Guregoru Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 no myślę :> ale obcisłe spodnie za to lubisz Pucek wie bo oglądał :gwizdanie: Miron i Diman nie muszą nic robić, Diman pokazuje kluczyk a Miron ubiera obcisłą koszulkę a Ty chuderlok + stary = zawsze porażka :polew: ale zes doj**al :polew: znów nie masz avatara... no kezor mnie uświadomił ze mam go za duży rozmiarem ;( i nie wiem czy idzie to zmniejszyć rozmiar Diman wszystko się da zrobić
miron78 Opublikowano 7 Marca 2010 Autor Opublikowano 7 Marca 2010 no myślę :> ale obcisłe spodnie za to lubisz Pucek wie bo oglądał :gwizdanie: Miron i Diman nie muszą nic robić, Diman pokazuje kluczyk a Miron ubiera obcisłą koszulkę a Ty chuderlok + stary = zawsze porażka :polew: ale zes doj**al :polew: znów nie masz avatara... no kezor mnie uświadomił ze mam go za duży rozmiarem ;( i nie wiem czy idzie to zmniejszyć rozmiar Diman wszystko się da zrobić a czemu miałby moich spodni nie widzieć co mam bez na zloty wpadać
Pucek Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Guru, Ty idź do burdelu i się zabaw, bo widzę że sperma wali Ci już w mózg
Guregoru Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 a czemu miałby moich spodni nie widzieć co mam bez na zloty wpadać A chciałbyś co :polew: ty nie kapujesz nie że oglądał twoje spodnie tylko twoją d*pę to i spodnie widział :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Guru, jak byś się z nami bujał po imprezach to byś wiedział o co chodzi
miron78 Opublikowano 7 Marca 2010 Autor Opublikowano 7 Marca 2010 ale mi komp zamula wolę wygasić bo może się to źle dla kompa skończyć
krolu Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 ale mi komp zamula wolę wygasić bo może się to źle dla kompa skończyć to nie komp, to forum :wallbash:
diman Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Guru, jak byś się z nami bujał po imprezach to byś wiedział o co chodzi jaki tekst pucek no no "bujal po imprezach"
Guregoru Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Guru, jak byś się z nami bujał po imprezach to byś wiedział o co chodzi a to przyznaję że jeżeli miało to jakiś inny podtekst to nie kapuje ale mi komp zamula wolę wygasić bo może się to źle dla kompa skończyć to nie komp, to forum :wallbash: Właśnie Miron zrobił byś coś z tym :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Guru, jak byś się z nami bujał po imprezach to byś wiedział o co chodzi jaki tekst pucek no no "bujal po imprezach" Diman, no co... :> Guru, noo chodziło o inne zajście Miron, jesteś VIP to telefon i dzwoń do ŁukaszR
miron78 Opublikowano 7 Marca 2010 Autor Opublikowano 7 Marca 2010 Guru wszystko załatwi - lepiej ich zna
Guregoru Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Guru wszystko załatwi - lepiej ich zna Nie mogę dzwonić do niego za każdym razem jak forum nie działa bo się w końcu wkurzy i mnie zbanuje
Pucek Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Guru wszystko załatwi - lepiej ich zna Nie mogę dzwonić do niego za każdym razem jak forum nie działa bo się w końcu wkurzy i mnie zbanuje dzwoń Kolego dzwoń :> na spocie będziemy Ci opowiadać co się dzieje
diman Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Guru wszystko załatwi - lepiej ich zna :polew:
krolu Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Nie mogę dzwonić do niego za każdym razem jak forum nie działa bo się w końcu wkurzy i mnie zbanuje decayed :polew: :polew: :polew:
Guregoru Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Guru wszystko załatwi - lepiej ich zna Nie mogę dzwonić do niego za każdym razem jak forum nie działa bo się w końcu wkurzy i mnie zbanuje dzwoń Kolego dzwoń :> na spocie będziemy Ci opowiadać co się dzieje No cholerne forum :wallbash:
diman Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 dobra spadam bo to jest beznadzieja z ta szybkoscia tego forum nie ogarniam tego ide spac
Pucek Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 dobra spadam bo to jest beznadzieja z ta szybkoscia tego forum nie ogarniam tego ide spac
Rekomendowane odpowiedzi