Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pucek - dzwoniłeś ?

dochodzę do siebie :gwizdanie:

właśnie do tego się przymierzam :wink4:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi:[br]Dopisany: 09 Marzec 2010, 12:06_________________________________________________nie wiem czy widzieliście ale jest wstępny podział pokojów na Bukowinkę :decayed:

za***iście - jestem w "najszybszym pokoju " :kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

:hi:[br]Dopisany: 09 Marzec 2010, 12:06_________________________________________________nie wiem czy widzieliście ale jest wstępny podział pokojów na Bukowinkę :decayed:

:polew:

Mirek, dopiero za tydzień w środę :)

Opublikowano

tak koledzy - pokoje rozdzielone :)

Opublikowano

trochę inaczej wygląda ten rozkład niż miał wyglądać :)

ale mi to nie przeszkadza :>

Opublikowano

ty się tak nie ciesz... jak nie zrobisz programu do bukowiny - to spisz na korytarzu :gwizdanie:
Opublikowano

ty się tak nie ciesz... jak nie zrobisz programu do bukowiny - to spisz na korytarzu :gwizdanie:

jak tym razem APU walnie focha to jedziemy z Gregorym albo eSa :gwizdanie:

Opublikowano

jak tym razem APU walnie focha to jedziemy z Gregorym albo eSa :gwizdanie:

ja to przeliczyłem do bukowiny jest jednak 200km - to jak pojedziemy twoim w 3 - to mnie i tak wyjdzie drożej niż bym swoim tam 2 razy zajechał :gwizdanie:
Opublikowano

trochę inaczej wygląda ten rozkład niż miał wyglądać :)

ale mi to nie przeszkadza :>

tak - wygląda inaczej bo lista dostępnych pokoi którą dostaliśmy od ośrodka zmieniła się w stosunku do tej którą mieliśmy na początku - dlatego konieczne były zmiany i ciaśniejsze obsadzenie pokoi

Opublikowano

ale możemy moim jechać - ja bym nie musiał juz za duzo w sobotę pić i bym jechał w recaro :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

właśnie królu, dlatego też co raz bardziej rozważam opcję czy jednak nie jechać z Gregorym :gwizdanie:

bo pełny bak musi być, a to około 240 zł, na bank coś zostanie ale to i tak drogo :disgust:

Opublikowano

dlatego konieczne były zmiany i ciaśniejsze obsadzenie pokoi

to mnie martwi ;(
Opublikowano

ale możemy moim jechać - ja bym nie musiał juz za duzo w sobotę pić i bym jechał w recaro :kox: :kox: :kox:

Twoim nie bardzo, bo kto Nas zabierze do SK? aaa i pewnie Egon też by jechał :)[br]Dopisany: 09 Marzec 2010, 12:34_________________________________________________

to mnie martwi ;(

nie bój się, Guru przecież Cie nie wydyma :polew:

Opublikowano

właśnie królu, dlatego też co raz bardziej rozważam opcję czy jednak nie jechać z Gregorym :gwizdanie:

bo pełny bak musi być, a to około 240 zł, na bank coś zostanie ale to i tak drogo :disgust:

możemy jechać moim... ja po prostu nie chciałem jechać sam :hi:[br]Dopisany: 09 Marzec 2010, 12:35_________________________________________________

to mnie martwi ;(

eee tam o ile pamiętam to Miron już kiedyś spał z Guru razem i nie narzekał :gwizdanie:
Opublikowano

Ludzie - wyluzujcie - to jest zlot ogólnopolski, który jest tylko 2 razy w roku na którym główna role grają furki i głównie z powodu ich sie tam zbieramy a Wy na oszczędności patrzycie i chcecie furki w domach pozostawiać

Opublikowano

będziemy myśleć Królu...

teraz trzeba zdecydować czy robimy jakieś koszulki czy nie :gwizdanie:

Miron, ja bym to widział inaczej, może dlatego że nie byłem :gwizdanie:

wydawało mi się że właśnie auta grają tam najmniejszą rolę, bo jednak będą stały pod domem i nic więcej, bo kto na bani będzie się lansował Q na przykład :mysli:

Opublikowano

to mnie martwi ;(

eee tam o ile pamiętam to Miron już kiedyś spał z Guru razem i nie narzekał :gwizdanie:

ale spał z tyłu :polew:
Opublikowano

to mnie martwi ;(

ale spał z tyłu :polew:

Keżor, a Ty jedziesz swoim klekotem?

Opublikowano

będziemy myśleć Królu...

teraz trzeba zdecydować czy robimy jakieś koszulki czy nie :gwizdanie:

Miron, ja bym to widział inaczej, może dlatego że nie byłem :gwizdanie:

wydawało mi się że właśnie auta grają tam najmniejszą rolę, bo jednak będą stały pod domem i nic więcej, bo kto na bani będzie się lansował Q na przykład :mysli:

dokładnie, i tez nie chodzi nam o oszczędzanie - ale o zachowanie prawka... :gwizdanie:
Opublikowano

Ludzie - wyluzujcie - to jest zlot ogólnopolski, który jest tylko 2 razy w roku na którym główna role grają furki i głównie z powodu ich sie tam zbieramy a Wy na oszczędności patrzycie i chcecie furki w domach pozostawiać

jestem tego samego zdania :good: po to jest zlot i przejazd , każdy kto nie weźmie fury na 100% będzie sobie pluł w brode i żałował :gwizdanie: