Bulik Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Ten w który ciebie nie będzie teraz nie a potem wcale
bish - kopt Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Dla mnie proszę lecha free :gwizdanie: to specjalne zamówienie? czy nie chcesz sie upić?
Guregoru Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Dobra! a tera tak na serio - na te moje mody wiosenne przywoże browary na piątek który piątek ??? :slina: który? który? - bury! ile masz piątków najbliższej przyszłości ? Jak mnie wku*wi to tylko ten jeden mu zostanie
Bulik Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 który? który? - bury! Ty sie faktycznie czegos najarałes
Guregoru Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Dla mnie proszę lecha free :gwizdanie: to specjalne zamówienie? czy nie chcesz sie upić? Pewnie będę po robocie bez jedzenia od rana to wolałbym nie pić browara i potem wracać autem do chaty bo niby jeden to nie dużo ale na głodny żołądek może różnie wyjść jak by mnie gdzieś łapli
Bulik Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Jak mnie wku*wi to tylko ten jeden mu zostanie ooooj Guru juz chciałem wynając moje M1 ale w takim razie bish sam wpadnie :gwizdanie: :gwizdanie:
bish - kopt Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 który? który? - bury! Ty sie faktycznie czegos najarałes :polew: :gwizdanie: dobra spadam bo mnie wołają, bedziesz bulik czy nie?
Guregoru Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Jak mnie wku*wi to tylko ten jeden mu zostanie ooooj Guru juz chciałem wynając moje M1 ale w takim razie bish sam wpadnie :gwizdanie: :gwizdanie: Geje :gwizdanie:
Bulik Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 bedziesz bulik czy nie? bede bede....potem mozemy sie domnie przeniesc,masz blisko :drunk: :drunk: i tam kto bedzie chcial 38m to nie tak mało :decayed:[br]Dopisany: 09 Marzec 2010, 20:16_________________________________________________ bedziesz bulik czy nie? bede bede....potem mozemy sie domnie przeniesc,masz blisko :drunk: :drunk: i tam kto bedzie chcial 38m to nie tak mało :decayed: co was tak wsysło ????????????? :gwizdanie:
Bulik Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 "Na Wspolnej" leci :gwizdanie: eeeetam barwy szczescia na 2gim
bish - kopt Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 ja teraz sie relaksuje bulik, nie przeszkadzaj
Bulik Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 ja teraz sie relaksuje bulik, nie przeszkadzaj
A-rek Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 ja teraz sie relaksuje bulik, nie przeszkadzaj tylko nie za duzo
bish - kopt Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 ja teraz sie relaksuje bulik, nie przeszkadzaj ty świnio, ty ![br]Dopisany: 09 Marzec 2010, 20:32_________________________________________________siema Arek
Bulik Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 ty świnio, ty ! Ty sie relaksujesz nie ja ....jak z piątkiem jakies plany po spocie??? musze mojej uswiadomi że przyjdą koledzy z wojska :polew:
Guregoru Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Do roboty byście się wzięli a nie siedzieli na forum całymi dniami
Bulik Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Do roboty byście się wzięli a nie siedzieli na forum całymi dniami różowy napisz cos porządnego :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi