diman Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 no ja napewno juz padam na pysk :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 ....diman i pucek ucichli ,rozumiem ze szczeguły po 23ej :decayed: Po 23 to zaczną rozmawiać o gejach :gwizdanie: po 23 to ja będę spał :gwizdanie: Aha akurat akurat to Ty jesteś gejem
Pucek Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Guru, nie dołuj się jestem trochę przybity więc nie mam za dobrego humoru :>
diman Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Guru, nie dołuj się jestem trochę przybity więc nie mam za dobrego humoru :> jutro upuscisz nerwy a moze i cos innego
Pucek Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Guru, nie dołuj się jestem trochę przybity więc nie mam za dobrego humoru :> jutro upuscisz nerwy a moze i cos innego chyba z żołądka
Bulik Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Guru, nie dołuj się jestem trochę przybity więc nie mam za dobrego humoru :> jutro upuscisz nerwy a moze i cos innego diman co są juz ostateczne plany? Pucek w razie W ranigast
Guregoru Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Guru, nie dołuj się jestem trochę przybity więc nie mam za dobrego humoru :> Tobą to się nigdy nie będę przejmował
diman Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Guru, nie dołuj się jestem trochę przybity więc nie mam za dobrego humoru :> jutro upuscisz nerwy a moze i cos innego chyba z żołądka mialem na mysli ten twoj pedzelek ze go wezmiesz i nim cos pomalujesz :gwizdanie: jakas fajna mulate
Pucek Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Guru, nie dołuj się jestem trochę przybity więc nie mam za dobrego humoru :> jutro upuscisz nerwy a moze i cos innego chyba z żołądka mialem na mysli ten twoj pedzelek ze go wezmiesz i nim cos pomalujesz :gwizdanie: jakas fajna mulate mulate? czemu nie, ale obawiam się że nie mam szans pędzel bym z chęcią zamoczył, ale nie w takiej pierwszej lepszej, tylko w tej jedynej [br]Dopisany: 04 Marzec 2010, 20:53_________________________________________________ Guru, nie dołuj się jestem trochę przybity więc nie mam za dobrego humoru :> Tobą to się nigdy nie będę przejmował noo myślę, przecież tylko niekiedy żartuję
diman Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Guru, nie dołuj się jestem trochę przybity więc nie mam za dobrego humoru :> jutro upuscisz nerwy a moze i cos innego chyba z żołądka mialem na mysli ten twoj pedzelek ze go wezmiesz i nim cos pomalujesz :gwizdanie: jakas fajna mulate mulate? czemu nie, ale obawiam się że nie mam szans pędzel bym z chęcią zamoczył, ale nie w takiej pierwszej lepszej, tylko w tej jedynej [br]Dopisany: 04 Marzec 2010, 20:53_________________________________________________ Guru, nie dołuj się jestem trochę przybity więc nie mam za dobrego humoru :> Tobą to się nigdy nie będę przejmował noo myślę, przecież tylko niekiedy żartuję a tam nie masz szans ty jestes jakiejs slabej wiary cza bedzie ci pokazac jak sie dziadki bawia ale tak na powaznie
Bulik Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Guru, nie dołuj się jestem trochę przybity więc nie mam za dobrego humoru :> jutro upuscisz nerwy a moze i cos innego chyba z żołądka mialem na mysli ten twoj pedzelek ze go wezmiesz i nim cos pomalujesz :gwizdanie: jakas fajna mulate mulate? czemu nie, ale obawiam się że nie mam szans pędzel bym z chęcią zamoczył, ale nie w takiej pierwszej lepszej, tylko w tej jedynej [br]Dopisany: 04 Marzec 2010, 20:53_________________________________________________ Guru, nie dołuj się jestem trochę przybity więc nie mam za dobrego humoru :> Tobą to się nigdy nie będę przejmował noo myślę, przecież tylko niekiedy żartuję a tam nie masz szans ty jestes jakiejs slabej wiary cza bedzie ci pokazac jak sie dziadki bawia ale tak na powaznie z balkonikiem:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Guregoru Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 pędzel bym z chęcią zamoczył, ale nie w takiej pierwszej lepszej, tylko w tej jedynej Ale teraz poleciałeś z tekstem prawie ci uwierzyłem
Pucek Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 i Ci pojechał Diman, wiem co mogę a co nie, laski teraz na takich nie lecą po prostu, jestem pesymistą
Bulik Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 pędzel bym z chęcią zamoczył, ale nie w takiej pierwszej lepszej, tylko w tej jedynej Ale teraz poleciałeś z tekstem prawie ci uwierzyłem Guru to nie było o Tobie :tongue4:
egon47 Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Dzieki chlopaki ja jestem wery happy ja liczylem na 185KM po chipe a ti taki bonus
diman Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Guru, nie dołuj się jestem trochę przybity więc nie mam za dobrego humoru :> jutro upuscisz nerwy a moze i cos innego chyba z żołądka mialem na mysli ten twoj pedzelek ze go wezmiesz i nim cos pomalujesz :gwizdanie: jakas fajna mulate mulate? czemu nie, ale obawiam się że nie mam szans pędzel bym z chęcią zamoczył, ale nie w takiej pierwszej lepszej, tylko w tej jedynej [br]Dopisany: 04 Marzec 2010, 20:53_________________________________________________ Guru, nie dołuj się jestem trochę przybity więc nie mam za dobrego humoru :> Tobą to się nigdy nie będę przejmował noo myślę, przecież tylko niekiedy żartuję a tam nie masz szans ty jestes jakiejs slabej wiary cza bedzie ci pokazac jak sie dziadki bawia ale tak na powaznie z balkonikiem:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: z balkone czy bez i tak bedzie spoko
Pucek Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Dzieki chlopaki ja jestem wery happy ja liczylem na 185KM po chipe a ti taki bonus trzepałeś już? ile razy
Guregoru Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 pędzel bym z chęcią zamoczył, ale nie w takiej pierwszej lepszej, tylko w tej jedynej Ale teraz poleciałeś z tekstem prawie ci uwierzyłem Guru to nie było o Tobie :tongue4: Oż ty poczekaj jutro na spocie
Bulik Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Dzieki chlopaki ja jestem wery happy ja liczylem na 185KM po chipe a ti taki bonus zgadnij czyją bedziemy śmigac pod forum
Rekomendowane odpowiedzi