A-rek Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 pisali byscie cos do rzeczy a nie sie ino witali :gwizdanie: najpierw trzeba sie przywitac, troche kultury musi byc
diman Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 pisali byscie cos do rzeczy a nie sie ino witali :gwizdanie: najpierw trzeba sie przywitac, troche kultury musi byc spoko kultura przede wszystkim
Bulik Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 pisali byscie cos do rzeczy a nie sie ino witali :gwizdanie: najpierw trzeba sie przywitac, troche kultury musi byc spoko kultura przede wszystkim ( to jest najłatwiej wstawic) po baletach :drunk:
Guregoru Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 pisali byscie cos do rzeczy a nie sie ino witali :gwizdanie: najpierw trzeba sie przywitac, troche kultury musi byc spoko kultura przede wszystkim Właśnie k**wa
Pucek Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 powiedzmy że po obiedzie... :gwizdanie: Diman, ta vódka mi zaszkodziła
diman Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 powiedzmy że po obiedzie... :gwizdanie: Diman, ta vódka mi zaszkodziła jaka wódka przecież my nic nie pili
Pucek Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 powiedzmy że po obiedzie... :gwizdanie: Diman, ta vódka mi zaszkodziła jaka wódka przecież my nic nie pili spadaj :gwizdanie: a ja jeszcze dzisiaj mam urodzinowy dzień, dziadek odprawia urodzinki i znów się kuzynostwo zjeżdża ehhhhh nie mam pytań, moja wątroba
diman Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 powiedzmy że po obiedzie... :gwizdanie: Diman, ta vódka mi zaszkodziła jaka wódka przecież my nic nie pili spadaj :gwizdanie: a ja jeszcze dzisiaj mam urodzinowy dzień, dziadek odprawia urodzinki i znów się kuzynostwo zjeżdża ehhhhh nie mam pytań, moja wątroba no to jade tam do niego z bombonierką :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 a najlepsze jest to że jutro mam na rano przejebane
diman Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 a najlepsze jest to że jutro mam na rano przejebane dasz rade
Bulik Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 Diman, ta vódka mi zaszkodziła ehhhhh nie mam pytań, moja wątroba jaka wątroba ?????? :nabijasie:
Pucek Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 Diman, ta vódka mi zaszkodziła ehhhhh nie mam pytań, moja wątroba jaka wątroba ?????? :nabijasie:
Bulik Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 Diman, ta vódka mi zaszkodziła ehhhhh nie mam pytań, moja wątroba jaka wątroba ?????? :nabijasie: pijusie
gregory Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 Siemacie! Imprezowicze. Mój wczorajszy wieczór upłynął rustykalnie i boleśnie, bo mi coś w kręgosłupie szczeliło jak dźwigałem silnik i za szybko se to wziąłem :gwizdanie: i mnie strzyka, no i ominęła mnie imprezka w Dimka Mam nadzieję, że jutro już będę w dobrej formie bo jutro, jak i pojutrze i po pojutrze czeka mnie dużo pracy. Spam nadrobiony, widzę że była jazda z jakimś Kazikiem.. . Mirek jednak szybko sprawę załatwił. Powiedz tylko Mirek jak udało ci się tak szybko rozgryźć, że to właśnie Rudi jest Kazikiem? No żałuje, że nie udało mi się wczoraj do was dołączyć, ale następna wielka impreza w Bukowinie Będzie się działo
Pucek Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 Siemacie! Imprezowicze. Mój wczorajszy wieczór upłynął rustykalnie i boleśnie, bo mi coś w kręgosłupie szczeliło jak dźwigałem silnik i za szybko se to wziąłem :gwizdanie: i mnie strzyka, no i ominęła mnie imprezka w Dimka :com będznfused4: Mam nadzieję, że jutro już będę w dobrej formie bo jutro, jak i pojutrze i po pojutrze czeka mnie dużo pracy. Spam nadrobiony, widzę że była jazda z jakimś Kazikiem.. . Mirek jednak szybko sprawę załatwił. Powiedz tylko Mirek jak udało ci się tak szybko rozgryźć, że to właśnie Rudi jest Kazikiem? No żałuje, że nie udało mi się wczoraj do was dołączyć, ale następna wielka impreza w Bukowinie Będzie się działo w bukowinie to sobie sam będziesz pił :gwizdanie: odnośnie Kazika... nie tylko Miron ich rozgryzł
keżor Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 siemka z rana chciałem iść wczoraj spać o 22 a z tego co pamiętam to w doma byłem o 4tej łobuzy , dzięki za impre
Pucek Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 siemacie zboki i pijaki no Siemka pantofel Keżor, dzięki że jednak pojechałeś :> Miron, Ty rodzinny imprezowiczu
Rekomendowane odpowiedzi