A-rek Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Ps. Arek - avatar średni nie jestes pierwszy ktory mi to dzis powiedzial ale w oryginale robi wrazenie
miron78 Opublikowano 9 Marca 2010 Autor Opublikowano 9 Marca 2010 Ps. Arek - avatar średni nie jestes pierwszy ktory mi to dzis powiedzial ale w oryginale robi wrazenie no nie wiem - nie widze twarzy
Guregoru Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Ps. Arek - avatar średni nie jestes pierwszy ktory mi to dzis powiedzial ale w oryginale robi wrazenie no nie wiem - nie widze twarzy Eeeee ty starej daty jesteś jak twarz chcesz oglądać
miron78 Opublikowano 9 Marca 2010 Autor Opublikowano 9 Marca 2010 Ps. Arek - avatar średni nie jestes pierwszy ktory mi to dzis powiedzial ale w oryginale robi wrazenie no nie wiem - nie widze twarzy Eeeee ty starej daty jesteś jak twarz chcesz oglądać a jaka mam pewność, że to nie Fiona
Guregoru Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Ps. Arek - avatar średni nie jestes pierwszy ktory mi to dzis powiedzial ale w oryginale robi wrazenie no nie wiem - nie widze twarzy Eeeee ty starej daty jesteś jak twarz chcesz oglądać a jaka mam pewność, że to nie Fiona Młodzież teraz się tym nie przejmuje ostatnio słyszałem dewizę mojego bracika "worek na głowę i heja"
A-rek Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 ostatnio słyszałem dewizę mojego bracika "worek na głowę i heja" niezly desperat
Guregoru Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 ostatnio słyszałem dewizę mojego bracika "worek na głowę i heja" niezly desperat :polew:
miron78 Opublikowano 9 Marca 2010 Autor Opublikowano 9 Marca 2010 Ps. Arek - avatar średni nie jestes pierwszy ktory mi to dzis powiedzial ale w oryginale robi wrazenie no nie wiem - nie widze twarzy Eeeee ty starej daty jesteś jak twarz chcesz oglądać a jaka mam pewność, że to nie Fiona Młodzież teraz się tym nie przejmuje ostatnio słyszałem dewizę mojego bracika "worek na głowę i heja" do Bukowiny nie jedzie
Guregoru Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Ps. Arek - avatar średni nie jestes pierwszy ktory mi to dzis powiedzial ale w oryginale robi wrazenie no nie wiem - nie widze twarzy Eeeee ty starej daty jesteś jak twarz chcesz oglądać a jaka mam pewność, że to nie Fiona Młodzież teraz się tym nie przejmuje ostatnio słyszałem dewizę mojego bracika "worek na głowę i heja" do Bukowiny nie jedzie :polew: :polew: Myślisz że aż tak mu wszystko jedno :polew:
A-rek Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Myślisz że aż tak mu wszystko jedno moze jego druga dewiza jest "nie wazne czyja dziura, wazne zeby zamoczyc"
Guregoru Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Myślisz że aż tak mu wszystko jedno moze jego druga dewiza jest "nie wazne czyja dziura, wazne zeby zamoczyc" Słyszałem jeszcze jak kiedyś coś tam mówił "potwór nie potwór ważne że ma otwór"
krolu Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Myślisz że aż tak mu wszystko jedno moze jego druga dewiza jest "nie wazne czyja dziura, wazne zeby zamoczyc" Słyszałem jeszcze jak kiedyś coś tam mówił "potwór nie potwór ważne że ma otwór" lub z angielskiego - each hole is a goal
Guregoru Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Myślisz że aż tak mu wszystko jedno moze jego druga dewiza jest "nie wazne czyja dziura, wazne zeby zamoczyc" Słyszałem jeszcze jak kiedyś coś tam mówił "potwór nie potwór ważne że ma otwór" lub z angielskiego - each hole is a goal I to jest to co miał na myśli Arek :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 9 Marca 2010 Autor Opublikowano 9 Marca 2010 chyba załatwię Twojemu bratu izolatkę :gwizdanie:[br]Dopisany: 09 Marzec 2010, 23:55_________________________________________________do jutra
Guregoru Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 chyba załatwię Twojemu bratu izolatkę :gwizdanie: Ja też spadam Do jutra
Pucek Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 widzisz Miron, nie dajesz auta do upalania, a o normalną jazdę to każdy boi się zapytać :gwizdanie: tak to już jest :> nie ma to jak jeździć na letnich przy -10 :polew: booomba :> zbieram się spać
Rekomendowane odpowiedzi