :gwizdanie: jutro do strasznego chodźcie , panien od groma bo to akademiki i mało karków a można zrobić jak już wcześniej pisałem befor party u mnie na chacie bo mieszkam niedaleko. tak, before to chyba w garażu, bo wątpie że Twoi starzy by to znieśli a tak w ogóle to niektórzy MAJĄ RODZINĘ
krolu Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Pucek - to była dzisiej kara, że my wczoraj nie poszli nie gadaj, ja jestem zły, że wczoraj poszedłem... jedna d*pa mi zrobiła mętlik w głowie :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
diman Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Pucek - to była dzisiej kara, że my wczoraj nie poszli nie gadaj, ja jestem zły, że wczoraj poszedłem... jedna pupa mi zrobiła mętlik w głowie :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: jak ci sie podoba to zapros na jutro na dysce sie obaczy ja :gwizdanie: czy bedziecie do siebie pasowac
krolu Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Pucek - to była dzisiej kara, że my wczoraj nie poszli nie gadaj, ja jestem zły, że wczoraj poszedłem... jedna pupa mi zrobiła mętlik w głowie :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: jak ci sie podoba to zapros na jutro na dysce sie obaczy ja :gwizdanie: czy bedziecie do siebie pasowac ja bym miał do niej jakieś namiary :wallbash: a poza tym to bym z nią jutro w kinie siedział a nie na jakiegoś spota na jechał :decayed: żart :gwizdanie: :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Opublikowano 4 Marca 2010 czyli co ? konkrety jutro na spocie czy juz się na coś nastawiamy
Pucek Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 czyli co ? konkrety jutro na spocie czy juz się na coś nastawiamy Ty jesteś gorszy niż ja... :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Opublikowano 4 Marca 2010 trzeba coś ustalić - żeby jutro znowu zamieszania nie było - i jak się na coś decydować to wcześniej a nie jak ostatnio [br]Dopisany: 04 Marzec 2010, 19:31_________________________________________________ czyli co ? konkrety jutro na spocie czy juz się na coś nastawiamy Ty jesteś gorszy niż ja... :gwizdanie: :decayed:
diman Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 czyli co ? konkrety jutro na spocie czy juz się na coś nastawiamy no ja jak juz mowilem do tesciowej na urodziny ale na spota wpadne jak najbardziej wiec myslcie
Pucek Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 ja myślę że jutro na spocie rezam furę, a potem możemy gdzieś jechać, oczywiście jakimś dieslem
krolu Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 ale to co nie będzie spota ?? :gwizdanie: :gwizdanie: Jutro w sumie impreza otwarta każdy może iść do tego idą z nami ci z Sk....
Pucek Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 ale to co nie będzie spota ?? :gwizdanie: :gwizdanie: Jutro w sumie impreza otwarta każdy może iść do tego idą z nami ci z Sk.... to Wy jutro macie te obchodzenie 1000 strony? a nie w sobotę? :gwizdanie:
diman Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 ja myślę że jutro na spocie rezam furę, a potem możemy gdzieś jechać, oczywiście jakimś dieslem mysle ze tym razem jakas dobra porezana benzyna :>
krolu Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 ale to co nie będzie spota ?? :gwizdanie: :gwizdanie: Jutro w sumie impreza otwarta każdy może iść do tego idą z nami ci z Sk.... to Wy jutro macie te obchodzenie 1000 strony? a nie w sobotę? :gwizdanie: nie jutro... chyba
Pucek Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 ja myślę że jutro na spocie rezam furę, a potem możemy gdzieś jechać, oczywiście jakimś dieslem mysle ze tym razem jakas dobra porezana benzyna :> jak chcesz dawać tyle kasy na paliwo to można jechać
diman Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 ja myślę że jutro na spocie rezam furę, a potem możemy gdzieś jechać, oczywiście jakimś dieslem mysle ze tym razem jakas dobra porezana benzyna :> jak chcesz dawać tyle kasy na paliwo to można jechać jakiej kasy to ty nie stawiasz ;( :polew:
diman Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 ja płacę za paliwo - Wy za przepływke to dawaj nr konta to ci kase wysle :polew:
Pucek Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 ja płacę za paliwo - Wy za przepływke to dawaj nr konta to ci kase wysle :polew: wiesz co? dam radę najwyżej będę posuwał stare baby :polew: :polew: :polew:
Bulik Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 czyli co ? konkrety jutro na spocie czy juz się na coś nastawiamy Ty jesteś gorszy niż ja... :gwizdanie: Pucek to jest niemożliwe
Rekomendowane odpowiedzi