Pucek Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Pucek - dzwoniłeś ? dochodzę do siebie :gwizdanie: właśnie do tego się przymierzam
krolu Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 [br]Dopisany: 09 Marzec 2010, 12:06_________________________________________________nie wiem czy widzieliście ale jest wstępny podział pokojów na Bukowinkę za***iście - jestem w "najszybszym pokoju " :kox: :kox:
Pucek Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 [br]Dopisany: 09 Marzec 2010, 12:06_________________________________________________nie wiem czy widzieliście ale jest wstępny podział pokojów na Bukowinkę za***iście - jestem w "najszybszym pokoju " :kox: :kox: Mirek, dopiero za tydzień w środę
miron78 Opublikowano 9 Marca 2010 Autor Opublikowano 9 Marca 2010 [br]Dopisany: 09 Marzec 2010, 12:06_________________________________________________nie wiem czy widzieliście ale jest wstępny podział pokojów na Bukowinkę za***iście - jestem w "najszybszym pokoju " :kox: :kox: tak koledzy - pokoje rozdzielone
Pucek Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 [br]Dopisany: 09 Marzec 2010, 12:06_________________________________________________nie wiem czy widzieliście ale jest wstępny podział pokojów na Bukowinkę za***iście - jestem w "najszybszym pokoju " :kox: :kox: tak koledzy - pokoje rozdzielone trochę inaczej wygląda ten rozkład niż miał wyglądać ale mi to nie przeszkadza :>
krolu Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 za***iście - jestem w "najszybszym pokoju " :kox: :kox: ty się tak nie ciesz... jak nie zrobisz programu do bukowiny - to spisz na korytarzu :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 za***iście - jestem w "najszybszym pokoju " :kox: :kox: ty się tak nie ciesz... jak nie zrobisz programu do bukowiny - to spisz na korytarzu :gwizdanie: jak tym razem APU walnie focha to jedziemy z Gregorym albo eSa :gwizdanie:
krolu Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 za***iście - jestem w "najszybszym pokoju " :kox: :kox: ty się tak nie ciesz... jak nie zrobisz programu do bukowiny - to spisz na korytarzu :gwizdanie: jak tym razem APU walnie focha to jedziemy z Gregorym albo eSa :gwizdanie: ja to przeliczyłem do bukowiny jest jednak 200km - to jak pojedziemy twoim w 3 - to mnie i tak wyjdzie drożej niż bym swoim tam 2 razy zajechał :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 9 Marca 2010 Autor Opublikowano 9 Marca 2010 [br]Dopisany: 09 Marzec 2010, 12:06_________________________________________________nie wiem czy widzieliście ale jest wstępny podział pokojów na Bukowinkę za***iście - jestem w "najszybszym pokoju " :kox: :kox: tak koledzy - pokoje rozdzielone trochę inaczej wygląda ten rozkład niż miał wyglądać ale mi to nie przeszkadza :> tak - wygląda inaczej bo lista dostępnych pokoi którą dostaliśmy od ośrodka zmieniła się w stosunku do tej którą mieliśmy na początku - dlatego konieczne były zmiany i ciaśniejsze obsadzenie pokoi
krolu Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 ale możemy moim jechać - ja bym nie musiał juz za duzo w sobotę pić i bym jechał w recaro :kox:
Pucek Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 właśnie królu, dlatego też co raz bardziej rozważam opcję czy jednak nie jechać z Gregorym :gwizdanie: bo pełny bak musi być, a to około 240 zł, na bank coś zostanie ale to i tak drogo
keżor Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 dlatego konieczne były zmiany i ciaśniejsze obsadzenie pokoi to mnie martwi ;(
Pucek Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 ale możemy moim jechać - ja bym nie musiał juz za duzo w sobotę pić i bym jechał w recaro :kox: Twoim nie bardzo, bo kto Nas zabierze do SK? aaa i pewnie Egon też by jechał [br]Dopisany: 09 Marzec 2010, 12:34_________________________________________________ dlatego konieczne były zmiany i ciaśniejsze obsadzenie pokoi to mnie martwi ;( nie bój się, Guru przecież Cie nie wydyma
krolu Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 właśnie królu, dlatego też co raz bardziej rozważam opcję czy jednak nie jechać z Gregorym :gwizdanie: bo pełny bak musi być, a to około 240 zł, na bank coś zostanie ale to i tak drogo możemy jechać moim... ja po prostu nie chciałem jechać sam [br]Dopisany: 09 Marzec 2010, 12:35_________________________________________________ dlatego konieczne były zmiany i ciaśniejsze obsadzenie pokoi to mnie martwi ;( eee tam o ile pamiętam to Miron już kiedyś spał z Guru razem i nie narzekał :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 9 Marca 2010 Autor Opublikowano 9 Marca 2010 Ludzie - wyluzujcie - to jest zlot ogólnopolski, który jest tylko 2 razy w roku na którym główna role grają furki i głównie z powodu ich sie tam zbieramy a Wy na oszczędności patrzycie i chcecie furki w domach pozostawiać
Pucek Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 będziemy myśleć Królu... teraz trzeba zdecydować czy robimy jakieś koszulki czy nie :gwizdanie: Miron, ja bym to widział inaczej, może dlatego że nie byłem :gwizdanie: wydawało mi się że właśnie auta grają tam najmniejszą rolę, bo jednak będą stały pod domem i nic więcej, bo kto na bani będzie się lansował Q na przykład
keżor Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 dlatego konieczne były zmiany i ciaśniejsze obsadzenie pokoi to mnie martwi ;( eee tam o ile pamiętam to Miron już kiedyś spał z Guru razem i nie narzekał :gwizdanie: ale spał z tyłu
Pucek Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 dlatego konieczne były zmiany i ciaśniejsze obsadzenie pokoi to mnie martwi ;( eee tam o ile pamiętam to Miron już kiedyś spał z Guru razem i nie narzekał :gwizdanie: ale spał z tyłu Keżor, a Ty jedziesz swoim klekotem?
krolu Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 będziemy myśleć Królu... teraz trzeba zdecydować czy robimy jakieś koszulki czy nie :gwizdanie: Miron, ja bym to widział inaczej, może dlatego że nie byłem :gwizdanie: wydawało mi się że właśnie auta grają tam najmniejszą rolę, bo jednak będą stały pod domem i nic więcej, bo kto na bani będzie się lansował Q na przykład dokładnie, i tez nie chodzi nam o oszczędzanie - ale o zachowanie prawka... :gwizdanie:
keżor Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Ludzie - wyluzujcie - to jest zlot ogólnopolski, który jest tylko 2 razy w roku na którym główna role grają furki i głównie z powodu ich sie tam zbieramy a Wy na oszczędności patrzycie i chcecie furki w domach pozostawiać jestem tego samego zdania po to jest zlot i przejazd , każdy kto nie weźmie fury na 100% będzie sobie pluł w brode i żałował :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi