MAJKI Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 Jakis taki podjarany jestem przed tym wyjazdem no i ćwicze cały czas z % niedziela 0,5 poniedziałek tylko 1 dupny drink :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 23 Marca 2010 Autor Opublikowano 23 Marca 2010 Qauttro z przyczepą : :hi: :hi: :hi: [br]Dopisany: 23 Marzec 2010, 09:35_________________________________________________Majki a mi się plany sypią - Dorota nie tylko nie może jechać w czwartek ale nawet z samego rana w piątek nie może [br]Dopisany: 23 Marzec 2010, 09:36_________________________________________________ siema
Patrikos28 Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 Miron to wyjście tylko takie żeby jechać bez Doroty :gwizdanie: tak w ogóle to
Guregoru Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 Qauttro z przyczepą : :hi: :hi: :hi: A z przyczepą dwuosiową :hi: :hi: :hi: :hi:
Patrikos28 Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: ciągnik siodłowy z naczepą :>
Miszka82 Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: f16
miron78 Opublikowano 23 Marca 2010 Autor Opublikowano 23 Marca 2010 Miron to wyjście tylko takie żeby jechać bez Doroty :gwizdanie: tak w ogóle to Patrikos - tak to już jest w małżeństwie, że trzeba też patrzeć na tą druga osobę, są sprawy ważne i ważniejsze i nie zapominaj, że to moja kochana żona i sprawa wyjazdu już postanowiona - Wy to odrazu byście swoją kobitke zostawili i sami jechali - ja taki nie jestem - potrafię myśleć o najbliższych dlatego : Nie pozwolę aby Dorota przez jakieś spotkanie piątkowe na którym musi być nie pojechała do Bukowiny w związku z czym: 1. Ja jadę w czwartek - bo muszę ( forum to też rodzina :gwizdanie: ) 2. A ona ma sobie zorganizować transport w piątek
Maxito Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 Miron to wyjście tylko takie żeby jechać bez Doroty :gwizdanie: tak w ogóle to Patrikos - tak to już jest w małżeństwie, że trzeba też patrzeć na tą druga osobę, są sprawy ważne i ważniejsze i nie zapominaj, że to moja kochana żona i sprawa wyjazdu już postanowiona - Wy to odrazu byście swoją kobitke zostawili i sami jechali - ja taki nie jestem - potrafię myśleć o najbliższych dlatego : Nie pozwolę aby Dorota przez jakieś spotkanie piątkowe na którym musi być nie pojechała do Bukowiny w związku z czym: 1. Ja jadę w czwartek - bo muszę ( forum to też rodzina :gwizdanie: ) 2. A ona ma sobie zorganizować transport w piątek :polew: fakt kochający z ciebie mąż :wink4:
Patrikos28 Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 Miron to wyjście tylko takie żeby jechać bez Doroty :gwizdanie: tak w ogóle to Patrikos - tak to już jest w małżeństwie, że trzeba też patrzeć na tą druga osobę, są sprawy ważne i ważniejsze i nie zapominaj, że to moja kochana żona i sprawa wyjazdu już postanowiona - Wy to odrazu byście swoją kobitke zostawili i sami jechali - ja taki nie jestem - potrafię myśleć o najbliższych dlatego : Nie pozwolę aby Dorota przez jakieś spotkanie piątkowe na którym musi być nie pojechała do Bukowiny w związku z czym: 1. Ja jadę w czwartek - bo muszę ( forum to też rodzina :gwizdanie: ) 2. A ona ma sobie zorganizować transport w piątek pewnie jakiegoś stopa złapie na A4 , w końcu dużo TiRów w stronę Krakowa leci :gwizdanie: i za bramki nie będzie musiała płacić
dawcav6 Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 masz jeszcze PKP albo LOT pyżowice -balice :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 23 Marca 2010 Autor Opublikowano 23 Marca 2010 jest już osoba, która jedzie troszke później i zaoferowała się zabrać moją żonke 1.8T bez Q
Rekomendowane odpowiedzi