Pucek Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 pędzel bym z chęcią zamoczył, ale nie w takiej pierwszej lepszej, tylko w tej jedynej Ale teraz poleciałeś z tekstem prawie ci uwierzyłem jestem śmiertelnie poważny :gwizdanie: nie jedna osoba się już przekonała
egon47 Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Dzieki chlopaki ja jestem wery happy ja liczylem na 185KM po chipe a ti taki bonus trzepałeś już? ile razy ponoc 16 razy koles moze sie w dniu sposcic wiec dalem rade :polew:
Guregoru Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Dzieki chlopaki ja jestem wery happy ja liczylem na 185KM po chipe a ti taki bonus trzepałeś już? ile razy ponoc 16 razy koles moze sie w dniu sposcic wiec dalem rade :polew: :polew: :polew: pędzel bym z chęcią zamoczył, ale nie w takiej pierwszej lepszej, tylko w tej jedynej Ale teraz poleciałeś z tekstem prawie ci uwierzyłem jestem śmiertelnie poważny :gwizdanie: nie jedna osoba się już przekonała No domyślam się
Pucek Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Egon, no i co, jedzie to jako? mi się wydaje że jeszcze szału nie robi i trzeba zacząć zbierać na gt2871r :gwizdanie:
Bulik Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 oż ty poczekaj jutro na spocie odemnie wara bede miał kalesony :polew: i 3y pary majtek :polew: :polew:
egon47 Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Egon, no i co, jedzie to jako? mi się wydaje że jeszcze szału nie robi i trzeba zacząć zbierać na gt2871r :gwizdanie: nie no ja juz w silniku nic nie zmieniam 2... mi wystarczy
Pucek Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Dzieki chlopaki ja jestem wery happy ja liczylem na 185KM po chipe a ti taki bonus trzepałeś już? ile razy ponoc 16 razy koles moze sie w dniu sposcic wiec dalem rade :polew: no patrz, nie wiedziałem, Guru mi na gg pisał że 5 razy nawet nie może
Bulik Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Egon, no i co, jedzie to jako? mi się wydaje że jeszcze szału nie robi i trzeba zacząć zbierać na gt2871r :gwizdanie: nie no ja juz w silniku nic nie zmieniam 2... mi wystarczy taaaaa :gwizdanie: :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Dzieki chlopaki ja jestem wery happy ja liczylem na 185KM po chipe a ti taki bonus trzepałeś już? ile razy ponoc 16 razy koles moze sie w dniu sposcic wiec dalem rade :polew: no patrz, nie wiedziałem, Guru mi na gg pisał że 5 razy nawet nie może Bo ty mi mówiłeś że dajesz radę 5 razy na godzinę a ja tak nie umiem
Bulik Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 czas sie zegnac jutro 11 godz w robocie (te prywaciarze)
Pucek Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Jedzie dobrze ja jestem zadowolony coś mi się zdaje że latem szybko to sprzęgło będę wymieniał :gwizdanie:
Bulik Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Jedzie dobrze ja jestem zadowolony ciekawe jak długo ? i kiedy bedzie ja chce wiecej :gwizdanie:
egon47 Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Jedzie dobrze ja jestem zadowolony coś mi się zdaje że latem szybko to sprzęgło będę wymieniał :gwizdanie: sprzeglo mialem wymienione rok temu
Pucek Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Jedzie dobrze ja jestem zadowolony coś mi się zdaje że latem szybko to sprzęgło będę wymieniał :gwizdanie: sprzeglo mialem wymienione rok temu mówię o sobie
Bulik Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 ...nie chłopaki nie zatrzymujcie mnie,naprawde musze juz isc....powaznie :nabijasie: rano przed robota zajrze
Pucek Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 ...nie chłopaki nie zatrzymujcie mnie,naprawde musze juz isc....powaznie :nabijasie: rano przed robota zajrze nie masz turbo? nie gadamy
egon47 Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 ...nie chłopaki nie zatrzymujcie mnie,naprawde musze juz isc....powaznie :nabijasie: rano przed robota zajrze nie masz turbo? nie gadamy
Bulik Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 nie masz turbo? nie gadamy mam ale nie uzywam : polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi