Guregoru Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 dobra ludziska ide do wyra....zajze rano przed robotą
Pucek Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 Globalny ma dobry humor widzę chyba dzisiaj kogoś objechał nie objechał - ale zaciski fajnie wyglądają robiłeś sam? :kox:
Pucek Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 tak Tyyyy :gwizdanie: muszę to zobaczyć Miron, ale Ty się zmieniasz :>
gregory Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 tak Tyyyy :gwizdanie: muszę to zobaczyć Miron, ale Ty się zmieniasz :> Mirek przechodzi mutację Na majsterkowicza czynnego. No chyba, że wcześniej też sam inne rzeczy sam rezał, to nic się nie zmieniło
Guregoru Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 musze spadać - do jutra To spadaj....... znaczy się do jutra miało być
gregory Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 co tu taka cisza :gwizdanie: Bo tylko nas jest 3 albo dwóch, a za chwile jeden bo też spadam do wyra. Rustykalne się te Śląskie zrobiły ostatnio :gwizdanie: Dobrej nocy
Patrikos28 Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 co tu taka cisza :gwizdanie: Bo tylko nas jest 3 albo dwóch, a za chwile jeden bo też spadam do wyra. Rustykalne się te Śląskie zrobiły ostatnio :gwizdanie: Dobrej nocy
keżor Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 Apropo niewyjaśnionych spraw. Powie mi ktoś o co wczoraj chodziło z tym żartem Keżora, że wszyscy sie lali tylko ja nie skumałem o co biega? zapytaj żony Dobra, dobra... Nie odwracaj kota ogonem cwaniaczku! :tongue4: Ale ja nie lubię się bawić bez mojej i tyle, noooo...... :) nie to co Twoja :polew: żarcik oczywiście :polew: nie umiałem sie powstrzymać :laghing2: :laghing2: może tak "Twoja = Twoja Żona" , czyli Ty sie nie umiesz bawić bez żony , ale Żona bez Ciebie już umie :gwizdanie: TAKI DŻOŁK sytuacyjny , nienawidze tłumaczyć kawałów , bo czuje sie jak moja mama , co każdy kawał jaki opowie , to musi wytłumaczyć
Rekomendowane odpowiedzi