Pucek Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 ile u was osób by chciało jutro na katowice uderzyć na bibke? bo Katowice chcą sobote i próbuje coś powalczyć , także dobrze by było żeby grupa była zacna :> ja myślę że jutro wpadamy gdzieś w mniejszym gronie...a Te pijaki niech się spotykają w sobotę
miron78 Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Opublikowano 4 Marca 2010 jak pierwsza osoba źle zacytuje po potem każda następna ma zj***ny cycat włąśnie - a bawić mi się nie chciało
Patrikos28 Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 to widzę fura Egona zaszalała :gwizdanie: Gratki wyniku
miron78 Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Opublikowano 4 Marca 2010 ile u was osób by chciało jutro na katowice uderzyć na bibke? bo Katowice chcą sobote i próbuje coś powalczyć , także dobrze by było żeby grupa była zacna :> ja myślę że jutro wpadamy gdzieś w mniejszym gronie...a Te pijaki niech się spotykają w sobotę
Guregoru Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 jak pierwsza osoba źle zacytuje po potem każda następna ma zj***ny cycat włąśnie - a bawić mi się nie chciało Każda wymówka jest dobra :gwizdanie:
keżor Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 ile u was osób by chciało jutro na katowice uderzyć na bibke? bo Katowice chcą sobote i próbuje coś powalczyć , także dobrze by było żeby grupa była zacna :> ja myślę że jutro wpadamy gdzieś w mniejszym gronie...a Te pijaki niech się spotykają w sobotę no to najwyżej poimprezuje dwa razy ale k**wa szkoda :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Opublikowano 4 Marca 2010 jak pierwsza osoba źle zacytuje po potem każda następna ma zj***ny cycat włąśnie - a bawić mi się nie chciało Każda wymówka jest dobra :gwizdanie: mnie na to stać
Guregoru Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 jak pierwsza osoba źle zacytuje po potem każda następna ma zj***ny cycat włąśnie - a bawić mi się nie chciało Każda wymówka jest dobra :gwizdanie: mnie na to stać
Pucek Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 ja mam i tak krucho z kasą więc muszę przystopować z imprezowaniem :gwizdanie:
Patrikos28 Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 ja mam i tak krucho z kasą więc muszę przystopować z imprezowaniem :gwizdanie: no tak Pucek 2 z przodu u Egona Ci budżet zmniejszyła
miron78 Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Opublikowano 4 Marca 2010 ja mam i tak krucho z kasą więc muszę przystopować z imprezowaniem :gwizdanie: ja też
Guregoru Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 ok - śmigam na chatę - do jutra Miron po prostu już nie ma sensu o tym wspominać bo wiecznie jest to samo
Pucek Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 ja mam i tak krucho z kasą więc muszę przystopować z imprezowaniem :gwizdanie: no tak Pucek 2 z przodu u Egona Ci budżet zmniejszyła nie wiem co w tym śmiesznego "rezaczu" a tak w ogóle, to ciekawe ile by Ci wyszło robiąc chipa u kogoś bardziej znającego się na benzynach :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 ja mam i tak krucho z kasą więc muszę przystopować z imprezowaniem :gwizdanie: no tak Pucek 2 z przodu u Egona Ci budżet zmniejszyła nie wiem co w tym śmiesznego "rezaczu" a tak w ogóle, to ciekawe ile by Ci wyszło robiąc chipa u kogoś bardziej znającego się na benzynach :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Opublikowano 4 Marca 2010 ja mam i tak krucho z kasą więc muszę przystopować z imprezowaniem :gwizdanie: no tak Pucek 2 z przodu u Egona Ci budżet zmniejszyła nie wiem co w tym śmiesznego "rezaczu" a tak w ogóle, to ciekawe ile by Ci wyszło robiąc chipa u kogoś bardziej znającego się na benzynach :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 to na mnie już chyba czas No co ty zostań jeszcze
Pucek Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 to na mnie już chyba czas No co ty zostań jeszcze nie bo będzie młyn
Patrikos28 Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 na pewno nie 200KM bo skoro serie miałem 157 KM a Egon miał 166KM i wyszło mu 200KM ja miałem program wczytany do ecu na 192KM i 312 NM ale wykres był nie bardzo i Ali go skasował zbyt szybko osiągał ten moment i moc , więc Ali zrobił tak aby autem szło jezdzić na co dzień i ostatecznie wyszło 180KM i 285NM
Rekomendowane odpowiedzi