moskal Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 siema dziewczęta jak tam ??? kiecki wyprasowane ??? mazurki wypieczone ???
krolu Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 siema dziewczęta jak tam ??? kiecki wyprasowane ??? mazurki wypieczone ??? Siema widziałeś fotki od czestera?? co ty mnie tak przytulasz się chłopaki pytają :embarrassed:
diman Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Podrywacie widzę Rudi w nowym wcieleniu siema widze ze psychodza na slaskich sie zrobila kazdy jak sie kobitka zaloguje to widzi rudi :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2010 witam z rana starych bywalców i nowe osoby Oczywiście zapraszamy na piątkowy zlot Proszę śledzić wątek - w razie mega słonecznej pogody zlot zostanie przeniesiony na C.CH ARENA
MAJKI Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 na moje oko to nie Rudi :gwizdanie: chyba że od poprzedniego bana poćwiczyła styl pisania i gramatyki
diman Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 na moje oko to nie Rudi :gwizdanie: chyba że od poprzedniego bana poćwiczyła styl pisania i gramatyki :polew:
miron78 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2010 na moje oko to nie Rudi :gwizdanie: chyba że od poprzedniego bana poćwiczyła styl pisania i gramatyki dokładnie i nie dowalajcie z samgo początku z tekstami o Rudi czy też innymi domysłami ( Guru - "Ty napewno jesteś z Gliwic czy okolic " ) bo ktoś nowy, może się szybko zrazić i źle takie teksty zrozumieć
diman Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 na moje oko to nie Rudi :gwizdanie: chyba że od poprzedniego bana poćwiczyła styl pisania i gramatyki dokładnie i nie dowalajcie z samgo początku z tekstami o Rudi czy też innymi domysłami ( Guru - "Ty napewno jesteś z Gliwic czy okolic " ) bo ktoś nowy, może się szybko zrazić i źle takie teksty zrozumieć dokladnie dobrze prawi
krolu Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 na moje oko to nie Rudi :gwizdanie: chyba że od poprzedniego bana poćwiczyła styl pisania i gramatyki dokładnie i nie dowalajcie z samgo początku z tekstami o Rudi czy też innymi domysłami ( Guru - "Ty napewno jesteś z Gliwic czy okolic " ) bo ktoś nowy, może się szybko zrazić i źle takie teksty zrozumieć właśnie i dalej na gliwice będzie jeździć 6 autek na na katowice 20 + :gwizdanie: :gwizdanie:
diman Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 na moje oko to nie Rudi :gwizdanie: chyba że od poprzedniego bana poćwiczyła styl pisania i gramatyki dokładnie i nie dowalajcie z samgo początku z tekstami o Rudi czy też innymi domysłami ( Guru - "Ty napewno jesteś z Gliwic czy okolic " ) bo ktoś nowy, może się szybko zrazić i źle takie teksty zrozumieć właśnie i dalej na gliwice będzie jeździć 6 autek na na katowice 20 + :gwizdanie: :gwizdanie: krolu katowice sa wieksze wiec nie mozesz tego faktu porownywac
krolu Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Tour de Audi z forum Audi śląsk jest w gliwicach i chorzowie.. :shocked:
diman Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Tour de Audi z forum Audi śląsk jest w gliwicach i chorzowie.. :shocked: gdzie to pojedziemy
krolu Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Tour de Audi z forum Audi śląsk jest w gliwicach i chorzowie.. :shocked: gdzie to pojedziemy nie pojedziemy bo oni sa j**nięci za udział trzeba zapłacić 25 zł :shocked: :shocked:
miron78 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Nie uciekłam.... Koleżanko - jak już pisałem, zapraszamy na piątkowego zlota - nie masz się czego obawiać, sami fajni ludzie i luźna atmosfera.Wiadomo, jak to na początku wszystko może być dla Ciebie obce - ale pamiętaj o jednym - każdy z nas kiedyś przyjechał pirwszy raz A to co się tutaj pisze to w większości, wzajemne żarty i luźna atmosfera - więc wszystko musisz czytać i brać na wesoło Wszyscy w tym gronie są : Fajni, luźni i z poczuciem humoru - może nie wszyscy są przystojni ale to chyba nie najważniejsze Ps. często jesteśmy z żonami, dziewczynami, koleżankami - więc zapraszamy
moskal Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 [siema widziałeś fotki od czestera?? co ty mnie tak przytulasz się chłopaki pytają :embarrassed: nie widziałem , podrzuć linka. a przytulam bo cie kocham ja taki kochliwy z natury jestem :naughty: :naughty: Moskal to jest prze - koleś Koleś ??? i nie dowalajcie z samgo początku z tekstami o Rudi czy też innymi domysłami ( Guru - "Ty napewno jesteś z Gliwic czy okolic " ) bo ktoś nowy, może się szybko zrazić i źle takie teksty zrozumieć eee tam , u nas jak ktoś pyta o vaga to go odsyłają do Oniaka , wiesz miron jaka jest jego reakcja ?? :naughty: :naughty:
diman Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Tour de Audi z forum Audi śląsk jest w gliwicach i chorzowie.. :shocked: gdzie to pojedziemy nie pojedziemy bo oni sa j**nięci za udział trzeba zapłacić 25 zł :shocked: :shocked: ;(
Rekomendowane odpowiedzi